Bişey merak ediyorum bu diyeti yaparken akşam en son saat kaçta yemek yiyorsunuz?
Merhaba ben yeni katıldım ararnıza 78 kg idim sonra diyet yaptım 8 kilo verdim ama hepsini almışım geri sizden ricam lütfen cevaplayın 3 ay sonra düğünüm varr 15-20 kg verebilirmiyim bu diyelet yardım edin bana((
çıldırcam yoksa hemen başlıyorum bugün..
tam olarak et ve su yiyip içicem dimi 1 hafta boyunca???eyvahedigeldismile
arkadaşlar merhaba ben de bugun başladım bu diyete. marul yiyebiliyormuyuz ilk 5 günlük attack bölümünde?
kızlar hepinize merhaba ve kolay gelsin :))
ben de bu diyeti burdan ogrendim ve pazartesiden cumaya uyguladım. inanın aç iken 69 tok iken 70 geliyordum ve bugun cumartesi itibariyle 66,1 falan cıkıyorum yani 3,5 4 kilo vermişim ve bariz inceldigimi ben ve cevremdeki herkes farkediyor. o kadar moralim duzeldiki anlatamam :)) tabıı bu hafta da devam edecegim. kesinlikle deneyin! ki benim kaçamaklarım da oldu yani mesela her sabah turk kahvemi içtim. cay ictim ( tabii şekerlerini azaltarak ) cok canım istedi bir kere bi kase cerez yedim ama onun dısında ana ogunlerde hep yagsız et yedim. bolcana da su.. super gitti yani o kadar ugrasmıtım evlendikten sonra bir turlu veremiyordum ama basladı gitmeye. darısı hepinizin basına. PAYLAŞAN ARKADAŞA ÇOK TEŞEKKÜRLER :) hihoyyyt hihoyyyt sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?