5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

benim 5,5 kg oldu .. 16 Mart'ta basladim yapmaya bugun 3 Nisan.. Sanki biraz hizli veriyomusum gibime geliyo :))

canım sana şey sorucam salataya yaptın diyelim bi tatlı kaşıgı yağ kkoyuyomusun içine? nette bi prtein diyet diye bişi var bide atkins diyeti var atkinste sonradan yag da giriyo falan çünkü sıfır yag mı yicem emin deilim tam?

Yag malesef YOK.... sen ne rejimi yapiyosun bilmiyorum tam olarak ama benim yaptigim DR. Dukan' in bu protein diyetinde yag yok canim.. salata yaptigimda hep yogurtlu hardalli sos yapiyorum.. ama dikkat, sebze + protein yiyorsun diye, sebzeye cok agirlik vermemek lazim gene de... protein daha cok yemeye calis, ben mesela dun bi parca tavuk izgara ve yaninda da 3_4 kasik yogurtlu kabak yedim.. bi iki tane de minik domateslerden.. sebzeyi abartmamak lazim cunku sebzeler cok fazla su getiriyor vucuda..

e iyide en öönemli şeylerden biri su içmek değil mi varsın getirsin sebze su, bende yag kullanmıyorumda gene de bi dogrulayım ddim:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,

bu diyeti uzun zaman önce okumuştum ama bir türlü bazı sebeplerden başlayamamıştım. dün karar verdim alışverişimi yaptım ve bugün başladım. inşallah bende faydasını görürüm.

bugünkü yediklerimi baylaşayım isterseniz sizlerle.

sabah 08:00............. 1 kase yoğurt içine yarım limon sıkıp karıştırdım
saat 11:00...............1 adet katı pişmiş yumurta
saat 12:30................100 gr tavuk eti ve 1 kase yoğurt
saat 15:00................1 kutu ayran
saat 16:00................1 kutu ayran
saat 19:00.................1 adet haşlanmış tavuk budu ve 4 kaşık yoğurt

size 5. gün sonucu bildiririm arkadaşlar

ben 2 gün tavuk 2 gün kırmızı et 1 günde balıkla tamamlamayı düşünüyorum bu 5 günü.

oncelikle kolay gelsin diyeyim sonra da, ayran ev sut icerken dikkat et diyeyim :)
Ayran tuzlu oldugu icin fazla icmemek gerek, sutu de cok cok az yaglisindan secmek gerek yerimseniben

magissa, bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.

yiyecek bir şey bulamadığımda yada dışarıda isem ayran içtim. onun haricinde yoğurt yemeye çalışıyorum canım. sütü de yağsız süt aldım öyle içmiştim. biraz daha dikkat ederim bundan sonra. teşekkür ederim

bu arada arkadaşlar sabah tartıldım 2,5 kilo vermişim. cuma sabahı başlamıştım diyete. dolu dolu 3 gün yani.

dün misafir vardı. okadar şey varken onlar hamur işlerini yerken ben oturup tavuğumu didikledim yanlarında. haşlanmış tavuğun yanında çay içtim arkadaşlar. kendimi kutluyorum

Son düzenleme:
2 gün yediklerim kızlar,

08:00 1 haşlanmış yumurta
10:30 1 kase limonlu yoğurt
14:00 1 bardak ayran
16:00 2 yumurtadan hazırlanmış çılbır (tabiki yağsız)
20:00 1 adet haşlanmış tavuk budu

2 litre su

3. gün yediklerim

08:00 1 kase limonlu yoğurt
10:00 2 dilim yağsız beyaz peynir
11:00 1 adet haşlanmış tavuk budu
16:00 1 adet haşlanmış tavuk budu

5 fincan çay
2,5 litre su

iyi akşamlar kızlar,

4. gün menüm

08:00 bir kase yoğurt limonlu
12:30 haşlama tavuk ve 1 kase yoğurt
16:30 1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
19:00 1 adet ızgara çupra

2.5 litre su
5 fincan çay
1 fincan türk kahvesi

tavuk yemekten gıdaklayacağım valla kızlar.

akşam balık iyi gitti

neyse şimdilik bu kadar.

yarın sabah tartılınca ine yazarım kilomu arkadaşlar.

arkadaslar surekli tavuk yemenize gerek yok!! kiyma ( %5 yag oranli) , biftek, hindi eti, balik, tavsan, jambon (cok dusuk yag oranli % 2 gibi ) vs yiyebilirsiniz..

bu sabah 1 tane yagsiz 0% yogurt yedim ( meyveli olanlardan uzak durmak gerek)
oglene de soganli kiymali domatesli bisey uydurucam bakalim :) yanina da bi kac kucuk bruksel lahanasi..
aksama da allah kerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…