Bende bu sabah pembe lekelenme oldu, hala daha kahverengi birkaç damla geliyor. Doktor kan sulandırıcıyı kesip progestan iğne verdi onu yaptırdım. Sen canım?
Bebegın sana sımsıkı tutunuyordur ınsallah kacıncı gun embrıyosu canım ılk denemenmı. Ben daha transfer olmadım adetı beklıyorum

Bebegın sana sımsıkı tutunuyordur ınsallah kacıncı gun embrıyosu canım ılk denemenmı. Ben daha transfer olmadım adetı beklıyorum
İnşallah ilk denemem, 5. Gün embriyosu. Evet doğru, sizinle Gebze Anadolu sağlık hakkında konuşmuştuk sanki. Rabbim kolaylaştırsın inşallah

Ne durumdasın canım
Aynı canım. Heyecanla bekliyorum 6. Günün sonuna geldik. Biraz bulantı biraz bel de batma tarzı ağrı eklendi. Ama en çok uyku halim var, sürekli esniyorum. Bir an 11'i sabahı olsa diye bakıyorum

Aynı canım. Heyecanla bekliyorum 6. Günün sonuna geldik. Biraz bulantı biraz bel de batma tarzı ağrı eklendi. Ama en çok uyku halim var, sürekli esniyorum. Bir an 11'i sabahı olsa diye bakıyorum
Insallah guzel sonuc alırsınn canım ne zaman test yapıcaksın bızede yaz

Merhaba canım bende 5. Ve 6. Gün embriyo transferi olacağım ay sonu benden genetik test istemediler yaşım 36 sorduğumda doktor karar veriyor ilk denemelerde gereksiz istemiyor gibi bir açıklama yaptılar şimdi dondurulmuş olanlar transfer olacak inş

Merhaba kızlar Hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansın inşallah
Benimde 6.gün donmuş embriyom var ama bu ay değil diğer aya transfer olmayı düşünüyorum hayırlısıyla
Transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız ?

Insallah canimm seninki de simsiki tutunsun alalim sonuclarimizi yuksek beta hcg lerimizi
Canım hayırlı olsun bana da iki embriyo transferi yapılacak transfer sonrası ağrı oldu mu?opu sonrası şiddetli ağrılarım olmuştu çikolata kistindendir diye düşünmüştüm.inşallah güzel sonuçlarını alırsın

Kizlarr dun ve bugun test yaptim cook sukur ikiside pozitif test gunum normalde cumaydi ama yarin vericem kan testimi

Canim benim tek embriyo transfer edildi. Transfer sonrasi ilk 2 gun hafif agrilar oldu doktor bunun olabilecegini soylemisti sonrasinda gecti dun ve bugun test yaptim ikiside pozitif cok sukur insallah saglikla ilerler yarin kan verecegim

Benim Dogal siklustu transfer oncesi 4 gun monodoks ,prednol kullandim progestrone oncesi ve devaminda sonrasi kullaniyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…