selma12 evet bende bu diyeti yapıyorum. ara ara tam uyamadığım oldu, protein sebze günümde protein adına sadece yogurt yiyebildim. 1 ayda bir kadeh şarap ve bir avuc beyaz leblebiyle kaçamak yaptım... dediğim gibi kuralların cok fazla dısına çıkmadım, ama bana lezzetli gelen seylerden yemeye calıstım. mesela sabahları yulaf ezmesi ve kepekle yumurta yogurdu karıstırıp krep yapıyorum onu yiyorum peynirle. günde neredese 1 litre süt içiyorum, dolayısıyla karnım acıkmıyor. kahvatıdan sonra sadece süt içtim bu gün mesela. dediğim gibi prensibi aynı yaptgım seyin, ama tam uymuyor olabilirim. 15 günden sonra biraz sıkıldım ve böyle uygulamaya karar verdim. şimdilik memnunum. ama asıl kiloyu tam uyguladıgım dnemde vermiştim"goagoa zizdemi bu şekilde vardınz kilonuzu
arkadaşlar bu sebze ve et bölümüne gecince ayrı ayrımı yiyecegiz mesela sebzeyle et sote yada etli sebze yenekleri olmazmı lütfen yarsım adin hiç vir şey bilmiyorm
slm
bende carsambadan beri yapiyorum 1,6kg gitti
5/5 yapmayi düsünüyorum baska topikde arkadasim önerdi
ben karbonhidrat diyetini uyguluyorum
bu saf protein diyetine kisa süreligine geci$ yaptim...
günde boyu 2,5litre su iciyorum
sabah yumurta öglen tavuk arada acikirsam 0,1% yagli yogurt
nasil sizce????
7 .günüm bugün ve sabah tartıldığımda toplamda 3,5 kilo vermişim.
ama ben hiç spor yapamıyorum havuz kenarında düştüm ve kuyruk sokumum çok ağrıyor allaha şükür kırık yok ama yürümek oturup kalkmak bir azap doktorum spor yapma bir süre dedi spor yapsaydım eminim daha çok verirdim
bu sebze protein diyetinde hiç meyve yok değilmi karpuz yememek için kendimi zor tutuyorum.
7 .günüm bugün ve sabah tartıldığımda toplamda 3,5 kilo vermişim.
ama ben hiç spor yapamıyorum havuz kenarında düştüm ve kuyruk sokumum çok ağrıyor allaha şükür kırık yok ama yürümek oturup kalkmak bir azap doktorum spor yapma bir süre dedi spor yapsaydım eminim daha çok verirdim
bu sebze protein diyetinde hiç meyve yok değilmi karpuz yememek için kendimi zor tutuyorum.
wallaha ben yulaf ezemesi aldim. gayet ise yariyor. robottan gecirip un kivaminda getirebilirsin. Migroslarda satiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?