5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Ben yapiyorum hala.. bugun 14. gunum 4kg verdim.. Bu aksam kendime bu rejime uygun ekmek yapmayi deniyecegim.. bakalim insallah tuttururum tarifi :Saruboceq:
Sorusu olan varsa da yardimci olmaya calisabilirim..:smiley-cool:

heh ben de kimse ses vermeyince bi başıma yapıyorum sandım:) ekmek ne zaman giriyorki canım listeye sen ona uygun diyet yapıyosun:):uhm:

heh ben de kimse ses vermeyince bi başıma yapıyorum sandım:) ekmek ne zaman giriyorki canım listeye sen ona uygun diyet yapıyosun:):uhm:

Bu ekmek rejimin kendi ekmegi cokacimcoook.. Kitabin turkcesi var mi bilmiyorum ama ben fransizcasindan okudum tarifler de var icinde (je ne sais pas maigrir)... bu ekmegin adi da, ' le pain DUKAN' ,kitabi yazan doktorun kendi tariflerinden. rejimin her asamasinda yiyebilirsin bunu..

Tarifini de vereyim istersen;
1 yumurta
1 cay kasigi kabartma tozu
1 corba kasigi Maizena ( turkiye'de bu isimle satilmiyodur sanirim ama misir unu bu.. diet urunleri satan yerlerde vardir sanirim)
1 tane de petit suisse 0 %( bu da sanirim bizim kese yogurdu ile krem peynir arasi bisey bilmiyorumkismile, yagsiz tuzsuz yogurtla deneyebilirsin)
baharat

bu malzemelerin hepsini karistirip kucuk bi kasenin icine koyuyoruz, ustunu de jelatinle kapatip mikrodalgaya koyuyoruz... en yuksek derecede 5 dk pisiriyoruz.. tabagi mikrodalgadan cikardiktan sonra jelatini hemen aliyoruz ustunden.. ekmegi de kaseden cikarip baska bi yere koyup sogumasini bekleyip afiyetle yiyoruz!!! :lepi:

ya canım ciddimisin seen bize tarif yazarmısın madem sende kitap var tavuk yemekten bögg geldi:sinifsinif:

bide benim daha 3.gnüm et haftasındayım yani bişide yiyemiyorum ki?

arkadaşlar google araştırdım protein diyeti bu şekilde imiş
7 GÜN BOYUNCA
Sabah : Bir tabak doğal yoğurt/veya, 200-250 ml süt /veya 100 gr yağsız beyaz peynir/veya 2 parça jambon, 1 adet meyve (meyve suyu olmamalı), tatlandırıcılı çay veya kahve
Öğle : 150 gr et veya 200 gr balık yağsız balık veya 4 parça pişmiş jambon, veya 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gr sebze yemeği, Yeşil salata, domates, havuç, salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam : 150 gr et veya (1-2 parça soğuk et) 200 gr buğulama balık veya 3-4 parça somon füme 200 gr haşlanmış sebze; (patlıcan, mantar, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz)
sizde böylemi uyguluyorsunuz yapılabilecek bir diyet gibi görünüyor

Bu diyet ne diyeti bilmiyorum ama, DUKAN rejimi bu degil arkadaslar.. Meyve yemek kesinlikle yasak , sebzeler de donusumlu olarak rejime ekleniyor.. 5 gun /5 gun ya da 10/10 vs gibi cesitleri var . 10 Kg dan az vermek istiyorsaniz 5/5 rejimi en iyisi.. 10 kg dan fazlalar icinse 10 gun et 10 gun sebze + et seklinde..

Kitabin turkcesi 'Nasıl kilo kaybedeceğimi bilmiyorum' merak edenler varsa burdan okuyabilir..
Vaktim oldukca tarif yazmaya calisirim OVERnight :)

Kitabin turkcesi 'Nasıl kilo kaybedeceğimi bilmiyorum' merak edenler varsa burdan okuyabilir..
Vaktim oldukca tarif yazmaya calisirim OVERnight :)

canım çok iyi olur en azından attack haftası için tarif varsa yazsan çok iyi olur çünkü az kaldı gıt gıt gıdaaak yumurtam sıcaaak diye bağırmamadelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey

hep tavuk yemene gerek yok ki.. mesela ton baligi ( yagda olanindan degil suda olanindan olmak sartiyla :) ) yiyebilirsin bu rejimde her turlu balik serbest, biftek izgara ya da firinda, jambon ( %2 den az yagli olanlari tercih et) ,yumurta, hindi eti ( but harici) , yogurt ,salatalik tursusu ,hardal (gunluk bi cay kasigini gecmesin ama ) ve her turlu baharat
Bunlarin yaninda cay, kahve (tatlandirici ile) ve Coca Cola Light icebilirsin.. ayrica gunde en az 1,5 Lt su icmek cok onemli bu rejimde.. Yoksa bobreklerinize zarar verirsiniz..

Dun yediklerimi yazayim;

Sabah
1 tane 0 % yogurt (tatlandirici ekliyorum icine )
1 cay

Oglen
1 kucuk ton baligi nature
1 tavuk fileto izgara
Yogurtlu sos ( yogurdu baharatlari, birkac damla sirkeyi , hardali bi kapta karisitirip icine istedigin her otu ekleyebilirsin, maydonoz, dereotu, nane , kekik vs gibi)

Aksam
1 dilim jambon
1 parca balik (yogurtlu sos ile )
sonra da cay kahve kola :))))

insallah bi fikir vermistir

aah salatalıgı bilmiyodum ben iyi oldu ögrendim ama ilk hafta sadece et su diye bagırınıyodu millet:)

salatalik demedim salatalik tursusu dedim ,o da gunde maximum 3- 4 tane kucuklerinden heheheh :)) ilk hafta sebze yok yerimseniben

ya canım ne farkeder he salatalık he salatalık tursusu, tursuda daha bile tuz var falan hatta:) sen magnezyum destegi falan aldın mı peki bagırsaklar için 3 gündür yollarını gözler oldum ben deohaoldumsmile

ya canım ne farkeder he salatalık he salatalık tursusu, tursuda daha bile tuz var falan hatta:) sen magnezyum destegi falan aldın mı peki bagırsaklar için 3 gündür yollarını gözler oldum ben deohaoldumsmile

Canim bu rejimde hergun 1 kasik Bugday unu ve 2 kasik ta yulaf unu var kabizliga karsi..
Barsaklari calistiriyor bunlar. Google dan bi arastir istersen...

hımm tamam canım:) bu arada pazartesi başladım rejime bu sabah tartıldım 2 buçuk kilo vermişim:)

Daha once yazmistim yine yaziyorum,bende cikolata krizleri geciren biriyim hele ki adet doneminde cikolata,kek ne bulursamcokacimcoook..Eczaneden alacaginiz chrom tablet tatli isteginizi cok aza indirecektir.Bugun yarin adet olacagim normalde tatli krizine coktan girmis olmam lazimdi.tatli yemek istemiyorum,cocuklarim onumde sapur supur yiyince canim cekiyor ama o da aliskanliktan.benim hedefim 29 nisana kadar eski kiloma donmek.Bu diyeti iki kere denedim ama ilk haftadan gerisini getiremedim.o yuzden kendi vucudumu bildigimden sebze agirlikli yagsiz,mumkunse tuzsuz ve proteinli bir diyet yapmaya basladim.Oglenleri ozel bir cikolata yiyorum icinde almam gereken butun mineral ve vitaminler var(demir,selenyum,kalsiyum,vitaminC,B12 v.s)Bu urunu eczaneden aldim saglikli zayiflama adina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…