Ayy canim hakkimizda hayirlisi olsun birlikte bekleyelim cok heyecanliyim az kaldi

Bugün hastaneden geldim kızlar kan verdim sonuçlarına göre aradılar yeni ilaçlar eklendi 9 temmuz transfer olacak Allahın izniyle. 8 temmuz sabah kan alacaklar sonucuna göre transfer yapılacak.

Bugün hastaneden geldim kızlar kan verdim sonuçlarına göre aradılar yeni ilaçlar eklendi 9 temmuz transfer olacak Allahın izniyle. 8 temmuz sabah kan alacaklar sonucuna göre transfer yapılacak.
Hadi hayırlı olsun tatlım. Rabbım işini kolaylastirsin inşallah

Kizlar transferimi oldum cok sukur 11 temmuz test gunum

Ben de 10 temmuzda test vereceğim inşallaaah, hep beraber öğreneceğiizz güzel haberleri

Cümlemizzeee Yaaaaa innnşallaaaahh, inşallah Rabbim nasip eder hiç belirtim falan da yok
Amiiin
Bende sadece adet olacakmışım gibi kasık, bel ağrısı ve karnımda dolgunluk var. Başka bir şey yok.
Bu benim 3. Transferim bu
İlkinde sadece adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oldu birde iştahım çok açıktı.
İkincisinde yine adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oldu, iştahım yine çok açıktı ayrıca 5. Günden sonra göğüslerim şişti ve halkası büyüdü rengi açıldı.
Bunda yine adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı, bu sefer iştahım yok ve son yarım saattir içim bulanıyor. Ama belirti için çok erken olduğunu düşünüyorum.
Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Sonuçta bebişlerimiz ona emanet.

F
Fiyat ne kadar

Ne durumdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…