Canım şu an yanımda değil kitap evde kaldı ama..ben yapıyorum kendi ölçümü vereyim.sana.
1 yumurta,1-2 kaşık yulaf unu, kıvamını sağlayacak kadar süt.İstersen içine beyaz peynir ekleyebilirsin ben eklemiyorum.
Bunu çırpıp peçete ile yağladığım tavaya döküp krep yapıyorum.
Ben peyniri dürüm gibi yapıp yiyorum.İçine sebze dönemindeysem salatalık maydanoz vs. de koyabilirsin.Biraz kuru geliyor bana...(Tereyağsız olunca :)))) ama yiyorum tabiii
:icecream:merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza
bu dukan diyetine dün başladım kitabım henüz elime ulaşmadı ama ilk gün tavuk bu günde köfte yedim bol su içiyorum ama dün ilk günde akşam dayanamadım ve 1 ince dilim kavun yedim bende insülin direncide var ne yapacağım bilmiyorum.öncelikle size sormak istediklerim
1 hafta protein +1 hafta protein ve sebze diyeti yapıp tekrar protein diyetinemi geri dönüyorsunuz
dukanın internet sitesine göre protein diyeti sadece 5 gün yapılıp sonra uzun dönem protein ve sebze diyetiyle devam ediyor.
birde sabah et yerine peynir ,yumurta öğlende yoğurt gibi protein kaynaklarını kullanabilirmiyim.konuyu ilk açan arkadaş sadece et ürünleri demiş
:icecream:merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza
bu dukan diyetine dün başladım kitabım henüz elime ulaşmadı ama ilk gün tavuk bu günde köfte yedim bol su içiyorum ama dün ilk günde akşam dayanamadım ve 1 ince dilim kavun yedim bende insülin direncide var ne yapacağım bilmiyorum.öncelikle size sormak istediklerim
1 hafta protein +1 hafta protein ve sebze diyeti yapıp tekrar protein diyetinemi geri dönüyorsunuz
dukanın internet sitesine göre protein diyeti sadece 5 gün yapılıp sonra uzun dönem protein ve sebze diyetiyle devam ediyor.
birde sabah et yerine peynir ,yumurta öğlende yoğurt gibi protein kaynaklarını kullanabilirmiyim.konuyu ilk açan arkadaş sadece et ürünleri demiş
Ben yeni üye oldum protein diyetine başlayacağım sizlerle bilgi paylaşımı yapmak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Kahvaltı da da et mi yiyeceğiz yoksa süt yumurta peynir vs yiyebilir miyiz? kafamçokkarıştı
20 kilo vermem gerektiğinden ben atak dönemini 10 gün yapıp 1+1 şeklinde devam etmeyi düşünüyorum
bu arada yulaf kepeğini nerede bulabilirim bu galeta olayı çok hoşuma gitti
tuvalete çok çıkıyorum henüz kabızlık yok ve dışkı yağlı çıkıyor xenical ve reductil adlı ilaçları bir:1no2:arada kullanmışım gibi hissediyorum ve ilkdefa 3.günümde baş ağrısı yaşıyorum
merhaba diyeti uygulamayı düşünüyorum. yarın başlıyacağım. ne de olsa perşembe. sayfa sayısı çok. bu yüzden tüm sayfalara bakamadım. doğru anlamış mıyım? ekmek hiç yok. domates, biber, maydanoz da yok. yulaf kepeği için de yulaf alıp değirmene öğüttürsek olur mu acaba? ne de olsa tam yulaf unu oluyor. faydalıdır. ayrıca kuru fasulye gibi yiyecekler var mı? şimdiden teşekkürler
Birşey soracagım etin yanında yogur yiyebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?