arkadaslar surekli tavuk yemenize gerek yok!! kiyma ( %5 yag oranli) , biftek, hindi eti, balik, tavsan, jambon (cok dusuk yag oranli % 2 gibi ) vs yiyebilirsiniz..
bu sabah 1 tane yagsiz 0% yogurt yedim ( meyveli olanlardan uzak durmak gerek)
oglene de soganli kiymali domatesli bisey uydurucam bakalim :) yanina da bi kac kucuk bruksel lahanasi..
aksama da allah kerim :)
soğanlı kıymalı domates iyi fikir arkadaşım. ama ben daha ilk 5 günde olduğumdan sebze yok. bugün bitiyor 5. günüm. yarın ilk iş dediğin gibi yapmak olacak.
bu arada Magissa sen hangi aşamadasın, sakıncası yoksa nekadar sürede kaç kilo verdin merak ettim. şuanda kimse yapmıyor herhalde bu diyeti. görüşürüz canım.
çok saglıksız bir diyet bence en basiti ekmek yok ki ekmek cok önemli diyette yanlıs yapıyosunuz arkadaslar
Bugday unu ve yulaf unundan yapilan ekmek benzeri birsey var.. Hergun bunu yemek gerek.. tarifini de vereyim
1 yemek kasigi bugday unu( sindirim icin) , 2 yemek kasigi yulaf unu (kolesterol dusurmek ve yag yakimina yardimci olmak icin), 1 yumurta, 1 kucuk yagsiz yogurt..
Tavaya bir damla yag koyup peceteyle heryere yedirin, butun malzemeleri karisitirip , tavanin icine Krep yapiyomussunuz gibi yayin.. normalede en fazla 3-5 dakika icinde pisiyor.. cOk da lezzetli.. ben bunu durum ekmegi gibi kullaniyorum ogunlerde.. icine tavuk , kiyma vs koyup durum gibi yiyorum...cokacimcoook
Doktoruma kan tahlili de yaptirdim.. Hic bir sorunum yok allaha sukur. bol bol su icmeye dikkat edin.. bobreklere zarar vermemek icin en onemlisi o...
magissa,
bilgilendirmen , açıklaman ve tarifin için çok teşekkürler canım. bu ekmek tarifini bende yapacağım. yanlız bir şey daha sormak istiyorum sana. sen Fransada olduğun için ölçüler farklı olabilir bir küçük yoğurt derken tahmini olarak kaç kaşık veya gram yoğurt ekleyeceğiz arkadaşım.
bu arada benim 5. günüm bitti bugün toplamda 3,2 kg vermişim. şimdi sebzeli öğünlere geçiyorum
1 yemek kasigi (60 gr kdr burda kucuk yogurt) yagsiz yogurt yeterli olacaktir saniyorum.
Daha once mikrodalga firinda ekmek tarifi yazmistim buraya.. onu dene istersen once ben de kelimelerin turkcesini bulayim o arada :)
bu ekmekten hergun en fazla 1 tane yiyebiliriz ayrica.. yarin unutmazsam fotografini cekip koyarim buraya kaydirigubbakcemile3
magissa canım sen fransada yaşadığın için en sağlıklı bilgileri sen vereb,ilirsin buu diyetle ilgili. bir sürü şey sölemişler. biri yumurta süt yenir diyo biri yenmez diyor. sen kitabı alıp okuduysan ayrıntılı olarak paylaşırmısın. birde kilo verdikten sonra kiloyu korumak için X4.5 gün kadar bi program mı gerekiyo. ne yapcaz nasıl yapcaz biraz anlatırmısın. ekmekten bahsetmişsin. ilk günden itibaren o ekmekten yiyecek miyiz canım
eveet arkadaslar ben bugun bunu yedim :)
Afiyet olsun canım. ekmek dediğin altaki krep gibi olan değilmi.
hayir, bu durum ekmegi gibi olan sey son d'avoine ve son de blé den yapiliyor.. cevirisini bulamadim hala.. ekmek dedigimi de yarin yapip fotografini eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?