Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Converse candir ben direk Converse giydim hahaha
Konverse ile yürüyemeyen bir yetenek fukarası var karşında
Olma mı olma mı abooo alasi hemide
bugün kaçamak yapıp sonra artı ile geleni hatta eksi ile bile gelse fururum
Ciralarini yakarim uleynnnn
yak kız yakben az yakıyorum çünkü
Daha once verdiğin cezayı yürüyerek yaptım
Kahveyi sade türk kahvesi severim farklı içersem mutlaka belirtirim ama en cok sütlü filtre kahve olur farklı olarak
tamam canım.ben de sade türk kahvesi tiryakisiyim.türk kahvesi yoksa filtre kahve o da yoksa hiçbir şey içmem
Ben ikisi üçü beşi biryerdeleri sevmem tabi kahve olarak onlar çok sağlıksız

Bu hızla kaç ayda 57 olabilirim:)
Vermen gereken kilo 10,65 ‘dı sanırım.
10,65/0,964=11,047
Ortalama bu hızla kilo verirsen canım hedef kilona 11 haftadan birazcık uzun sürede ulaşabilirsin.Diyet listenin dışına çıkmazsan süre biraz daha kısalır
Evde vardı içicem. Bugün sakin çok şükür. Dün felaket bir gün geçirdiğimiz yetmedi gibi gece de ağladı. Perişan olduk ikimiz de. Allah kolik bebeklerin annelerine sabır versin valla...
Gün geçtikçe daha kolay oluyor canım.Hem sen bebeğini iyi tanımaya bailıyorsun hem de bebeğin birşekilde kendini ifade etmeye başlıyor.büyüdükçe sıkıntılar boyut değiştirse de inan daha kolay.Bol bol rezene kimyon iç hem sütün artar hem bebeğini rahatlatır ve rezene kilo vermeye de yardımcı oluyor tatlım.
Kolik bebek çok çok zor ,o dönemlerimiz geçti şükür ama çaresizlikten ağladığım çok olmuştuAllah kolik bebeği olan annelere sabır kolaylık versin.

Tünaydınnn minik kelebeklerim
Tartı öncesi menülerinize daha da dikkat edin litfinbugünkü menülerde kaçamak görürsem iki katı ceza vereceğim
Ya babam bugün beni double imtihan ediyor
Oturuyorduk çay mı yapalım ice tea mi alalım dedi
Dedim baba ice tea al ama ben içmem ha falan dedim
Aldı sonra zorla içirdi
Oyun bozabildik etme vs yarım bardak ile kurtarmaya çalıştım ama ..

Suan sacimda boya yok kuzum. Rofle yaptiricam. Oturdum koltuga, bakalım nasi bisey cikicak ortaya
ayyy çok heyecanlı inşallah çok güzel olmuştur ki sen maşallah zaten çok güzelsin :))

Benim ayaklar da 34 numara olunca farkedilmiyor
34 numara ayak mıBen herhalde ilkokulda gördüm o numarayı.
Hamilelikte ve kilo aldığım için ayaklarım 5 ton olmuş 41,5 numara olmuştuZayıflayınca tekrar 40 oldu da bunalımdan çıktımHamilelikte son dönemlerde eşimim spor ayakkabıları ile dolaşıyordumAdam 42 numara giyiyor
Kizimla aynı reyondan bakıyorum
Dun hatta anne kiz kombini yaptım aynı reyondan
anne kız kombinlerine batılıyorum ben de

Masallah harikasin tek kelimeyle insallah ben de size before afterlar yapabilirim
Bol bol foto çek canım.Ben öyle yapmıştım.Şimdi bakıp bakıp bu ben miyim ve bunu kendime nasıl yaptım diye sorup duruyorum
Insallah ben de bu hafta girerim listeye kaptanım esperenzaa
canımmm katılımın çok iyi artık:)
Listeye girmen için 0,9 kilo hedefini tuyturursan almayı düşünüyorum seni.
Bir de canım takımda izin alan sayısı biraz fazla ve bu durum can sıkıcı oluyor. Listeye girdikten sonra bırakıp gideceksen yada ben burada yapamıyorum diyeceksen liste dışı da devam edebilirsin
Bir de istersen hedefini önce 90 yapalım ,sonra hedefini güncelleriz

Babanın önce ellerinden öpüp sonra da dövücem artıkİçmeyin canım zehir onlar.Keşke evde yapıp içseydiniz .

Babanın önce ellerinden öpüp sonra da dövücem artıkİçmeyin canım zehir onlar.Keşke evde yapıp içseydiniz .
Evde değildik canım ondan oldu
Babam da deri hatta evde yapabilir miyiz dedim yaparız
Şeker oranından falan bahsettik hatta
Daha kekler tatlılar poğaçalar dondurmalar oluyor hiç yemiyorum bu da çok göze batıyordu ve kesin söyleyince dedim yarım en azından öyle yırtmaya çalıştım

esperenzaa Ayy delireceğim bu arada wc hala çıkamadım inşallah wc de çıkarsam yarın eksim güzel olacak ve listeye de gireceğim sanırım

Ama kaptanım sen annem de gelince bir hafta da öyle denemek istersen kabulüm

Çünkü 10 gün yoktu annem 4 gün vardı sadece ilk 4 gün sanırım

Ama sorun olmaz dersen alabilirsin de

@giustizia_ rakibem
Köfte yaparken ekmek içi kullanmıştım ekmeğin dışı kalmıştı(bayaaa ayırdım içimi dışı kahverengi kısım çok inçe kalmıştı
Kahvaltıda yumurta hiç istemedi canım
Domates yedim
O ekmek parçalarını da babama yedirdim ama o da bitiremedi normal ekmek yemişti öncesi
O yüzden ekmek kabuğu yedim 2 dilim dışı kadar(etrafı-içi yok)
Ceza verecek misin

Ben de ilk hamileligimde 36.5 görmüştüm de insallah boyle kalir dediydim olmadi olamadi
Neyse ki küçük ve buyuk numaralari alan olmayınca hep indirimde oluyorlar
Anne kiz kombini hep istedim ama malum çocuk reyonu olunca istediğim modeli bulamiyordum, pek sevindim bulunca
Eşim de 40 giyiyor

Dondurmayi ve baklavayi aramayan bi ben miyim ki yazin ortasına geldik, hatırlamıyorum ama sanırım bir dondurma yedim ancak baklavayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile

Tamam canım ,içmeseydin iyiydi ama olan olmuş ben geçen yıl arada evde yapıyordum gayet de güzel oluyordu.
Bu akşam bamya yiyebilirsn bağırsaklarına çok iyi gelebilir canım.Yada genelde şehriye çorbası içiyorsun ya,öğlenleri mercimek çorbası gibi bağırsaklarını çalıştırıcı çorbalar yapsan bundan sonra daha iyi olur canım.
Geldiğin ilk günden beri katılımın çok iyi canım,menülerin de babana rapmen düzeldi sayılır Yarın tartı durumuna bir bakalım canım.Bir de annenin gelişi evet etkiler seni biraz.Kaçamak diye tabşr ettiğimiz şeylerdeb çok az yiyip spor miktarını da iyi tutarsan dengeleyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…