5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

arkadaşlar bu diyeti yapan kimse kalmadımı ? benim 6. günüm ve tam 4 kg verdim üstelik zorlanmadan yapabiliyorum bu çok keyifli...diyete devam eden varsa deneyimlerini ve yediklerini paylaşırsa sevinirim

arkadaşlar bu diyeti yapan kimse kalmadımı ? benim 6. günüm ve tam 4 kg verdim üstelik zorlanmadan yapabiliyorum bu çok keyifli...diyete devam eden varsa deneyimlerini ve yediklerini paylaşırsa sevinirim

badensekeri sen görünce çok sevindim, benimde desteğe ihtiyacım var şu aralareyvahedigeldismileeyvahedigeldismile çünkü benim 10. günüm ve 4 kilo vermiş görünüyorum, ama kendimde hiç bir incelme göremiyorum henüz, anlamadım nedir. su kaybediyorum desem imkanı yok günde 3 litre su içiyorum zaten
yarın içim yemeğimi yaptım bende az önce, kabak haşladım ve biber közledim, yoğurtla karıştırıp içine nane koydum. güzel oldu

ben de yarın tekrar başlıyorum bu arada biliyorsunuzdur belki bu diyeti anlatan fransızca kitap türkçeye çevrildi satılmaya başlandı "Dukan Diyeti" 19 tl ye d&r dan aldım, tuz konusunda da mümkün olduğu kadar az (mümkünse hiç) kullanılabileceğini yazıyor kitapta

zemuszemuszemuszemus
bu durumda senden yardım alabilirmiyiz ozgish?

sayfa yenilemesi yapıyorlarya arada böyle oluyor.
Benimde yazdıklarım hep gitmiş.

Bu arada kitabı okudum içime sinerek bu rejime başladım bugün 2. günümdeyim.

regli dolayısıyla benim kilolar stand by a geçti, 2 günde verdiğim 1,5 kilo (ya da su) bana malesef bu dönemde geri gelmiş durumda. Ama şu regli bi bitsin kendiliğinden gideceğini düşünüyorum. Bu arada ben çok sıkı yapmıyorum ufak kaçamaklarım var ama gün içinde yaptığım sporu ağırlaştırarak telafi etiyorum. Kitabın içinde hastalarıyla doktorun konuşma örnekleri var. Mesela bir hastası doktor ben hergün 1 kadeh şarap içmeliyim diyormuş Dukan da ona bunu her gün 20 dk yürüyüşle telafi ederse içebileceğini söylemiş falan. Gün içinde yaptıgınız kaçamakları çeşitli egzersilerle hiç yapmamış hale gelin diyor , benim için kaçamak kaçınılmaz olduğundan ben böyle yapıyorum kimseden ses çıkmıyor herkes ne alemde incelme durumları nedir özellikle merak ediyorum

bugün 11. günüm ilk 6-7 günde yaklaşık 5 kg verdim fakat sonra durdu. günlerdir aynıyım ama benimde reglim yakın belki o nedenledir bilemiyorum. bu arada dün akşam bende ilk kez diyetin dışına çıkarak 1 avuç çerez yedim pişman oldum :) incelme durumuna gelince ben ölçülerimi almadım başlamadan önce, kendimi incelmiş gibi hissetmiyorum göbeğim küçüldü biraz o kadar. eski sayfalarda kitabı okuyan ve diyeti uygulayan arkadaşlar sebze dönemine geçince daha rahat kilo verileceğini kitaptada öyle yazdığını söylüyorlardı ama bende tam aksi oldu malesef ama pes etmeden devam bakalım ne olacak

ben kitaptan 2. dönemde kilo vermenin yavaşlayacağını anladım ki öyle de çünkü adı da üstünde aslında ilk 5 gün ATAK rejimi, 2. dönem SEYİR rejimi yani ilk kısımda vücut şaşırtııyor en hızlı kilo verilen dönem , birde bu diyetlerin bir noktada tıkanıp kilo vermenin 0 landıgı o dönem üzerinde de çok durulmuş en kilit nokta olduğu söylenmiş çünkü vücut bu aşamayaolabildiğince karşı koyuyor egzersizlerde en az enerjiyi tüketip, yemeklerden en çok enerjiyi her bir zerreden bile yararlanacak şekilde çıkarıyormuş. Bu aşamada asla diyetten vazgeçilmemeli kaçamaklar artmamalı diyor vücudun artık tüm gardlarını indirmesi an meselesiymiş ve evet adet döneminde başlamadan önceki 1 hafta da dahil olmak üzere vücut yuksek kapasitede su tuttugundan bu dönemde kilo verememek yada az vermek de çok normal, bu dönemden sonra tartıda hızlı düşüşler gözlenebilirmiş

bende yapıyorum ama hiçbiryerde yulaf kepeği bulamadım.Yulaf unu aldım aktardan ayrıca evde yulafl ezmesi müsli var.
Bunlar benzer görevi yaparı acaba?

bende yulaf kepeği bulamadım, kepekle yulaf ezmesini karıştırıp yağsız yoğurtla yiyorum sabahları, henüz bir faydasını görmüş değilim. yulaf kepeğinin olayı sindirim sistemini çalıştırmak bildiğim kadarıyla. aynı işlevi görmeli diye düşünüyorum.

bu arada bademsekeri, bende çok hafif inceldim, artık ölçülerimi almıyorum sadece oramda buramda ki şişkinlikler küçüldü, birazda yüzüm. ama daha önce de söylemiştim, kilo verdikten sonra 1 2 hafta geçmeden benim kilom oturmuyor, asıl kiloyu verdikten sonra inceliyorum. sanırım sana da öyle olacak.bende görünürde 5 kilo verdim, su anda sabitlendi, sindirim sorunu yüzünden diyeti biraz esnetip sabahları yulaflı müsli yemeye başladım belki ondandır, ama en azından kilo almıyorum, 100er gram da olsa veriyorum. bu iyi diye düşündüm

inşallah birkaç güne kadar düşüş görebilirim. aksi halde motivasyonumun bozulmasından korkuyorum.

yulaf kepeği dışında bir şey onun yerini tutmuyor arkadaşlar bundan önce yulaf kepeğinin işlevini yazmıştım o sayfalar silindi galiba kitapta yulaf kepeğini uzun uzun anlatıyor sindirime yardım etmekten çok ince bağırsakta çevresindeki gıdalara yapışıp bir miktarının kendisiyle dışarı atılmasını sağlıyor sadece yulaf kepeğinin orta boyda öğütülmüş ve 6 kere ayıklanmış olan hali yapıyormuş bunu o mesajımı okuyanlar hatırlarlar yerine geçen başka bir şey yok hele ki un hiç olmaz

şilan hoşgeldin... ne zaman başladın?

Hoşbuldukk :)

Pazartesi günü ayın 19'unda başladım.Bugün 3. güne giriyorum.Gayet rahat geçiriyorum.Bol bol su , yeşil çay ,soda içerek de takviyede bulunuyorum. Yasaklı hiçbir şeyden yemedim.Ama bende PCO var o nedenle çok hızlı veremem biliyorum.

Kendim 4 kg civarında vermiştim.Bu sabah bir kilo daha verdiğimi anladım:)Mutluyum elbette. Ancak yulaf kepeğinin önemini okumama rağmen bulamadım ki marketlerde.Yulaf ezmesi yiyorum bende sabahlaı light sütle.

bende bulamıyorum yulaf kepeği...yulaf alıp un değirmeninde orta ölçekli çektirip sonrada 6 kez elekten geçirmemiz gerekecek galiba :) başka yolu kalmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…