Hangi safhadasın şimdi?
Bizde de oluyor sabitlenme.Zaten kitap'da da bu durum gayet normal olduğu belirtilmiş.
Bol su,yeşil çaya devam edin.
hemen yazayım, bende yazdığınız programa göre yedim. mesela bu sabah yağsız yoğurt ve bir kahve, öglen yağsız peynir ve salatalık biber yedim, akşamda kabak tavuk ve domatesi baharatla karıştırıp fırınlıycam.
bir kaç gündür fazla süt içiyorum, yağsız süt, ama iyi oldu çünkü sindirim sorunu yaşıyordum. günde 1,5 litre su içiyorum. arada acıkırsam yediğim şeyide söyleyeyim, sarımsaklı baharatlı yoğurda közlenmiş patlıcan ve biberi kıyıyorum, dolapta duruyor öyle, açıktıkça bir iki kaşık atıyorum.
son 3 gündür uygun bir ortamda değildim tam uygulayamadım denebilir. sabahları yumurta, öğlenleri kabak yoğurt akşamlarıda süt içtim. yanlış bir şey yapıorum gibi gelmiyor bana siz ne dersiniz?
Çok su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum. Günde 2 litre veya daha fazla içiyorum. Acaba müshil ilacı mı almalıyım ?
Çok su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum. Günde 2 litre veya daha fazla içiyorum. Acaba müshil ilacı mı almalıyım ?
evet bu sefer ki 5 gün dediğinizi yapacağım bakalım sonuç ne olacak. proteine yarın başlıyorum bu arada:1ninca:Bana kalırsa saf et yani proteini arttırman gerekebilir.Sonuçda ilk hafta bu nedenle de kilo verildi.Biraz daha et ağırlıklı çalış.Zaten saf proteine geçmen gerekecek şimdi galiba.
benim sebze proteinde ilk 5 günüm bitti.Adet dönemine de denk geldiği için mi desek hiç gr. oynamadım.Hatat 200-300 gr. aşağı yukarı oynamalar oldu.Bugün yine 5 günlük saf proteine geçtim.
Bundan sonra 1+1'e dönmeyi de planlıyorum.5 gün sıkabiliyor çünkü beni.
Akşam ufak bi şeftali ile kaçamak yaptım ..Napimmmmm tatlı krizindeydim.Dondurma yemedim yaaa demi ama :)
bademsekeri ozgish naaptınız, nerelerdesiniz?
Günaydın kızlaaar! :)
Sipariş ettiğim Dukan Diyeti kitabım dün geldi. 108. sayfaya kadar bir solukta okudum resmen. O kadar güzel açıklanmış ki herşey.
Neden yağ yememeliyiz?
Neden sık su içmeliyiz?
Yediklerimizin yakımı nasıl olur?
Herşey gayet açık ve net. Kitabı okudukça daha da gaza geldim. :) Markete koşup 1 kg. tavuk göğsü aldım, 3 dilime biraz kekik ve pul biber ekip fırına attım. Yağsız süt ve yoğurt da aldım ki tavuğum çok yavan olmasın.
Bugün de Bismillah çekip başladım valla. Umarım bu kez işe yarar. Sözümde, nişanımda çıtı pıtı bi kız olmak istiyorum yaa!
Desteklerinizi esirgemeyin lütfen, kitapla ilgili yardımcı olabileceğim birşey varsa da buyrun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?