5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

dün 3.günümdü ve akşam eve gidince tartıldığımda 1.5 kilo yok olmuştu
biraz ağır gidiyorum ama olsun bende hem pco var hemde insülin direnci ama aç kal:enbuyukkk:madan zayıflıyorum ya bana yeter

3 günde 1,5 kilo sence ağırmı??:) bence harikaa :)
Zaten verilen ortalama kilo bu..Bende de PCO var.İnsülin direnci konusunda da tahlillerim yapıldı sınırdayım.Dikkat etmem gerek.

Ancak unutma sebzeye geçince kilo verişi durabilir hatta 1 kg civarında geridönüşler bile olabilir.Bunlar normalmişşşş her ne kadar bu duruma bozulsakda böyle :sm_confused:

Merhabalar,

Bende bir süre önce forumu dikkatle okuyup merak edip kitabı edinenlerdenim. 10 Ağustos'ta başlayacağım. 12-13 kilo fazlam var.

Bugün (The Dukan Diet Official site) adresine girip oradaki küçük bir anketi doldurdum. Bu sizin ideal kilonuzu hesaplayıp, dukan diyetinin hangi evresini kaç gün yapmanız gerektiğini kısaca belirtiyor. Bana önerdiği,

1. Saf protein evresi (atak evresi) 2 gün
2. Sebze-protein evresi 85 gün
3. Koruma evresi (ki bu sürenin başında 12.1 kilo verdiğim düşünülüyor) 121 gün
4. Ömür boyu dikkat edilecekler evresi..

Forumda arkadaşların yazdıklarını okuyunca 5+5 formülüyle istenilen kiloya düşülecekmiş gibi anlamıştım. Ama kitabı okuyup, sitede hesaplamaları yapınca çok çok basit bir durum olmadığını anlıyorum. Ayrıca kitapta hergün yürüyüş mutlaka öneriyor.

Diyete başlayan arkadaşların moralini bozmak istemem ama bence kitabı okumadan hiç başlamayın. Zira 3-5 günde verilen kilolar (belki de fazlasıyla) geri dönecektir.

Ayrıca yulaf kepeğini de sanırım kimse bulamamış :1no2:
Sevgiler

slm şilan cok teşekkürler cevabın icin bu günüm cok iyi gecti yediklerimi yazayım yorum yaparmısınız

KAHVALTI ıkı yumurta

öglen i250 gr haşlanmış tavuk
ara ıkı kaşık yogurt
akşam 250 qr tavuk
NASIL MENÜM ARKADAŞLAR olumunekankayizsmile

arkadaşlar 3 gündür dediklerinizi yapıyorum sabah tartıldım 1,5 kilo gitmiş gözüküyor ama kabız oldum galiba yani bir de yediklerimi çıkrsam kaç kiloya düşerim acaba :dance:

Arkadaşlar süt ve yoğurt ta bir sınır var mı ya da etin yannda ayran içebilir miyim ? Lütfen yardımcı olun ben yeniyim buralarda :kedi:

dlm gıramafon bendev yeniyim bakalım 5 günün sonunda ne olacak tartıyı saklatt1ım tartılmıyacagım pazartesine kadar

4.gün oldu toplamda 2 kilo kayıp var
diğer sayfaları okuduğumda insanlar 2 günde 2 kilo 5 günde 4-5 kilo veriyormuş bu nasıl oluyor anlamadım.dukana göre 5 günde 2 kilo normalmiş

çizelgenin üstünde yazan web(ben buraya ekleyemiyorum ) sitesine gir weight loss tickerı işaretle adım adım tickerını olştur.sonunda sana bir url veriyor onuda kendi profilinde profiilini düzenleye gel en altta çizelge ekle kısmına yaz tamamdır

fakat bende her verdiğimiz kiloyu tickerda nasıl düşüreceğiz onu bilmiyorum her seferinde yenisinimi oluşturmak gerekiyor??

kizlar dun gece karar verdim artik basliyorum... dukan in sitesinden hesabimi yaptim 3 gun atak sonra 57 gun ikinci asama ve 81 gun ucuncusu.. insallah Allah yardim eder de bozmadan giderim.

simdi gittim yulaf ununu aldim. yumurtami aldim. eve 3 gunluk hindi ve dana eti aldim. ama birsey sormam lazim kizlar... ben yalniz yasiyorum ve daha dun aldigim domateslerim duruyor. stoklarda kullanilcaklari verebilecegim kimse yok. kahvaltida domates fln da yasak sanirim ilk uc gun dimi..ayni sekilde meyvesuyu da yasaktir herhalde.seker var icinde.olmadi meyvesuyunu dokerim. domatesleri de ikinci asamaya gecince sebze yemeklerinin icine kullanirim..bilmiyorumkismile

mnla nasıl hesaplasın söylermisin yada banasa yaparmısın o hesabı

canim bu siteye giriyorsun : The Dukan Diet Official site | No.1 Diet in France | No calorie counting: personalized slimming coaching, lose weight easily
sonra sagdaki pembe hesap cetveli var onu dolduruyorsun. o sana soyluyor.
eger ingilizce sorun olursa burdan yapmaya calis, ceviri cok kotu ama yeterli olur herhalde : Google Translate

her boslukta "change unit" diyor oraya tiklayip kiloya cevir ama. bir de eger ceviri sayfasini kullanirsan hesaplamayi orjinal sayfada yapmalisin. ceviri sayfasinda hesaplama olmuyormus. simdi denedim.

arkadaşlar bu sebze ve et bölümüne gecince ayrı ayrımı yiyecegiz mesela sebzeyle et sote yada etli sebze yenekleri olmazmı lütfen yarsım adin hiç vir şey bilmiyorm

mnla nadıl gidiyor diyet yapıyormudun

soyle bir 10 sayfa geri donup okuyayim dedim cnm.. uyandigimdan beri bisiy yemedim. bugun baslamak istiyorum ama nedense korkuyorumeyvahedigeldismile yapamiycakmisim gibi gelior. bir de tartim fln da yok. ne kac kilo oldugumu biliorum ne de versem gorebilcem..motivasyonum dusuk yani. oysa goruyorum yani karnimi bacaklarimi. off bakalimm... kalkip su galetayi denemeliyim.. ama o da ilginc yani icinde yumurta, peynir, yogurt var. simdi bir galeta yapinca yanina yiycek birsey kalmior. et disinda yani. ama ben kahvalti yaptigimi hissetmek istiyorum. galetanin icine giren yumurta ve peynir haricinde yaninda da biraz peynir yesem olmaz mi acaba? cok mu olur ki?

aslinda en iisi kitabi okumak ama burda ingilizcesini bulmak bile problem...

oo burası kalabalıklaşmış, kızlar hepinize başarılar diliyorum. ben diyete devam ediyorum. tam bir ay oldu. 6 kilo verdim, ve bu kilolrı tekrar almayacagım, biliyorum çünkü kilolar üzerime oturdu. ilk 1 bucuk haftada 5 kilo vermiştim, baya bi sabit kaldı ama pes etmedim 3 hafta kadar kilom hiç oynamadı, şimdi tekrar vermeye başladım. kilo veriş hızım sizi yanıltmasın, ben,m metabolizmam gayet yavastır. kaldı ki 1 ayda 6 kilo çok ideal bence. haftaya bir süre ara vermek zorunda kalacagım ama eylülde tekrar başlayacagım. tahminime göre kasımad istediğim kiloda olacagım. su anda 63 kiloyum ve hedefim için 6 kilo daha vermeliyim. inanıyorum, ayrıca yediklerimden de keyif alıyorum. takip ediyorum sizide, herkese başarılar sakın pes etmeyin. vericez kilolarıyerimseniben

slm
bende carsambadan beri yapiyorum 1,6kg gitti
5/5 yapmayi düsünüyorum baska topikde arkadasim önerdi
ben karbonhidrat diyetini uyguluyorum
bu saf protein diyetine kisa süreligine geci$ yaptim...

günde boyu 2,5litre su iciyorum
sabah yumurta öglen tavuk arada acikirsam 0,1% yagli yogurt
nasil sizce????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…