arkadaşlar bu diyeti yapan kimse kalmadımı ? benim 6. günüm ve tam 4 kg verdim üstelik zorlanmadan yapabiliyorum bu çok keyifli...diyete devam eden varsa deneyimlerini ve yediklerini paylaşırsa sevinirim
merhabalar.......
diyeti yapan arkadaşları kutluyorum.... sadece bir sorum olacak bu diyette tuz serbest mi?
ben de yarın tekrar başlıyorum bu arada biliyorsunuzdur belki bu diyeti anlatan fransızca kitap türkçeye çevrildi satılmaya başlandı "Dukan Diyeti" 19 tl ye d&r dan aldım, tuz konusunda da mümkün olduğu kadar az (mümkünse hiç) kullanılabileceğini yazıyor kitapta
bugün 11. günüm ilk 6-7 günde yaklaşık 5 kg verdim fakat sonra durdu. günlerdir aynıyım ama benimde reglim yakın belki o nedenledir bilemiyorum. bu arada dün akşam bende ilk kez diyetin dışına çıkarak 1 avuç çerez yedim pişman oldum :) incelme durumuna gelince ben ölçülerimi almadım başlamadan önce, kendimi incelmiş gibi hissetmiyorum göbeğim küçüldü biraz o kadar. eski sayfalarda kitabı okuyan ve diyeti uygulayan arkadaşlar sebze dönemine geçince daha rahat kilo verileceğini kitaptada öyle yazdığını söylüyorlardı ama bende tam aksi oldu malesef ama pes etmeden devam bakalım ne olacak
ben kitaptan 2. dönemde kilo vermenin yavaşlayacağını anladım ki öyle de çünkü adı da üstünde aslında ilk 5 gün ATAK rejimi, 2. dönem SEYİR rejimi yani ilk kısımda vücut şaşırtııyor en hızlı kilo verilen dönem , birde bu diyetlerin bir noktada tıkanıp kilo vermenin 0 landıgı o dönem üzerinde de çok durulmuş en kilit nokta olduğu söylenmiş çünkü vücut bu aşamayaolabildiğince karşı koyuyor egzersizlerde en az enerjiyi tüketip, yemeklerden en çok enerjiyi her bir zerreden bile yararlanacak şekilde çıkarıyormuş. Bu aşamada asla diyetten vazgeçilmemeli kaçamaklar artmamalı diyor vücudun artık tüm gardlarını indirmesi an meselesiymiş ve evet adet döneminde başlamadan önceki 1 hafta da dahil olmak üzere vücut yuksek kapasitede su tuttugundan bu dönemde kilo verememek yada az vermek de çok normal, bu dönemden sonra tartıda hızlı düşüşler gözlenebilirmiş
bu arada bademsekeri, bende çok hafif inceldim, artık ölçülerimi almıyorum sadece oramda buramda ki şişkinlikler küçüldü, birazda yüzüm. ama daha önce de söylemiştim, kilo verdikten sonra 1 2 hafta geçmeden benim kilom oturmuyor, asıl kiloyu verdikten sonra inceliyorum. sanırım sana da öyle olacak.bende görünürde 5 kilo verdim, su anda sabitlendi, sindirim sorunu yüzünden diyeti biraz esnetip sabahları yulaflı müsli yemeye başladım belki ondandır, ama en azından kilo almıyorum, 100er gram da olsa veriyorum. bu iyi diye düşündüm[/QU
haklısın aslında benimde 1-2 hafta sürebilir kilomun oturması. bu arada benim yüzümde de var sanki küçülme :) ama yüzüm zaten küçük gitmesin istiyorum yüzümden yapacak birşey yok
şilan hoşgeldin... ne zaman başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?