5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bende bulamıyorum yulaf kepeği...yulaf alıp un değirmeninde orta ölçekli çektirip sonrada 6 kez elekten geçirmemiz gerekecek galiba :) başka yolu kalmadı :))

İyi fikir :))))
Ben aktardan yulaf unuda aldım ama henüz kullanmadım.Sabahları krep gibi yapmayı düşündüm ama 3 gündür pas geçiyorum.

Bu arada Dukan'ın inter sitesi var.Ama ingilizce ve fransızca sitesi var.Üye olunca ordan da sorduğu sorularla kişisel özelliklerinze göre takip bile yapılabiliyor.Ama o siteyi kullanacak kadar ingilizce bilgim yok maalesef benim Olanlarrr olmayanlara yardımcı olsa aslında

karbonidratsız yapılan diyetler et ve su kaybına yol açar yani yalar yerinde kalır

etten kastınız kas olsa gerek yapısında protein vardır ve protein eksikliğinde erirler, su kaybı olmasın diye biz de zaten günde 3 lt sıvı alıyoruz kaldı ki hiçbir gıda(yumurta beyazı hariç) saf proteinden oluşmaz içinde yağ ve karbonhidrat vardır, kaldı ki vücudumuz yap ve glikozu (yani karbonhidratı) diğer besinlerden üretebilir sadece proteinlerin yapı taşı olan aminoasitleri sentezleyemez

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kitabı güzel okumuşsun :) tebrikler..Fikirlerine aynen katılıyorum.

aslınd ayulaf kepeği aktarda bulunabilir mi, marketlerde aradım ben hep ama aktarlara sormak lazım

Ben bizim ordaki aktara da sordum yok maalesef.Unu vardı.

Makroya baktım az evvel yine yok!! Halbuki makroda biirsiniz ki çok farklı ürün yelpazesi mevcuttur. Buğdağ kepeği var...yulaf kepeği yoktu !!

Ben bizim ordaki aktara da sordum yok maalesef.Unu vardı.

Makroya baktım az evvel yine yok!! Halbuki makroda biirsiniz ki çok farklı ürün yelpazesi mevcuttur. Buğdağ kepeği var...yulaf kepeği yoktu !!

hadi yaa aslında bugday kepeği bularak iyice yaklaşmışsınız :) ben samsunda bulmayı pek ummadığımdan sadece migrosa baktım istanbula geldiğimde kıyı köşe aricam artık

tebriklerr...

Bu arada kitaba göre ;

Yemek esnasında su içmek sanılan aksine işe yarıyor...ne kadar mideyi doldurursak o kadar hızlı doyuma ulaşıyoruz yanii.
Ayrıca soğuk gıda tüketmek çok önemli. içtiğimiz ya da yediğimiz gıdaların tercih edebileceğimiz bir durumu varsa. Mesala suyu ılık ya dasoğuk içmek gib...Soğuk tercih edelim.Vücut 37 derecelik kendi sıcaklığına göre ayarlamak için metabolizmayı fazla çalıştırıp kalori yakarmış bu durumda.
İnce giyinmek,sıcak değil serin ortamlarda olmak, hatta buz emmek :)

Tabiii boğazlara dikkat . İyi bir şey yapalım derkennn hasta da olmamak lazım.

mesela bir dondurma olsa ne güzel olurdu yaa :) şaka bir yana buz kalıbı olayını bir arkadaşıma diyetisyen önermişti. lahanayı haşlayıp suyunu buz kalıplarına koyup donduruyordu. sonra bu şekilde ya emiyordu yada süt yada suya atıp içiyordu. denemedim ama faydaı olduğunu söylüyordu. belki yazdığınızla aynı mantıktır.

Aynen katılyorummm Dondurma :dance:
Light olan dondurmaa yesek ??? süt var çinde :sm_confused: yokk yokkkk yassssakkk

Bu arada bugün 4. güne girdim.Kabızlık dışında sorun yok.Onu da aşabilsem dahada iyi olacak.PCO'dan dolayı ilaçda alıyorum ilaçla Önmüzdeki hafta içide hastalamam gerekiyor.Buna rağmen 2 kg verdim şu ana kadar.Gayet memnunumm

yarından sonra sebzelere de başlayacaksınız. zaten sebzelere başlayınca kabızlık sorunu çözülüyor. yani bende öyle olmuştu.

bademsekeri sen ne yaptın, kilo vermeye devam mı hala duraksamada mısın yoksa?
benimde tam duraksamaya girdi çünkü 3 gündür gram oynamıyor...

ben de şimdi karar verdim bunu uygulamaya çalıştığım yerde illaki her gün et çıkıyor öğle yemeğinde hangi çeşidi rast gelirse yiyeceğim artık:) peki arkadaşlar kahvaltı olayını nasıl yapıyorsunuz

bademsekeri sen ne yaptın, kilo vermeye devam mı hala duraksamada mısın yoksa?
benimde tam duraksamaya girdi çünkü 3 gündür gram oynamıyor...

malesef hiç hata yapmadığım halde artı eksi 100 gramla devam ediyorum kaç gündür. ama birkaç gün içinde düşüş olacağına inanıyorum.. inşallahhh

bu aralar yediklerimi de paylaşayım bu arada;
sabahları 1 haşlanmış yumurta veya biraz peynir yanında domates salatalık,

öğle ızgara tavuk yanında salata yada yoğurt ( haberleri izledikçe kırmızı ete güvenemediğim için bu aralar dışarıdan yemek istemiyorum bu nedenle genelde tavuk ve bazen light ton balığı )

öğleden sonra acıkırsam ki fazla açlık hissetmiyorum 1 salatalık yada 1 bardak ayran

akşamları her türlü sebzeyi közleyerek doğruyorum ( özellikle patlıcan yeşil ve kırmızı biber ) üzerine maydonoz domates ve sarımsak doğrayarak veya sadece sarımsaklı yoğurt ilave ederek çok lezzetli oluyor ikinci seçenek olarakta yine bir parça tavuk ve salata

içecek olarak gün içerisinde şekersiz çay ve 1 fincan türk kahvesi 1 maden suyu ve 3 lt bazen daha da fazlası su tüketiyorum....

diyet iyi gidiyor her nekadar bu aralar kilo vermem durmuş olsada...fakat birkaç gündür bir sorunum var o da ağız kokusu. hani çok uzun süre birşey yemediğimizde nefesimizde bir koku olur ya öyle birşey. biraz internetten araştırdım protein diyetlerinde ağız kokusu olurmuş. bu konuda sizler ne durumdasınız ?

Bademşekeri senin protein+sebzede ilk haftanmı?
Kitaba göre bu haftada duması çok normalmiş çünkü.
Bu arada gayet de uygun besleniyorsun haklısın.Düşüşe geçecek inanıyorum bende.
Sadece sabah kahvaltısı durumu bunaltıyor.Hiç ekmek olmayınca peynir yemekde keyifli gelmiyor bana.Yulaf kepeğide bulamadık
Gitti gidiyor'da yulaf kepeği var ama sanırım o 'da zayıflama amaçlı satılan ürün formatında hani saf bişiy değil.Bugün yoğundum bi ara baktım ama emin olamadım.

işte buna çok sevindim Şilan...
evet protein+sebzede ilk haftam.
ben henüz kitabı almadım bu nedenle kitabı olan arkadaşların verdiği bilgiler doğrultusunda sürdürüyorum..
yulaf kepeği yok malesef... yakında aç tavuk misali rüyalarımıza girecek yulaf ambarı :)) bulabilseydik kahvaltıda harika olurdu krep gibi yapar peyniri arasına koyar yerdik :) yiyebileceklerimiz konusunda pek yaratıcı olduk bu aralar zaten :)

Valla ben yulaf unu almıştım ama kullanmadım belki kepeğini bulabilirm diye ama bulamadık.Benimde bugün proteinde son günüm yarın sabah evde güzel bir kahvaltı hayal ediyorum.Salatalık ,maydanoz azıcık domates,peynir,yumurta..Ve sanırım yulaf unu ilede bir krep yaparım. Ama kahvaltı sonrası denize gidicem kızımla orda iyi enerji harcarım ben :)
İlcım da bitti 3-5 güne adet olucam karnım gergin biraz.Sanırım adet dönemi bende de tutukluk olacak.
Hadi kızlar arkanızdan geliyorum bendeee....Başarıcazz atıcaz şu kilolarıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…