5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

soğanlı kıymalı domates iyi fikir arkadaşım. ama ben daha ilk 5 günde olduğumdan sebze yok. bugün bitiyor 5. günüm. yarın ilk iş dediğin gibi yapmak olacak.

bu arada Magissa sen hangi aşamadasın, sakıncası yoksa nekadar sürede kaç kilo verdin merak ettim. şuanda kimse yapmıyor herhalde bu diyeti. görüşürüz canım.

Ne sakincasi olacak seve seve ...

16 martta basladim bu rejimi yapmaya 73,4 kg idim( boyum 167cm) . bugun itibariyle 67 kg yim. benim kilo veris hizim sizi yaniltmasin... Kilolu insanlarda cok daha kisa surede cok daha fazla kilo kayiplari gorulur. benim ideal kilom 61mis.. hesaplar dogru cikarsa assagi yukari 1,5 ay sonra kalan 6 kilomu da vermis olacagim (umuyorum) opuyorumnanaktan

çok saglıksız bir diyet bence en basiti ekmek yok ki ekmek cok önemli diyette yanlıs yapıyosunuz arkadaslar

çok saglıksız bir diyet bence en basiti ekmek yok ki ekmek cok önemli diyette yanlıs yapıyosunuz arkadaslar

Bugday unu ve yulaf unundan yapilan ekmek benzeri birsey var.. Hergun bunu yemek gerek.. tarifini de vereyim

1 yemek kasigi bugday unu( sindirim icin) , 2 yemek kasigi yulaf unu (kolesterol dusurmek ve yag yakimina yardimci olmak icin), 1 yumurta, 1 kucuk yagsiz yogurt..

Tavaya bir damla yag koyup peceteyle heryere yedirin, butun malzemeleri karisitirip , tavanin icine Krep yapiyomussunuz gibi yayin.. normalede en fazla 3-5 dakika icinde pisiyor.. cOk da lezzetli.. ben bunu durum ekmegi gibi kullaniyorum ogunlerde.. icine tavuk , kiyma vs koyup durum gibi yiyorum...cokacimcoook

Doktoruma kan tahlili de yaptirdim.. Hic bir sorunum yok allaha sukur. bol bol su icmeye dikkat edin.. bobreklere zarar vermemek icin en onemlisi o...

magissa,

bilgilendirmen , açıklaman ve tarifin için çok teşekkürler canım. bu ekmek tarifini bende yapacağım. yanlız bir şey daha sormak istiyorum sana. sen Fransada olduğun için ölçüler farklı olabilir bir küçük yoğurt derken tahmini olarak kaç kaşık veya gram yoğurt ekleyeceğiz arkadaşım.

bu arada benim 5. günüm bitti bugün toplamda 3,2 kg vermişim. şimdi sebzeli öğünlere geçiyorum

5. gün menüm.

08:00 bir kase limonlu yoğurt
12:00 haşlanmış tavuk ve 1 kase yoğurt
15:00 1 bardak ayran
17:00 çok az haşlama tavuk
21:00 1 adet salatalık

2 bardak çay, 1 fincan karanfil tarçın çayı, 2,5 litre su, 1 fincan türk kahvesi

Son düzenleme:
kızlar 5 gün boyunca bu menünün dışına hiç çıkmadım. tüm yediklerim bu . tadımlık dahi olsa hiç bir şeyin tadına bakmadım. toplam 3,2 kg.

şimdi sebze+et kısmına geçiyorum

kızlar merhaba hepinize... ben de aksamdan beri bu dieti okuyorum. dayanamadım bugun ben de basladım :) sabah sadece fırında et yedim.. oglen de fırında et yiyecegim.. aksam da haslama but. bir de su tabi bolcana..

evlendigimde 57 kiloydum boyum 1,70.. su anda 69 kiloyum. 10 kilo versem yeter bana ya.. kendimi çok kotu hissediyorum artık. hepimize bol sans...

magissa canım sen fransada yaşadığın için en sağlıklı bilgileri sen vereb,ilirsin buu diyetle ilgili. bir sürü şey sölemişler. biri yumurta süt yenir diyo biri yenmez diyor. sen kitabı alıp okuduysan ayrıntılı olarak paylaşırmısın. birde kilo verdikten sonra kiloyu korumak için X4.5 gün kadar bi program mı gerekiyo. ne yapcaz nasıl yapcaz biraz anlatırmısın. ekmekten bahsetmişsin. ilk günden itibaren o ekmekten yiyecek miyiz canım

Arkadaslar bir onceki mesajimda yanlis ifadeler kullandigimi farkettim ozur dilerim.. Bugday unu ve yulaf unu dedim ama galiba tam turkcesi o degil... fransizcasini yazayim bi bilen varsa turkceye cevirir belki 'son d'avoine , son de blé'

Cevirisini bulur bulmaz tekrar yazarim..

1 yemek kasigi (60 gr kdr burda kucuk yogurt) yagsiz yogurt yeterli olacaktir saniyorum.
Daha once mikrodalga firinda ekmek tarifi yazmistim buraya.. onu dene istersen once ben de kelimelerin turkcesini bulayim o arada :)

bu ekmekten hergun en fazla 1 tane yiyebiliriz ayrica.. yarin unutmazsam fotografini cekip koyarim buraya kaydirigubbakcemile3

magissa canım benim soruma da cvp verirsen çok seviniim bi önceki sayfada. diyetin ayrıntılarını anlatırsan çok faydalı olacask bize

burda birkac cumleyle butun kitabi ozetlememe imkan yok tabi ama sorusu olan olursa seve seve cevap veririm.. Bu rejim bir protein rejimi arkadaslar, tabi ki yumurta yiyebiliriz.. sut alirken de az yağlı süt almak kosuluyla gunde yarim bardak kadar icebilirsiniz.. ornegin ben tatli yaparken sut yerine sut tozu kullaniyorum zaman zaman.. kahvenin icine sut yerine sut tozu koyuyorum vs.. sut tozu da yagsiz olacak tabi ki :) burda 'bio ' dedigimiz marketler var.. Organik urunler satiyorlar.. butun urunleri assagi yukari burdan temin ediyorum.. (yagsiz kakao, tatli yaparken icine koyulacak aromalar vs gibi) Turkiye'de bu tarz marketler varsa ordan rahatca bulabilirsiniz bu dediklerimi..

bu rejime baslayacaklara benim onerim, hayatlarinin sonuna kadar haftada bir gun boyunca sirf protein yemeyi goze alamayacaklarsa hic baslamamalari!!

ornegin , ben butun kilolari verdim diyelim (toplamda 12 kilo) bu asamadan sonra 12 X 10 = 120 gun boyunca rejime aynen devam etmeliyim ki vucudum iyice alissin. tabiki sonradan haftada 2 kere istedigimiz herseyi yiyebiliyoruz, 1 porsiyon makarna ya da ekmek, meyve ekliyoruz vs gibi ayrintilar var... asil is butun kilolari verdikten sonra basliyor cunku verdigimiz kiloyu sabitlemek en zoru!!! :CüvCüv:

umarım iyisindir.

ben bu akşam 1 yumurta-2 kaşık yoğurt-1 kaşık buğday unu-2 kaşık yulafunuyla tarif ettiğin gibi 1 damla yağ ile krep gibi olan dürümü yaptım çok güzel oldu.

tarif için teşekkürler

buğday unu değilde buğday kepeğ ve yulaf kepeği olabilirmi?

gerçi burada bunlar satılırmı bilmiyorum ben buğday unu ve yulaf unu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…