5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

"goagoa zizdemi bu şekilde vardınz kilonuzu
selma12 evet bende bu diyeti yapıyorum. ara ara tam uyamadığım oldu, protein sebze günümde protein adına sadece yogurt yiyebildim. 1 ayda bir kadeh şarap ve bir avuc beyaz leblebiyle kaçamak yaptım... dediğim gibi kuralların cok fazla dısına çıkmadım, ama bana lezzetli gelen seylerden yemeye calıstım. mesela sabahları yulaf ezmesi ve kepekle yumurta yogurdu karıstırıp krep yapıyorum onu yiyorum peynirle. günde neredese 1 litre süt içiyorum, dolayısıyla karnım acıkmıyor. kahvatıdan sonra sadece süt içtim bu gün mesela. dediğim gibi prensibi aynı yaptgım seyin, ama tam uymuyor olabilirim. 15 günden sonra biraz sıkıldım ve böyle uygulamaya karar verdim. şimdilik memnunum. ama asıl kiloyu tam uyguladıgım dnemde vermiştim

merhabalar..

bende dün bu diyete başladım:))))ama ben sadece et yenecek zannediyordum ve sabah kahvaltıda bile et yedim((kusacaktım((yumurta yoğurt ve sütü okuyunca şimdi çok mutlu oldum...bende doğum sonrası kilolarımdan dertliyim...ben dünden beri çok meyveli soda içtim midemin bulantısı geçsin diye...acaba kötümü yaptım...

sanırım bu diyetle kilo veren çok olmuş buda motive ediyor beni...

inşallah canım bem kitabı aldım bu gün iyi oldu o yüzden söyledim sıfır kalorili olan içecekler var ondan iç zero içi

arkadaşlar bu sebze ve et bölümüne gecince ayrı ayrımı yiyecegiz mesela sebzeyle et sote yada etli sebze yenekleri olmazmı lütfen yarsım adin hiç vir şey bilmiyorm

Sebze ve eti birlikte kullanabilirsiniz.Ama sebze+protein döneminde dahi protein oranı yüksek beslenmeliyiz.Buna dikkat edilemsi gerek.

Gayet iyi :)
Hadi bakalım verelim kilolarııı

Benimde bu hafta biraz kaçamaklarım oldu
Meyvaya dayanamıyorum...Nektariden bir parça yedim....Ufacık miniminnacıkkkkk bir lokmacık ..Pizza yedim :)
Biraz sıkılmaya başladım açıkçası..Yani meyvasızzz ,dondurmasızz bu sıcak yaz günleri bunaltıyor.Keşke kışın yapsaymışım diyorum bazen..Ama verdiğim kilolara bakınca yok yokkk devammmm diyorum.
Bugün yine 5 günlük proteine geçtim.Zaten bu bölümde verebiliyorum kiloyu.Sebze+proteinde sabit kalıyorum.O nedenle bu hafta 1 kg. vereceğim diye kendime gazzzz vererek başladım bakalım Cumaya netice değişecekmi:)

cok heyecanlıyım arkadaşlar yarın proteyin günüm ditiyor tartılacagım size söylerim kac kg versigimi tabi inşallah vermişimdir

Ben napimmm kendimi yaa........ dün bütün gün uydum harfiyennn ama akşam dışarda yemek yiyince birazcık rotamız şaştı tabii....Üfff toparlamam lazım kendimi.
Silkeleneyimmmm şöleeeee

7 .günüm bugün ve sabah tartıldığımda toplamda 3,5 kilo vermişim.
ama ben hiç spor yapamıyorum havuz kenarında düştüm ve kuyruk sokumum çok ağrıyor allaha şükür kırık yok ama yürümek oturup kalkmak bir azap doktorum spor yapma bir süre dedi spor yapsaydım eminim daha çok verirdim
bu sebze protein diyetinde hiç meyve yok değilmi karpuz yememek için kendimi zor tutuyorum.

günaydın arkadaşlar bu gün tartıldım ve saf proteyin günüm vu gün vitti sonuç viraz üzüçü ama aynı zamanda bu gün regli olmuşum galiba o yüzden net kg belli olmadı cünki kıyafetlerim epey rahatladı

gecen hafta 87400

bu hafta 85700

giden 1700 gr

gecmiş olsun yok malesef meyva yasak:1no2: şeker oldugu için

İyi kilo vermişsin tebrikler :) Geçmiş olsun bu arada..Zaten sıcaklarda spor yapmakda zor.

Maalesef meyva yasak..Takiii güçlendirme dönemine kadar..Ama çok zorr meyvasızlık yaaa:sinifsinif:

wallaha ben yulaf ezemesi aldim. gayet ise yariyor. robottan gecirip un kivaminda getirebilirsin. Migroslarda satiliyor .

saol cnm en olmadı öyle yaparım:)dukanın kıtabında yulaf kepegi yazıoda asılll o bayagı işe yarıomuşta yinede bulan olrsa bana özelden msj atarsa sewnrm:)

merhaba..bende bu diyete başlayalı 4 gün oldu bu sabah 1,5 kilo vermiştim...belki daha çok vermişimdir ama kabızlık olduğundan anlayamayabiliyorum((

birşey sorucam sayfalar çok içinden bulamadım yulaf kepeğinden bahsediliyor bu kepekle krepmi yapılıyor?tarif edebilirseniz çok memnun olurum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…