Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif sonuç alacağız hep birlikte. Test günü ne zaman?Bende 6. Gün embriyo transferi oldum Perşembe günü inşallah pozitif sonuçlar alırız
9 temmuz dedi ama dayanamayacak gibiyim erken yaparım heraldeHayırlı olsun canım. İnşallah pozitif sonuç alacağız hep birlikte. Test günü ne zaman?
Ayy canim hakkimizda hayirlisi olsun birlikte bekleyelimSelam canım benim de transfer tarihi belli oldu seninle aynı gün transfer olacağız. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben de pıhtılaşma çıktı transfer günü iğne başlayacak
Dayanmaya çalış kuzum. Sonra insanın çok canı sıkılıyor. Acaba öyle mi böyle mi falan9 temmuz dedi ama dayanamayacak gibiyim erken yaparım heralde
Hadi hayırlı olsun tatlım. Rabbım işini kolaylastirsin inşallahBugün hastaneden geldim kızlar kan verdim sonuçlarına göre aradılar yeni ilaçlar eklendi 9 temmuz transfer olacak Allahın izniyle. 8 temmuz sabah kan alacaklar sonucuna göre transfer yapılacak.
Sağol canım hepimiz için en hayırlısı olsun.Hadi hayırlı olsun tatlım. Rabbım işini kolaylastirsin inşallah
Sağlıkla tutunsun annesine inşallah.Kizlar transferimi oldum cok sukur 11 temmuz test gunum
Insallah canimm seninki de simsiki tutunsun alalim sonuclarimizi yuksek beta hcg lerimiziSağlıkla tutunsun annesine inşallah.
Seninle transferimiz de test günümüz de aynı
Hayırlı olsun canım. Desene ilk hayırlı haberi senden alacağızBen de 10 temmuzda test vereceğim inşallaaah, hep beraber öğreneceğiizz güzel haberleri
CümlemizzeeeHayırlı olsun canım. Desene ilk hayırlı haberi senden alacağız
AmiiinCümlemizzeeeYaaaaa innnşallaaaahh, inşallah Rabbim nasip eder hiç belirtim falan da yok
Fiyat ne kadarMerhaba temmuz 7-8 gibi 6. gün embriyosu transferi olacağım Doktor orta kalite diyor. Daha önce iki transferim oldu ikisi de 5. gün embriyosuydu. Biri 4,5 yaşında oğlum oldu diğeri 8+3 de kalbi durmuş 10. haftada doğal düşük yaptım. Şimdi tekrar transfer sürecine girdim ve bu heyecanı birlikte paylaşalım. Birbirimize deneyimlerimizi anlatalım.
Bizden doktorum bu transfer öncesi kromozom analizi istedi, yaptırdık. Temiz geldi genetik doktorum, eşime de sperm delasyon testi yapıldı temiz geldi, bana ayrıca bebeğimin kalbi durduğu için pıhtılaşma da bakalım dedi ve bingo pıhtılaşma çıktı. Şimdi ne olacak ben de bilmiyorum kan sulandırıcı iğne ile devam ederiz dediler şuan coraspirin, decavit, folik asit ve demir ilacı kullanıyorum. Sizde durumlar nedir?
Ne durumdasın canımAmiiin
Bende sadece adet olacakmışım gibi kasık, bel ağrısı ve karnımda dolgunluk var. Başka bir şey yok.
Bu benim 3. Transferim bu
İlkinde sadece adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oldu birde iştahım çok açıktı.
İkincisinde yine adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oldu, iştahım yine çok açıktı ayrıca 5. Günden sonra göğüslerim şişti ve halkası büyüdü rengi açıldı.
Bunda yine adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı, bu sefer iştahım yok ve son yarım saattir içim bulanıyor. Ama belirti için çok erken olduğunu düşünüyorum.
Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Sonuçta bebişlerimiz ona emanet.
Ne durumdasın canımCümlemizzeeeYaaaaa innnşallaaaahh, inşallah Rabbim nasip eder hiç belirtim falan da yok
Ne durumdasın canım9 temmuz dedi ama dayanamayacak gibiyim erken yaparım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?