5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

eveeeett arkadaslar bugun itibariyle 7,5kg vermis bulunuyorumm!!! alkisalkisalkis
birkac gun once dayanamadim 2 kare cikolata yedim.. Allahtan kilo almadim :)
sizde durumlar nasil??

valla ben herhangi bi satte yemegi kesmiyorum ama işte aksam 6 7gibi yemek yiyorum sonra da salatalık falan atıştırıyorum genelde..bende 5 5 bucuk kilo verdim bundan sonra çook uzun sürece yayıp bir iki kilo daha vermek istiyorum bakalım:)guclubacismile

Merhaba ben yeni katıldım ararnıza 78 kg idim sonra diyet yaptım 8 kilo verdim ama hepsini almışım geri sizden ricam lütfen cevaplayın 3 ay sonra düğünüm varr 15-20 kg verebilirmiyim bu diyelet yardım edin bana((

çıldırcam yoksa hemen başlıyorum bugün..
tam olarak et ve su yiyip içicem dimi 1 hafta boyunca???eyvahedigeldismile

Merhaba Seben, konunun sahibinin diyet ile ilgili yazdıklarını bir yere kopyalamıştım onun dediklerini aynen aktarıyorum aşağıya.. kolay gelsin.

1. hafta= Sabah aksam aciktiginiz zaman sadece ama sadece et yemeniz ve bol bol su icmeniz. Ilk hafta ve ikinci hafta cok onemli arkadaslar. Ilk hafta et ve su disinda her sey yasak yoksa kilo dengesi bozulur. Cay ve kahve zorunlu olunmadikca icilmemeli icilirse de sekersiz olmalidir.
2. hafta= Sabah aksam et yenecek ama bu sefer etin yaninda sebze yenmesi zorunludur. Sebze yemegini yagsiz ve salca kullanmadan yemeniz sart. Eger yagsiz yemek istemeyen olursa 1 yemek kasigi zeytin yagi kullanabilirler. Cay ve kahve serbest. (sekersiz olmak sartiyla)
3. hafta Et ve sebzeye devam. yaninda kornison tursu- ton baligi- yesil salata- yagsiz sut- ligt kola yenebilir.
Kizlar bu diyette ilk iki hafta cok onemli. ozellikle ilk hafta sadece ET VE SU.

selam arkadaşlar benimde acilen zayıflamam gerekli.doğum sonrası kilolar iyice yerleşti.ve bu beni çok mutsuz ediyor maalesef.bu akşamdan itibaren başlıyorum.umarım bende kilo veren arkadaşlar gibi zayıflarım.benim metabolizmamda yavaş çalışıyor.sizce bendede etkili olurmu bu diyet?

Evet pazartesi açılışı yapıyorum ve diyete başlıyorum. 5 günlük döngüde yapıcam bakalım. ilk 5 gün sadece et ve su. gelişmeleri buraya yazarım. benimle beraber başlama isteyen varsa katılsın arkadaşlar.

kızlar hepinize merhaba ve kolay gelsin :))

ben de bu diyeti burdan ogrendim ve pazartesiden cumaya uyguladım. inanın aç iken 69 tok iken 70 geliyordum ve bugun cumartesi itibariyle 66,1 falan cıkıyorum yani 3,5 4 kilo vermişim ve bariz inceldigimi ben ve cevremdeki herkes farkediyor. o kadar moralim duzeldiki anlatamam :)) tabıı bu hafta da devam edecegim. kesinlikle deneyin! ki benim kaçamaklarım da oldu yani mesela her sabah turk kahvemi içtim. cay ictim ( tabii şekerlerini azaltarak ) cok canım istedi bir kere bi kase cerez yedim ama onun dısında ana ogunlerde hep yagsız et yedim. bolcana da su.. super gitti yani o kadar ugrasmıtım evlendikten sonra bir turlu veremiyordum ama basladı gitmeye. darısı hepinizin basına. PAYLAŞAN ARKADAŞA ÇOK TEŞEKKÜRLER :) hihoyyyt hihoyyyt sevgiler,

Arkadaşlar diyete dün başladım yazamadım buraya. Bugün 2. günüm. Cumaya kadar sadece Et ve su ile devam etmeye çalışıcam.

Dün yediklerimi aşağıya yazıyorum:

2 haşlanmış yumurta
250 gr tavuk göğsü (tost makinesinde ızgara edilmiş)
2.5 Lt su.

Bugün de benzer bi şekilde yemeğe çalışıcam. şekersiz gıdalar aldığımdan baş ağrısı yaşıyorum arada ilerleyen günlerde de biraz başım dönebilir. Bunun çaresini bilen varsa yazsın lütfen.

cnım ilk günkü diyeti sadece 5 gün tutman gerek sakın ikinci haftada yapma ikinci hafta sebzeler giriyor diyetelmaz:

bende bugün başladım umarım faydasını görürüm. ama sabah şirkette olduğumdan 5 adet altınbaşakla beyaz peynir yedim mecburen öğlen ise köfte yedim sadece umarım diyeti bundan sonra tam uygulayabilirim...

kizlar bu diyete bugun baslamis bulunuyorum fakat dayanabilecek miyim bilmiyorum mafoldumben
ben 3 kilo versem yeter...
dayanabilirsem devam edicem kizlar...

diyete basladigim aksam bozdum kizlar ben bu diyeti olsem de yapamam yaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…