5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

ben bu diyeti 3 gün yaptım sonra bıraktım nedense ama 3 günde 2.8 kg verdim devam etseydim daha verirdim eminim bugün adet oldum bitince tekrar başlıcamen acilinden 62.5 kiloyum normalde ama adet olunca 1 kilo fazla çıkıyo sabah 63.4 geldim 55 olucam kesinlikle kaydirigubbakcemile5delikafadulden

haklısın kaçamak yapmamak lazım.Ama dayanamıyorki insan bazen.

Dün akşam bikaç kişi vardı evde çay yaptım.Dondurucudan börek ve kekeim vardı onları ikram ettim bi çırpıda hazırladım herşeyi..Onlar yediler içtiler ben kuru kuru çayı zor içtim tabiii...Devamlı mücadele ettim nefsimlee..Bi dilim yesemmi yemesemmi??? diyekötükedihüso neyse yemeden atlattım o safhayı da.
Ama akşama bi şeftaliye dayanamdım yedim
Bakalım protein safhasına geçtim yine dayanıcam yemiycemmm inşallahhhhh

bettita hoşgeldin, bende bademşekerine katılıyorum, benim bu gün 23. günüm gerçekten biriyle yemek yerken canım istemiyor. 1 hafta sonunda uyum sağlamış oluyor bünye, hem mide küçülüyor hem iştah azalıyor. geçen hafta 1 kase yoğurt yaptım, içine 1 tane közlenmiş kırmızı biber ve 1 patlıcan ile 1 tane haşlanmış kabak koydum. iştahla oturduğum masadan yemeğimin yarısını yiyemeden tıka basa doymuş olarak kalktım.:bbo:

Hoşbuldum arkadaşlar, teşekkür ederim. :)
Izgara tavuk yiyeceğim bugün öğle yemeğinde. Yanında yoğurt oh mis! Sabah 1 dilim şinitsel yedim yaa. :/ Izgara olduğu için çok tavuk kokusu gelmedi. Ondan rahat yedim. :/ Şu ana kadar da 1 litre su, 2 fincan yeşil çay içtim. Süper miyim? Evet. Aç mıyım? Hayır.
Allah'ım n'olur yardım et bu kez olsuuun!

Snitzel??? üzerii galetalı oluyor bence bu konuya dikkat etmelisin gibime geldii:) Onun dışında süperr başlamışsın:) Sabah yasız beyaz peyniri şeker emer gibi yiyorum ben :) Baya alıştım buna.Öğlen çaylada aynı şeyi yapıyorum.Kurabiye gibi gelmeye başladı bana.
Bu arada tok olma durumuna tamamen katılıyorum.Aç kalmıyoruz asla.Sadeeece gözümüzü doyurmak sıkıntı yapabiliyor sanırsammm :)

Son düzenleme:

Yok Şilan'cım. Olur mu hiç öyle şey. :) Normal tavuk göğsü yiyorum. Şinitsel diyorum dilim dilim olduğu için. :) Galeta ununa bulanmış şinitseli şimdilik unutuyoruz bi süre. :)

Merhaba ben bu konuya daha önce de değinmiştim. Yulaf kepeği bulamıyorum. Onuın yerine günde 1 adet yulaflı galeta yesem olur mu acaba? Veya kepek ununa devam mı edeyim? Normalde birkaç gün kepek ununu yoğurda karıştırıp yedim, aynısını keten tohumuyla da yaptım. Ben bunların tadını seviyorum. Ama yulaflı galetayı da sizlere danışmak istedim. Gerçi onda saf yulaf olmamasından dolayı bence yenmese daha iyi olur. Ne dersiniz?

Yediğiniz galetanın yapılış aşamasını bilmiyorum ama kitapta aralarda yenmek üzere verilmiş bi "Yulaf Kepeği Galetası" tarifi var. Tarif de, yine kitapta bahsedilen 10 kategoride yer alan besinlerden oluşuyor. Süt, peynir vs. gibi.

Yulaf kepeği maalesef yok.Yulaf unu satılıyor bazıı yerlerde bende onunla yapıyorum ama hafta iki kez falan yiyorum onu da .Yulaflı galetayı bilemiyorum arkasında yazan karbonhidrat ve protein miktarlarını oku istersen.Ona göre karar verebilirsin.

Günaydın arkadaşlar. :)
Bugün 2. günüm. Ama tam olarak bi diyet alışverişi yapamadığımdan eksiklerim çok. Kahvaltı niyetine 1 fincan yeşil çay ve 2 tane de altınbaşak yedim. :/ Sizce 2. günden bozmuş muyumdur diyeti?

altınbaşakların içinde şeker var diye hatırlıyorum ben?
şeker hiç olur mu bettita, ben kitabı okumadım ama forumdan anladığım kadarıyla ilk 5-10 gün bozmamak lazım metabolizmanın tam anlamıyla çalışması için...
dikkat et bence bir 10 gün en azından

Evet dikkat etmek gerekiyor.Altınbaşaklarda şeker 0 ama karbonhidrat oranı proteine göre çok yüksek.1 pakette (45 gr):
6.66 gr. protein
3.62 yağ
30.51 karbonhidrat varmış
tabii başka bişiylerde var.
Çekmecemde duran etifom'a bakıp yazdım bunları.Bende 1 kez 2 tanecik yemiştim.Ama mümkün lduğu sürece yemememk gerekiyor.Oranlar ortada işte.:a015:

arkadaşlar bu sabah 600 gr daha eksilmiş olduğumu gördüm sevindim...
siz ne durumdasınız?
yalnız yavaş olduğunu düşünüyorum. ben önceki yıllarda mezoterapi ile çok güzel kilo vermiştim üstelik onun diyetinde sınırsız salata her türlü sebze, et, tavuk, balık öğleden sonra bazı meyveler hariç sınırsız meyve, bunun yanısıra haftada 2 öğün bulgur, haftada 2 öğünde bakliyat vardı.( fasülye barbunya mercimek nohut )
ve ben ilk başladığım hafta 4 sonraki haftalarda ise düzenli 1- 1.5 kg vermiştim. aslında ilk hafta 5 kg verince öyle devam edeceğini umuyoruz tek sorun bu galiba...
herşeye rağmen diyetimden çok memnunum en önemli kazanımım iştahımın kontrol altında olması...

Bende maalesef 71 küsürlü rakamlara takıldım 1 haftadır.Sebzeye geçince veremedim.Dünden beri de saf protein safhasındayım belki bu aşamada yine öyle gider diye umuyorum.Adetiminde 4. günü birazda o bitince eksilmeler olur diye umuyorum.

Kesinlikle acıkmıyorum.Ama meyva ve arada bişiyler istiyor nefis yanii...dayanıyoruz bakalım.Yılbaşına kadar bütün aşamalarımı bitirmeyi planlıyorum.Umarım hedefim şaşmaz.29 kasım doğum günüm en azından o gün hayalimdeki gibi olmayı istiyorum.Doğumgünü pastası yerim artık bir dilim...Uzak planlar benimkisi.

Hayaller içindeyim şimdillik:)

şilan keşke senin kilonda olsam daha ne isterim ki :)
benim hedefim 70 olmak ( boyum 1.76)
bu arada doğum gününe daha çok zaman var. ben o tarihten önce istediğin kiloya ulaşacağına inanıyorum...
ilk sebze+protein haftasında belki reglime de denk geldiği için hiç vermemiştim hatta hatalarım nedeniyle +1 bile olduğunu paylaşmıştım ama bu hafta saf proteine geçince vermeye başladım. sakın motivasyonunu bozma bu hafta kesinlikle vereceksin.. ben aldığım 1 kiloyu verdim ve sonrasında yaklaşık 1 kg daha verdim yani bu hafta saf proteinle yaklaşık 2 kg vermiş oldum pazartesiye kadar biraz daha vereceğime eminim çünkü hergün 200-300 eksiliyor. pazartesiden sonra sebzeye geçince yine dururmu bilemiyorum...

bu arada yulaf kepeğim geldi arkadaşlar hihoyyyt
yarın sabah şu krepten yapıp yiyeceğim inşallah fakat geçmiş sayfaları incelememe rağmen tam tarif bulamadım kitabı olan arkadaşlar tarifini yazabilirmi rica etsem...

bu sayfayı gördüğüme inanamıyorum.hakikaten kk da herseyi bulmak mümkün.şuan kitap elimde önce bir kere okuyayım dedim.daha uygulamaya başlamadım.ramazandan sonra başlayacağım inşallah.hepinizi tebrik ediyorum ve bu diyette hepinize başarılar diliyorum.o kadar çok sayfa olmuş ki hepsini en kısa zamanda okuyup deneyimlerinizden yararlanacağım....

bademşekeri iseni tebrik ederimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
darısıda başıma olsun işallah 64'ün altına düşemiyorum 2 haftadır. bekliyorum sabırla.
beni bir süredir görmeyen insanlar k,ilo vermissin demeye başladı, kilom değişmedi ama size daha önce söylemiştim kilonun oturması da gerekiyor diye, benim oturdu şimdilik. bundan sonra verirrim diye umuyorum....
benimde ilk hedef agustos sonuna kadar 4 kilo, sonrasını sonra düşüneceğim. bir mola verip devam ederim artık.

İyi haftalar kızlarrr :)

Nasıl gidiyor yağ eritmee durumları ????
Benim proteinde bugün yine son..yarın tekrar sebzelerim başlıyor.Bu defa protein rejimim hafta sonuna gelince azıcık zorlandım.İki üç defa etimin yanında az ama çok azz salatadan yedim.Sabah peynirimin yanında salatalık yedim dayanamadım yani...Ama hepsi bu başka kaçamağım falan olmadı.Bu defa çok veremedim 1 kg kadar verebildim.Sebzeye geçince duruyor zaten değilmi??

Birde meyvasızlığa nasıl dayanıyorsunuz??? Hadi tatlı yasak ama meyva istiyorum çok fenaa yaa.
Birde kabızlık oluyormu sizde de?

Şilan merhaba... sende kitap vardı sanırım. rica etsem şu yulaf kepeğinden krep gibi olan şeyin tarifini bana yazabilirmisin... dün denedim ama pek başarılı olmadı sanırım eksik bişey var.... kabızlık sorununa gelince diyeti yapan herkesin ortak sorunu sanırım... ben sıkıntı hissedince doğadan form çay içiyorum kayısılı olanından işe yarıyor tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…