- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
insan ac kalmamali benim tek derdim buacsam ben saat basi bisey yerim yok degilsem de acikana kadar beklerim evet ders calisirken sürekli bi yeme istegi oluyormus ama bendede aksine sinav zamani ben kilo veriyorum ilk diyetime sinav zamani baslamistim sonuc fark -18 kilo
Ah olamadım zaten stresten yemekten kesilenlerden ya hu! :) Yeme isteği oluşmasından çok çok iyidir. :)
Tebrik ederim bu arada sen çözmüşsün olayı. :)
dugunum var canım kısmetse INSALLAH ozaman yaza kadar spor yapayımmmm:) cok tesekur ederım destegın ıcın duzenlı yemek ve cok sporr :)sporla her vucut güzellesir :) ama sporu birakmamak lazim birakinca hooop geri geliyor toparlanan yerler.
dugunum var canım kısmetse INSALLAH ozaman yaza kadar spor yapayımmmm:) cok tesekur ederım destegın ıcın duzenlı yemek ve cok sporr :)
guzelim kusura bakma ya dün giremedim ders erken başlıyor pazartesi günü gec bitiyo bayayarin bildirim günü bebeek :)
kilo bildirimim
gecen hafta: 60.00 kg
bugün: 59.5 kg
fark: -0.5 kg
Bu arada ayın 1inde tartılmıştım 55 kilo çıkmıştım, bakalım bu cuma bi daha tartılayım. Pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum baya coştum bu 10 gün içinde çünkü.
Baloncuk genel olarak yazdıgın kaloriler dogru degil gibi geldi hatta bi tane 1300 yazdıgına baktim hic 1300luk gibi degildi ve sitede 900 gibi bir kalori cikti yazdiklarina gore niye boyle bisey olabilir ki
Daha once tam yagli yedigini yazmistin o yuzden tam y. olarak hesapladim kendi kalori degerlerimden suphe ettigim icin yaptim bunu yanlis anlama .tabiki insan yediginin olcusunu daha iyi bilir sen fazladan ekliyorsun onu .bende diyetarkadasimdan baktim ayni sekildediyet arkadasimdan bakiyorum canim ben ve en az 1200 falan cikiyor bende ki ayni zamanda baska bi yerden hesap ediyorum o da ayni cikiyor hatta fazla bile cikabiliyor. miktarlari cok önemli hesap ederken. mesela 1270 falansa ben yuvarlak hesap 1300 diyorum ve mesela 1 tabak yemek 1 porsiyondan fazla. onu da dikkate aliyorum 1 tabak yediysem en az 1 bucuk porsiyon hesap ediyorum o yemegi. bide günde en az 1 bardak süt, 250 gr yogurt tüketiyorum, ve ben peynirimi, sütümü, yogurdumu tam yagli yerim hep. haliyle kalorinin cogu oradan geliyor, 1 bardak süt 140 kalori falan, 1 dilim tam yagli beyaz peynir 70 kalori, 250 gr ( en az bu kadar yiyorum) 180 kalori falan
Daha once tam yagli yedigini yazmistin o yuzden tam y. olarak hesapladim kendi kalori degerlerimden suphe ettigim icin yaptim bunu yanlis anlama .tabiki insan yediginin olcusunu daha iyi bilir sen fazladan ekliyorsun onu .bende diyetarkadasimdan baktim ayni sekilde
kahvalti(10:00)
1 adet haslanmis yumurta,
1 kk kasar,
1 salatalik,
6 tane siyah zeytin,
1 kuru incir,
1 dilim kayisi ekmek,
1 yk bal
aksam(16:00)
1 tabak dolusu kuru fasulye
halen ac olmadigim icin bisey yiyemiyorum ama acikirsam yogurt ve kuru incir yerim ve yersem 1300 kalori alip günü kapatmis olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?