Bende bu sabah pembe lekelenme oldu, hala daha kahverengi birkaç damla geliyor. Doktor kan sulandırıcıyı kesip progestan iğne verdi onu yaptırdım. Sen canım?Ne durumdasın canım
Bebegın sana sımsıkı tutunuyordur ınsallah kacıncı gun embrıyosu canım ılk denemenmı. Ben daha transfer olmadım adetı beklıyorumBende bu sabah pembe lekelenme oldu, hala daha kahverengi birkaç damla geliyor. Doktor kan sulandırıcıyı kesip progestan iğne verdi onu yaptırdım. Sen canım?
İnşallahBebegın sana sımsıkı tutunuyordur ınsallah kacıncı gun embrıyosu canım ılk denemenmı. Ben daha transfer olmadım adetı beklıyorum
Aynı canım. Heyecanla bekliyorum 6. Günün sonuna geldik. Biraz bulantı biraz bel de batma tarzı ağrı eklendi. Ama en çok uyku halim var, sürekli esniyorum. Bir an 11'i sabahı olsa diye bakıyorumNe durumdasın canım
Evet canım hatırladım amın Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallahİnşallahilk denemem, 5. Gün embriyosu. Evet doğru, sizinle Gebze Anadolu sağlık hakkında konuşmuştuk sanki. Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Insallah guzel sonuc alırsınn canım ne zaman test yapıcaksın bızede yazAynı canım. Heyecanla bekliyorum 6. Günün sonuna geldik. Biraz bulantı biraz bel de batma tarzı ağrı eklendi. Ama en çok uyku halim var, sürekli esniyorum. Bir an 11'i sabahı olsa diye bakıyorum
11 temmuz sabah erkenden gidip vereceğim. Buradan da yazacağım giderken de sonucu da.Insallah guzel sonuc alırsınn canım ne zaman test yapıcaksın bızede yaz
Hayırlısı olsun ınsallah bebısın sana sımsıkı tutunmustur11 temmuz sabah erkenden gidip vereceğim. Buradan da yazacağım giderken de sonucu da.
İnşallah canım.Hayırlısı olsun ınsallah bebısın sana sımsıkı tutunmustur
Benim kimyasalla sonuçlandı maalesef kanda 8. Gün 23 çıktı değer ama sonra düştü tekrar herşey en baştanNe durumdasın canım
Hayırlısı olsun canım ınsallah üzülme bidahakıne olur ınsallahBenim kimyasalla sonuçlandı maalesef kanda 8. Gün 23 çıktı değer ama sonra düştü tekrar herşey en baştan
Merhaba canım bende 5. Ve 6. Gün embriyo transferi olacağım ay sonu benden genetik test istemediler yaşım 36 sorduğumda doktor karar veriyor ilk denemelerde gereksiz istemiyor gibi bir açıklama yaptılar şimdi dondurulmuş olanlar transfer olacak inşMerhaba temmuz 7-8 gibi 6. gün embriyosu transferi olacağım Doktor orta kalite diyor. Daha önce iki transferim oldu ikisi de 5. gün embriyosuydu. Biri 4,5 yaşında oğlum oldu diğeri 8+3 de kalbi durmuş 10. haftada doğal düşük yaptım. Şimdi tekrar transfer sürecine girdim ve bu heyecanı birlikte paylaşalım. Birbirimize deneyimlerimizi anlatalım.
Bizden doktorum bu transfer öncesi kromozom analizi istedi, yaptırdık. Temiz geldi genetik doktorum, eşime de sperm delasyon testi yapıldı temiz geldi, bana ayrıca bebeğimin kalbi durduğu için pıhtılaşma da bakalım dedi ve bingo pıhtılaşma çıktı. Şimdi ne olacak ben de bilmiyorum kan sulandırıcı iğne ile devam ederiz dediler şuan coraspirin, decavit, folik asit ve demir ilacı kullanıyorum. Sizde durumlar nedir?
Canım hayırlı olsun bana da iki embriyo transferi yapılacak transfer sonrası ağrı oldu mu?opu sonrası şiddetli ağrılarım olmuştu çikolata kistindendir diye düşünmüştüm.inşallah güzel sonuçlarını alırsınInsallah canimm seninki de simsiki tutunsun alalim sonuclarimizi yuksek beta hcg lerimizi
Canim benim tek embriyo transfer edildi. Transfer sonrasi ilk 2 gun hafif agrilar oldu doktor bunun olabilecegini soylemisti sonrasinda gecti dun ve bugun test yaptim ikiside pozitif cok sukur insallah saglikla ilerler yarin kan verecegimCanım hayırlı olsun bana da iki embriyo transferi yapılacak transfer sonrası ağrı oldu mu?opu sonrası şiddetli ağrılarım olmuştu çikolata kistindendir diye düşünmüştüm.inşallah güzel sonuçlarını alırsın
Benim Dogal siklustu transfer oncesi 4 gun monodoks ,prednol kullandim progestrone oncesi ve devaminda sonrasi kullaniyorum canimMerhaba kızlarHepinizin tedavisi hayırla sonuçlansın inşallah
Benimde 6.gün donmuş embriyom var ama bu ay değil diğer aya transfer olmayı düşünüyorum hayırlısıyla
Transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız ?
Transferiniz hayırlı olsun inşallahBenim Dogal siklustu transfer oncesi 4 gun monodoks ,prednol kullandim progestrone oncesi ve devaminda sonrasi kullaniyorum canim
Verildi canim progestrone diger adi, 10. Haftata kadar kullanmami soyledilerTransferiniz hayırlı olsun inşallah
Estrofem verilmedi mi canm
Anladm canm, bana önceki transferimde estrofem hap verilmişti ayrıca progestan fitil ve iğnesiVerildi canim progestrone diger adi, 10. Haftata kadar kullanmami soylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?