ben buralardayım fakat ozgish yok bu aralar...
zaman zaman takip ediyorum yazdıklarınızı...
bana gelince biraz sıkıntılı günler geçiriyorum ve bu durum haliyle birçok şeye olduğu gibi diyete karşıda heyecanımı yitirmeme neden oldu biraz. fakat iştahsızlığıma seviniyorum ki ben sinirli ve üzgün olunca daha fazla yiyenlerdendim...
ilk hafta saf protein döneminde yaklaşık 5 kg vermiştim sonraki sebze+protein döneminde gram oynamadı.
geçtiğimiz cumartesi regl oldum pazar diyeti bozdum
şekerli herhangi birşey yemedim fakat karbonhidrat aldım ( sarmısaklı köfte , peynirli börek ) durum böyle olunca pazartesi sabah tartıldığımda + 1 kg gördüm.
pazartesiden beri saf protein alıyorum (sabahları 1 haşlanmış yumurta öğle ve akşam yoğurt yada tavuk ve bol su ) bu sabah almış olduğum 1 kg mı verdiğimi görünce sevindim. kaldığım yerden devam yani...
sakın hata yapmayın arkadaşlar 2 dilim börek ve 1 tabak bol soslu köfte kaç günüme mal oldu
Hoşbuldum arkadaşlar, teşekkür ederim. :)
Izgara tavuk yiyeceğim bugün öğle yemeğinde. Yanında yoğurt oh mis! Sabah 1 dilim şinitsel yedim yaa. :/ Izgara olduğu için çok tavuk kokusu gelmedi. Ondan rahat yedim. :/ Şu ana kadar da 1 litre su, 2 fincan yeşil çay içtim. Süper miyim? Evet.Aç mıyım? Hayır.
Allah'ım n'olur yardım et bu kez olsuuun!
Snitzel??? üzerii galetalı oluyor bence bu konuya dikkat etmelisin gibime geldii:) Onun dışında süperr başlamışsın:) Sabah yasız beyaz peyniri şeker emer gibi yiyorum ben :) Baya alıştım buna.Öğlen çaylada aynı şeyi yapıyorum.Kurabiye gibi gelmeye başladı bana.
Bu arada tok olma durumuna tamamen katılıyorum.Aç kalmıyoruz asla.Sadeeece gözümüzü doyurmak sıkıntı yapabiliyor sanırsammm :)
Merhaba ben bu konuya daha önce de değinmiştim. Yulaf kepeği bulamıyorum. Onuın yerine günde 1 adet yulaflı galeta yesem olur mu acaba? Veya kepek ununa devam mı edeyim? Normalde birkaç gün kepek ununu yoğurda karıştırıp yedim, aynısını keten tohumuyla da yaptım. Ben bunların tadını seviyorum. Ama yulaflı galetayı da sizlere danışmak istedim. Gerçi onda saf yulaf olmamasından dolayı bence yenmese daha iyi olur. Ne dersiniz?
Merhaba ben bu konuya daha önce de değinmiştim. Yulaf kepeği bulamıyorum. Onuın yerine günde 1 adet yulaflı galeta yesem olur mu acaba? Veya kepek ununa devam mı edeyim? Normalde birkaç gün kepek ununu yoğurda karıştırıp yedim, aynısını keten tohumuyla da yaptım. Ben bunların tadını seviyorum. Ama yulaflı galetayı da sizlere danışmak istedim. Gerçi onda saf yulaf olmamasından dolayı bence yenmese daha iyi olur. Ne dersiniz?
Günaydın arkadaşlar. :)
Bugün 2. günüm. Ama tam olarak bi diyet alışverişi yapamadığımdan eksiklerim çok. Kahvaltı niyetine 1 fincan yeşil çay ve 2 tane de altınbaşak yedim. :/ Sizce 2. günden bozmuş muyumdur diyeti?
altınbaşakların içinde şeker var diye hatırlıyorum ben?
şeker hiç olur mu bettita, ben kitabı okumadım ama forumdan anladığım kadarıyla ilk 5-10 gün bozmamak lazım metabolizmanın tam anlamıyla çalışması için...
dikkat et bence bir 10 gün en azından
arkadaşlar bu sabah 600 gr daha eksilmiş olduğumu gördüm sevindim...
siz ne durumdasınız?
yalnız yavaş olduğunu düşünüyorum. ben önceki yıllarda mezoterapi ile çok güzel kilo vermiştim üstelik onun diyetinde sınırsız salata her türlü sebze, et, tavuk, balık öğleden sonra bazı meyveler hariç sınırsız meyve, bunun yanısıra haftada 2 öğün bulgur, haftada 2 öğünde bakliyat vardı.( fasülye barbunya mercimek nohut )
ve ben ilk başladığım hafta 4 sonraki haftalarda ise düzenli 1- 1.5 kg vermiştim. aslında ilk hafta 5 kg verince öyle devam edeceğini umuyoruz tek sorun bu galiba...
herşeye rağmen diyetimden çok memnunum en önemli kazanımım iştahımın kontrol altında olması...
Bende maalesef 71 küsürlü rakamlara takıldım 1 haftadır.Sebzeye geçince veremedim.Dünden beri de saf protein safhasındayım belki bu aşamada yine öyle gider diye umuyorum.Adetiminde 4. günü birazda o bitince eksilmeler olur diye umuyorum.
Kesinlikle acıkmıyorum.Ama meyva ve arada bişiyler istiyor nefis yanii...dayanıyoruz bakalım.Yılbaşına kadar bütün aşamalarımı bitirmeyi planlıyorum.Umarım hedefim şaşmaz.29 kasım doğum günüm en azından o gün hayalimdeki gibi olmayı istiyorum.Doğumgünü pastası yerim artık bir dilim...Uzak planlar benimkisi.
Hayaller içindeyim şimdillik:)
bademşekeri iseni tebrik ederimalkisalkisalkisalkisalkisalkisaldığım 1 kiloyu verdim ve sonrasında yaklaşık 1 kg daha verdim yani bu hafta saf proteinle yaklaşık 2 kg vermiş oldum pazartesiye kadar biraz daha vereceğime eminim çünkü hergün 200-300 eksiliyor. pazartesiden sonra sebzeye geçince yine dururmu bilemiyorum...
İyi haftalar kızlarrr :)
Nasıl gidiyor yağ eritmee durumları ????
Benim proteinde bugün yine son..yarın tekrar sebzelerim başlıyor.Bu defa protein rejimim hafta sonuna gelince azıcık zorlandım.İki üç defa etimin yanında az ama çok azz salatadan yedim.Sabah peynirimin yanında salatalık yedim dayanamadım yani...Ama hepsi bu başka kaçamağım falan olmadı.Bu defa çok veremedim 1 kg kadar verebildim.Sebzeye geçince duruyor zaten değilmi??
Birde meyvasızlığa nasıl dayanıyorsunuz??? Hadi tatlı yasak ama meyva istiyorum çok fenaa yaa.
Birde kabızlık oluyormu sizde de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?