Çook sevindim
Konverse ile yürüyemeyen bir yetenek fukarası var karşındaConverse candir ben direk Converse giydim hahaha
bugün kaçamak yapıp sonra artı ile geleni hatta eksi ile bile gelse fururumOlma mı olma mı abooo alasi hemide
yak kız yakCiralarini yakarim uleynnnn
tamam canım.ben de sade türk kahvesi tiryakisiyim.türk kahvesi yoksa filtre kahve o da yoksa hiçbir şey içmemDaha once verdiğin cezayı yürüyerek yaptım
Kahveyi sade türk kahvesi severim farklı içersem mutlaka belirtirim ama en cok sütlü filtre kahve olur farklı olarak
Ben ikisi üçü beşi biryerdeleri sevmem tabi kahve olarak onlar çok sağlıksız
Vermen gereken kilo 10,65 ‘dı sanırım.Bu hızla kaç ayda 57 olabilirim:)
Gün geçtikçe daha kolay oluyor canım.Hem sen bebeğini iyi tanımaya bailıyorsun hem de bebeğin birşekilde kendini ifade etmeye başlıyor.büyüdükçe sıkıntılar boyut değiştirse de inan daha kolay.Bol bol rezene kimyon iç hem sütün artar hem bebeğini rahatlatır ve rezene kilo vermeye de yardımcı oluyor tatlım.Evde vardı içicem. Bugün sakin çok şükür. Dün felaket bir gün geçirdiğimiz yetmedi gibi gece de ağladı. Perişan olduk ikimiz de. Allah kolik bebeklerin annelerine sabır versin valla...
Bence gayet iyiToplam da 6,75 kilo verdim 7 haftada sizce nasıl?
Ya babam bugün beni double imtihan ediyorTünaydınnn minik kelebeklerim
Tartı öncesi menülerinize daha da dikkat edin litfinbugünkü menülerde kaçamak görürsem iki katı ceza vereceğim
ayyy çok heyecanlı inşallah çok güzel olmuştur ki sen maşallah zaten çok güzelsinSuan sacimda boya yok kuzum. Rofle yaptiricam. Oturdum koltuga, bakalım nasi bisey cikicak ortaya
Gönül isterdi tabi dondurmalar baklavalar dşshslshsks şaka şakahaha :) iyi yapmışsın daha güzel olmuş
34 numara ayak mıBenim ayaklar da 34 numara olunca farkedilmiyor
anne kız kombinlerine batılıyorum ben deKizimla aynı reyondan bakıyorum
Dun hatta anne kiz kombini yaptım aynı reyondan
Bol bol foto çek canım.Ben öyle yapmıştım.Şimdi bakıp bakıp bu ben miyim ve bunu kendime nasıl yaptım diye sorup duruyorumMasallah harikasin tek kelimeyle insallah ben de size before afterlar yapabilirim
canımmm katılımın çok iyi artık:)Insallah ben de bu hafta girerim listeye kaptanımesperenzaa
Babanın önce ellerinden öpüp sonra da dövücem artıkYa babam bugün beni double imtihan ediyor
Oturuyorduk çay mı yapalım ice tea mi alalım dedi
Dedim baba ice tea al ama ben içmem ha falan dedim
Aldı sonra zorla içirdi
Oyun bozabildik etme vsyarım bardak ile kurtarmaya çalıştım ama ..
Evde değildik canım ondan olduBabanın önce ellerinden öpüp sonra da dövücem artıkİçmeyin canım zehir onlar.Keşke evde yapıp içseydiniz .
Sağol kuzummm senin de goreydim o güzel yüzünüayyy çok heyecanlı inşallah çok güzel olmuştur ki sen maşallah zaten çok güzelsin:))
Yüklersem eğer inşallah ilk seni etiketleyeceğim hatta mesaj falan atacağımSağol kuzummm senin de goreydim o güzel yüzünü
Ben de ilk hamileligimde 36.5 görmüştüm de insallah boyle kalir dediydim34 numara ayak mıBen herhalde ilkokulda gördüm o numarayı.
Hamilelikte ve kilo aldığım için ayaklarım 5 ton olmuş 41,5 numara olmuştuZayıflayınca tekrar 40 oldu da bunalımdan çıktım Hamilelikte son dönemlerde eşimim spor ayakkabıları ile dolaşıyordum Adam 42 numara giyiyor
anne kız kombinlerine batılıyorum ben de
Dondurmayi ve baklavayi aramayan bi ben miyim kiEvde değildik canım ondan oldu
Babam da deri hatta evde yapabilir miyiz dedim yaparız
Şeker oranından falan bahsettik hatta
Daha kekler tatlılar poğaçalar dondurmalar oluyor hiç yemiyorum bu da çok göze batıyordu ve kesin söyleyince dedim yarım en azından öyle yırtmaya çalıştım
Tamam canım ,içmeseydin iyiydi ama olan olmuşEvde değildik canım ondan oldu
Babam da deri hatta evde yapabilir miyiz dedim yaparız
Şeker oranından falan bahsettik hatta
Daha kekler tatlılar poğaçalar dondurmalar oluyor hiç yemiyorum bu da çok göze batıyordu ve kesin söyleyince dedim yarım en azından öyle yırtmaya çalıştım
Bu akşam bamya yiyebilirsn bağırsaklarına çok iyi gelebilir canım.Yada genelde şehriye çorbası içiyorsun ya,öğlenleri mercimek çorbası gibi bağırsaklarını çalıştırıcı çorbalar yapsan bundan sonra daha iyi olur canım.esperenzaa Ayy delireceğim bu arada wc hala çıkamadım inşallah wc de çıkarsam yarın eksim güzel olacak ve listeye de gireceğim sanırım
Ama kaptanım sen annem de gelince bir hafta da öyle denemek istersen kabulüm
Çünkü 10 gün yoktu annem 4 gün vardı sadece ilk 4 gün sanırım
Ama sorun olmaz dersen alabilirsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?