Prensesin Uykusuyum sinema günlüğünde yazmıştım ya, sana bir film önereceğim ama belki ankete koyarım diye şu an söylemiyorum diye... O film The Extra Man (2010) - IMDb filmiydi. Broken Flowers la direkt bir bağlantısı yok ama, nedense benzer etki bırakmıştı bu filmler bende. İmdb oyunun düşüklüğüne hiç bakma. Büyük ihtimal homofobi sebebiyle oylar düşük diye tahmin ediyorum. Oyunculuklar mükemmeldi, özellikle Paul Dano ve Kevin Kline. Louis Ives karakterinin içinde kopan fırtınaların çok güzel anlatıldığını düşünüyorum. Film arayışın olursa aklında bulunsunBu film de benim 4. film önerim olabilir arkadaşlar.
öncekle çok geçmiş olsun. aramıza bomba gibi dönmeni bekliyoruz.
gelelim film seçiçime. önerdiğin hiçbir filmi izlemedim ve tabi ki hepsini izleyeceğim.Underground ve Mirrormask arasında kaldım. kararım kesinleşince oyumu kullanırım.
Burada korku filmlerini seven bir tek ben mi varım yoksaEvet bende anketine bakarken meraklanmıştım :) sonra unuttuğunu düşündüm. İzleme listeme ekledim , mutlaka izleyeceğim.
Bu arada korku filmi önerini merak ettim , o türe epey uzak olsamda izlemek isterim :)
Sayımız az olduğu için 3 film dendi, ben başta sordum ama kimseden ses çıkmayınca mecburen 3 filmle açtım bende, ki çok zorlandım, bence bu organizasyonu 3 filme bitirelim bir dahakine 4-5 artık katılıma göre film sayısını belirleyelim.
Anket açmada en zor şey, en sevdiğin filmlerin çoğu kişi tarafından izlenme ihtimaliydi benim için :) Bir de cinsel içerikli sahneleri barındıran filmler de işi zorlandırıyor. :) Mesela La mala educación (2004) - IMDb Pedro Almodóvar ın anlatım gücünün büyüsüne kapıldığım bir filmdi ama sahnelerin derecesini hatırlayamadığımdan çekindim önermekte... (Gael García Bernal mükemmeldi bu filmde) Eğer bu filmi izleyen varsa hakkında konuşmak çok isterim.
Aklına başka hangi filmler gelmişti?? Buarada Sult u izleyeceğim, ama çok üzülürüm, etkilenirim diye izlemekte geciktiyorum.
TeşekkürlerBu gece Angel-A yı izleyeceğim. :)
MirrorMask in ayrıntısını hatırlamıyorum, ama sonradan bıraktıyı etkiyi hatırlıyorum. O yüzden ankete koydum. Diğer iki film ise zaten birden fazla izlediğim filmler (kolay kolay aynı filmi baştan sona oturup izleyemem, eski türk filmleri hariç), tekrardan izlemek istiyorum hepsini
Burada korku filmlerini seven bir tek ben mi varım yoksaBir ara ankete komple korku filmi koymaya düşünmüştüm Özellikle iki film vardı aklımda: Paranormal Activity (2007) - IMDb ve Dead End (2003) - IMDb
Paranormal Activity benim en çok korktuğum filmler arasında, belki de 1. sırada... ki küçüklüğümden beri korku filmi izleyen biri olarak korktuğum film sayısı çok azdır. Benim en çok korktuğum korku öğesini barındırıyor. Filmi izlersen bu öğeyi ayrıntılı yazarımBu filmden alacağın zevk büyük oranda izlerken bulunduğun ortama ve o anki moduna bağlı. Tabi ki gece tek başına, herkes uyurken karanlıkta izleyeceksin 3 farklı versiyonu var, 3 ünün de sonunda ayrı ayrı korktum :)
Dead End ise çok güzel korkunç bir yol filmiydi. Ayrıntısını çok iyi hatırlamasam da, izlerken aldığım zevk ve oyunculukların başarısı aklımda hala :) İzleyenin benim gibi sıkılmadan zevkle izleyeceğine eminim.
Hızımı alamadım, bir filmden daha bahsedeceğim: In the Mouth of Madness (1994) - IMDb
Filmi izlerken zevk alırsın almazsın bilemem, garanti de veremem. Korku filmi zevkini pek bilmiyorum çünkü :)) "Efsane finaliyle", gönül rahatlığıyla izlenmezse olmaz filmlerden diyebilirim. Türü sev ya da sevme... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?