6 ayda 53 kilo şaka gibi:)

:) ben dayanıcam buyuk bır zevkle vallahı..ne yaptın işler bıttımı şekerim..yaş 28 küçüğüm daha bee :))

amannn işler bitermi kızz akşama yemek yapıcam daha öğlenki azdı bitirdi kocam... bende 25 yaşındayım şekerim hıhhh ben daha küççüğümmm

amannn işler bitermi kızz akşama yemek yapıcam daha öğlenki azdı bitirdi kocam... bende 25 yaşındayım şekerim hıhhh ben daha küççüğümmm

:))) allah ıyılığını ben de beklıyordum bı 35 felan :)))) evli çocuklu mutlu bır örnek olunca bana dıyordum 35 vardır bu hatun :))

bıtmez doğru valla haftada bır gun yapıyorum ben çalıştığım için..akşamlarıda zaten yemek derdımız yok kocişte sağolsun salatadan başka birşey yemıyor..

sen dün benle dalga geçtin ama sıcak geçmiş basına diyee... bence senin de geçmiş tatlım ilk sayfada yazıyo yaşım... neyse 35 e ne kaldı surda 10 sene geçiverir hemencecik... valla senin kocada diyette galiba ohhh ne güzel benimki sever yemeği hergün yapıyoz öğle akşam... zaten kızartma yapacam yaa onuda akşamüstü yaparım gelince sıcacık yesin...çalışmak bende istiyorum ama malum cocukla zor bide eşimde pek istemiyo calışmamı...

kızz aşk olsun dalga gecmedımki ben..sen soyledın çarsı sıcaktı boyle boyle dıye...bende farklı bısey demedımki..valla alındıysan kusura bakma o zaman.ben senın yaşını gormemıştım canım benım o yuzden 35 dıye düşünürken tamamen kendı kafamda kurduğumdu bılmedığım için yaşını..

benım 9 sene oldu iş hayatı canım çalışıyorum..eşimde istıyor çalışmamaı..evde oturup ne yapıcaksın sosyallığını neden kaybedıceksın dıyıp durur..bende sıkılıyorum evde çoluk çocukda olmayınca..

kız yok bee ne alınması canım yaa şaka diyom samimiyetimize dayanarak söledim yani... alınırmıyım hiç sende yanlış anladın galiba alındım sandın... canım benim iyiki tanıdım seni ben cok memnunum senle konusmaktan öle alıngan bi yapım yok istediğin gibi konuş benle... yasıma gelince de zaten oldum olası hem olgunluğumdan hemde kilodan dolayı beni hep 28-29 sanırlardı... gerçi şimdi kilom gidincede cocuk gibi kaldın diyolar.. boyda kısa zaten... yasım 35 olsada ne olcakki sanki her yasın güzelliği var bana göre...

eşim ise benim sosyalleşmemi hiç istemez eve geldiğinde ben evde olayım ister... çalışma konusunda ise hep evde otur ihtiyacınmı var sanki diyo çok şükür ihtiyacım da yok zaten cocukta orda burda büyüsün istemedim yani amannn oturuyom işte anlayacagın... zaten cocuk olmasa zor olur tabi bende sıkılırım bizim evliliğimizin ilk günleri hep ayrı geçti eşim askeriyede göreve gidiyordu 6 ay gelmiyordu bende o süre içinde genelde annemlerde geçiriyordum tucelideydik o zaman yanlız kalmaya korkuyordum... pek evde yanlız kalamdım yani sonra cocuk da olunca işte malum...

aman ıyı alınma hayatım o anlamda bırsey dememiştim çünkü.bende takılmam oyle şeylere sende bana karsı rahat olabılırsın..çocuk yokken iş rahat oluyorda olduğunda bakalım nasıl olacak :) gerçi hemen yakınımda kreş felan var..bellı bır donem annemler bakarlar artık ne yapıyım..bakıyım buyuteyım dersem iş hayatım bıter temelli..valla çay kahve muhabbetlerını özledım hatunlar arasında..gerçi günler şuan bıze uygun değil rejım bozulur :))) havada maşallah yanıyor suan harbı orası daha guzeldır...cayı hazırla hayatım gelıyorum :))

bır kase cacık ara öğünde yenmiş bulunmakta...afıyet olsun...

hanımlar buyrun sizde rejımde eşlik edın bıze..okumakla kalmayın derim :)

canım sonuçta sen 9 senedir çalışıyorsun ve birden bırakman zor olur çoçuga da eger yakınında bakabilecek biri varsa bakarlar tabi benim bakacak kimsem yok mecbur ya bakıcı ya kreş... o yüzden güvenemedim... ben arada katılıyorum ama tabiki herkes diyette oldugumu bildiği için ikram koyarken soruyorlar yicenmi diye bende tabiki "HAYIRRRRRR" diyorum... cok şükür iradem kuvvetli aslında ama bazen sıkıntıdan olsa gerek kaçamak oluyo yani bi şekilde de telafi ediyorum artık napalım robot değiliz sonucta... burası yanıyo yaa offf allahtan evim serin oluyo çayı koyuyom hemen atla gel hadi...

bır kase cacık ara öğünde yenmiş bulunmakta...afıyet olsun...

hanımlar buyrun sizde rejımde eşlik edın bıze..okumakla kalmayın derim :)

kızz afiyet olsun canım bu hatunlar bizi beğenmiyo galiba bi bakıom 5-6 kişi okuyo konuyu yazıyo... bi bakıom kimse yok bakıp bakıp gidiyolar bizi beğenmediler galibaa... neyse bizbize yeteriz canım benim...

kızz afiyet olsun canım bu hatunlar bizi beğenmiyo galiba bi bakıom 5-6 kişi okuyo konuyu yazıyo... bi bakıom kimse yok bakıp bakıp gidiyolar bizi beğenmediler galibaa... neyse bizbize yeteriz canım benim...

ne yapalım artık kendılerı bılırler şekerım..aynen tabıkı yeterizzz...valla bı heveslendımkı şimdi atlayıp gelsem ohh mıss iş yok stres yok trafık yok :)) sohbet muhabbet çayıda yanında..daha ne ıstenırkı...gelırım gelırım ben valla eşimde sıkıntılı değildir o konularda..bı arkadaşımla beraber mardıne gıdıces bakalım..turıstık yerlerını gormeye..hafta sonu için..merak ettığım yerler için ya benımle gıder yada sen gıt der gönderır yanı :))

aynen canım buyur gel her zaman beklerim cok memnun olurum... malesef benimkinin öle huyu yok göndermez yanlız ama nasip olurda istanbula gelirsem bi gün isterim görüşmek... canım benim dizim başladı fox tvde unutma beni biraz ona bakayım görüşürz gene...

İNŞŞ..hayatım bende herzaman mısafır ederım..gorusuruz hadi sen izle..kuzucuğa öpücükler..

tatlım senin iş yogun galiba cıkmışsın siteden yarın devam ederiz artık... bende yemeğe giriştim eşim gelir birazdan kib hayatım görüşmek üzere bitanem öpüldün...

slm kızlar sizleri tebrik ediyorum bütün yazılarınızı okudum :) kilonuzun çoğunun çoğu gitmiş kalanıda siz çok rahat verirsiniz bence başka topikteyim başarılarınızı görmek beni gaza getirdi çok doğalsınız takipçiniz olucam

saol bitanem burdanda yazabilirsinn her zaman bekleriz canım biz sadece 2 arkadasız burda hem sohbet hem diyet gidiyoz işte bakalım...zaten cogu gitti azı kaldı ama son kilolar cok inatçı cıktı hayırlsı olsun elbet gidecek yani o kilolar kurtuluşu yok...

slm canlarım benim bugün gene işi sıkı tuttum yaa aferin bana.
sabah 06:45 kalktım 2 brd su

07:00 kahvaltı: biraz peynir 1 domates 5 zeytin 1 kırmızı biber 1 yumurta

11:30 kuru incir 2 tane

12:00 öğle yoğurtlu semizotu salatası nane ve pulbiber attım içine

15:30 10 kadar küçük çilek yedim

18:00 akşam tavuklu brokoli salatası az yağlı nar ekşili

19:00 4-5 tane fıstık attım ağzıma mis gibi koktu

2 yeşil çay
1 beşibiyerde
3 karısık form çayı
12 brd su
2 tanede sade türk kahvesi

slmm canım..tebrıklerın için teşekkurler..beklerız bız ıkı arkadaş hep buradayız..bizde birbirimizi gaza getırerek birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve başarıyoruzda..görüşürüz..

bugun bu menuyle harıkaydın hayatım..tebrıkler...mcxxxxxx

günaydınn...
yıne bır iş sabahına uyandım..tabı kalkar kalkmaz 2 bardak ılık suyumu içtim..

şuan şirketteyım kahvaltı menumu verıyorum..

3 adet etı form
bır parça peynır
bır adet biber
bır haşlanmış yumurta
sekersız cay

haftada bir gun yumurta yemem lazımdı o şanslı gunu bugun olarak seçtim..sabah mutfağıma gırınce su içmek için canım birden yumurta istedi :)) tabıkı diyetı çok buyuk etkıleyen bır gıda olmadığı içinde hemen kaynattım ve attım çantama şimdide yedim.afıyet olsun bana..

mavişimde kalkmıştır ama kuzunun yemeğiydi evı toparla derken kesın gıremıyordur..beklıyorum hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…