5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Canım şu an yanımda değil kitap evde kaldı ama..ben yapıyorum kendi ölçümü vereyim.sana.

1 yumurta,1-2 kaşık yulaf unu, kıvamını sağlayacak kadar süt.İstersen içine beyaz peynir ekleyebilirsin ben eklemiyorum.
Bunu çırpıp peçete ile yağladığım tavaya döküp krep yapıyorum.
Ben peyniri dürüm gibi yapıp yiyorum.İçine sebze dönemindeysem salatalık maydanoz vs. de koyabilirsin.Biraz kuru geliyor bana...(Tereyağsız olunca :)))) ama yiyorum tabiii

teşekkür ederim akşam yaptım gayet güzel ve doyurucu oldu :) bol baharatlı tavuk kıyma yapmıştım dürüm yapıp yedim

:icecream:merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza
bu dukan diyetine dün başladım kitabım henüz elime ulaşmadı ama ilk gün tavuk bu günde köfte yedim bol su içiyorum ama dün ilk günde akşam dayanamadım ve 1 ince dilim kavun yedim bende insülin direncide var ne yapacağım bilmiyorum.öncelikle size sormak istediklerim
1 hafta protein +1 hafta protein ve sebze diyeti yapıp tekrar protein diyetinemi geri dönüyorsunuz
dukanın internet sitesine göre protein diyeti sadece 5 gün yapılıp sonra uzun dönem protein ve sebze diyetiyle devam ediyor.
birde sabah et yerine peynir ,yumurta öğlende yoğurt gibi protein kaynaklarını kullanabilirmiyim.konuyu ilk açan arkadaş sadece et ürünleri demiş

merhaba arzumt... öncelikle hoşgeldin
sabahları haşlanmış yumurta ve yağsız peynir yiyebiliyoruz... yoğurtta yağsız olduğu sürece tüketimi serbest. diyeti dönüşümlü olarak yapıyoruz 1 hafta protein 1 hafta sebze+protein

evet bademşekeri bende senin gibi bazı akşamlar tavuk kıyma vs. ile dürüm yapıyorum. Sabahları da ekmek yerine yiyorum ama her gün de yemiyorum.

Benim midem küçüldü.o kadar çabuk doyuyorumki.Ben mümkün değil diye düşüürdüm hep.Dün akşam yediğim hakikaten kuruu !!!! tatsız bir tavuk göğsü ama yani bir çay tabağı kadar bişiy.3-4 kaşık da Yağsız light yoğurt.

Yalnızzz bugün öğlen dışarda (Sebze-protene geçince) ne yiyeyeim diye düşünürken.Tavuklu Salata sipariş verdim.Ancak tavuklar küp küp minik ama kızarmıştı kafamçokkarıştı birkaç parçada mısır vardı içinde....Ben de yedim...Hatamı kabul ediyorum ama yedim işte...eyvahedigeldismile
Bu sabah 69.8'ide gördüm yaaaaaa çok mutluydum.6'lı rakama geçmek istiyordum.Geri şimdi 70.5 çıkarım eve gidince .Sabahları az akşamları çok çıkıyor ne de olsa :)

aramıza hoşgeldin.<Umarım sende keyifli ve bol kilo kayıplı bir süreç yaşarsın :)

Ben kitabı okudum hatta ara ara bakıyorum yine de.
5 gün saf protein daha sonra ise dönşümlü olarak sebze+protein ve saf protein şeklinde uygulayabilirsin.Bu dönüşümü sabır ,vermek istediğin kiloya göre düzenlemek serbest.

Sonuçda 30 günlük süreçde(1ay) yarısı saf protein yarısı sebze+protein olacak.Sen istersen 1 /1yap ister bizim gibi 5/5 yap.Hatta kitapda çok kilo vermeyecekseniz.2 gün saf protein 3 gün sebze+protein tarzı seçeneklerde var.Seçim sana ait.ama rutin olarak bir tarz benimse ve onu uygulamalısın.

Kavun meselesine gelince hatalı olmuş.Heleki şeker sıkıntın varsa kavun tamamen zarar.Sen o acıkma atağında ağzına bir parça yağsız beyaz peynir yoğurt ya da et..hadi bilemedin salatalık vs. ye ama tatlı yasak bunu unutma:)

Ben yeni üye oldum protein diyetine başlayacağım sizlerle bilgi paylaşımı yapmak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Kahvaltı da da et mi yiyeceğiz yoksa süt yumurta peynir vs yiyebilir miyiz? kafamçokkarıştı

Kahvaltıda:
Light süt
Light peynir
Yumurta
Kurutulmuş yağsız et, diyet jambon vs. yiyebilirsiniz.

Ben genelde light süt ve yulaf ezmesi yiyorum.Ya da yulaf unu ile krep yaypı peynirle yiyorum.Hafta sonu yumurta da yiyebiliyorum.

Size de kolaylıklar :)

sonunda kitabıma kavuştum
light gazlı içecek içebilirmişiz kitaba göre
buna göre light cola içmeyi düşünüyorum nedersiniz?
bu arada 3.günüm ama 1 kilo bile gitmedi
çok su içiyorum 4 litreye yakın su içmeden duramıyorum ağzım çok kuruyor
çok su içtiğim için kilo veremiyor olabilirmiyim:1no2::1no2::1no2:

20 kilo vermem gerektiğinden ben atak dönemini 10 gün yapıp 1+1 şeklinde devam etmeyi düşünüyorum
bu arada yulaf kepeğini nerede bulabilirim bu galeta olayı çok hoşuma gitti

20 kilo vermem gerektiğinden ben atak dönemini 10 gün yapıp 1+1 şeklinde devam etmeyi düşünüyorum
bu arada yulaf kepeğini nerede bulabilirim bu galeta olayı çok hoşuma gitti

Şimdiden başarılar diliyorum sana:)

Yulaf olayına gelince henüz yulaf kepeği bulan arakadaş çıkmadı aramızdan.Ben yulaf unu kullanıyorum onun yerine.Belkide DUKAN bunu kastediyordur die düşünüyorum.Çünkü o kadar yere baktık yulaf kepeği nedir bilen çıkmadı.

Bende her gün olmamakla beraber Cola zero içiyorum.

İçtiğin su kadar Wc'e gidebiliyormusun? yanii vücut su tutuyormu yoksa boşaltım varmı?
Mesela bende o sorun yok daaa kabızlık var felaket derecede.İlaç alıyorum düşünün yani.

Kilolar gider hiç endişen olmasın kaçamak yapmamaya özen göster ama kafamçokkarıştı

tuvalete çok çıkıyorum henüz kabızlık yok ve dışkı yağlı çıkıyor xenical ve reductil adlı ilaçları bir:1no2:arada kullanmışım gibi hissediyorum ve ilkdefa 3.günümde baş ağrısı yaşıyorum

Şanlısın o halde :) kabızlık zor oluyor.

Baş ağrısı belkide başka nedendendir...At bi majezik ya da apranax :) Benim de sık ağrır başım bilirim kötü olur.

merhaba diyeti uygulamayı düşünüyorum. yarın başlıyacağım. ne de olsa perşembe. sayfa sayısı çok. bu yüzden tüm sayfalara bakamadım. doğru anlamış mıyım? ekmek hiç yok. domates, biber, maydanoz da yok. yulaf kepeği için de yulaf alıp değirmene öğüttürsek olur mu acaba? ne de olsa tam yulaf unu oluyor. faydalıdır. ayrıca kuru fasulye gibi yiyecekler var mı? şimdiden teşekkürler

Sayfa sayısı çok demişsin ama bence sen ilk atak dönemi kısmını okumalısın.

Atak dönemi : Saf protein dönemidir.Süt,peynir,yumurta,yoğurt ve et.(Balık-Tavuk-Kırmızı et)
Birde yulaf kepeği'nden krep yapabilirsin.(2 Kaşık kullanabilirsin en fazla) Kilona göre 10 güne kadar atak dönemi sürebilir.Ama önerilen süre 5 gün.
Bu ürünler tamamen yağsız ve light ürünlerden oluşmalı.Günde en az2,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay içilebilir.
Umarım özetleyebilmişimdir.

dün 3.günümdü ve akşam eve gidince tartıldığımda 1.5 kilo yok olmuştu
biraz ağır gidiyorum ama olsun bende hem pco var hemde insülin direnci ama aç kal:enbuyukkk:madan zayıflıyorum ya bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…