kitabı bugün aldım.
iyice hatmetmem lazım.
ramazandan sonra da yapmayı düşünüyorum inş.
sizi takipteyim:1ninca:
Elimde kitap ara ara tekra gözden geçirirken şöyle bir başlık var.
Ağız Kokusu ve ağız kuruluğu hissi :
Bu belirtiler yalnızca protein rejimine özel değildir.Zayıflatan tüm rejimlerde görülür ama daha yavaş ilerleyen diğer rejimlere göre daha çok fark edilir.Bu da zayıflamakta olduğunuz ve belirtilerinden tatmin olmanız gerektiği anlamına gelir.Daha çok sıvı tüketerek bunkarı hafifletebilirsiniz.
Bade....bunu senin için alıntı yaptım kitapdan.İçin rahat olsun bak doğru yoldasın :)
konunun ilk ve son sayfasını okudum ama bu diyetle ilgili alaka göremedim..Her neyse.Bu diyeti denemicem çünkü kilo versem bile normal yemeye dönünce 2 katıyla alıcam.Geçen yıl uğraştım böyle 1 haftada 5 kilo verdiren vb.diyetlerle ama tam 2 katını aldım...gerçekten çok kötü bir şey.geçen yıl bu diyetler sayesinde 5 kilo vermiştim düzenli yapmadığım için.ama bu sene 10 kilo aldım normal yemeye dönünce.gün boyu çok az yiyordum ama bu sene normal yiyince gerçekten 10 kilo aldım.eskiden diyorlardı banada böyle diyetler zararlı diye aman nolacak geri kilo almam diyordum ama yaşamayınca anlamıyor insan.şu an çok pişmanım sağlıklı diyet yapsaydım zayıflardım ve geri kilo almazdım.ama ne yazıkki boşu boşuna 2 yılımı diyetle harcamak zorunda kaldım.fakat sağlıklı bir diyet yapsaydım 1yılda bitecekti...kesinlikle hızlı kilo vermeye uğraşmayın arkadaşlar.özellikle de gün boyu aç kalarak veya 1 hafta boyu aynı şeyleri yiyerek...
ben şok diyet yapmıyorum ama et her öğle yemeğinde tükettiğim bişey ve inanılmaz tok tutuyor
kızlar benim kilo resmen sabitlendi, 1 haftadır gram oynamıyor. motivasyonumu dağıttı valla:çok üzgünüm:
Kitabı sipariş ettim bugün itibariyle. Ayrıca sabah da başladım diyete. Bir iki parça tavuk göğsü yedim, yeşil çay içtim, su içmeye de gayret ediyorum.
Birşey soracaktım benim yeşil çayım limonlu. :S Bi sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?