- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben koca ayak oldum diye ahlanıp vahlanıyordumBen de ilk hamileligimde 36.5 görmüştüm de insallah boyle kalir dediydimolmadi olamadi
Neyse ki küçük ve buyuk numaralari alan olmayınca hep indirimde oluyorlar
Anne kiz kombini hep istedim ama malum çocuk reyonu olunca istediğim modeli bulamiyordum, pek sevindim bulunca
Eşim de 40 giyiyor
Simdi bakabilirsin canımcgdmk ben seni merak ediyordum ama resmini göremedim
Ben eskiden tam bir dondurma delisiydim ve şimdi gerçekten aramıyorum hiç.Dondurmayi ve baklavayi aramayan bi ben miyim kiyazin ortasına geldik, hatırlamıyorum ama sanırım bir dondurma yedim ancak baklavayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile
Ayyy evet yaa o numarada iyi zar zor da olsa bulabilmissin ayakkabi. Bana 38-39 bile coookk bile geliyor gözümeBen koca ayak oldum diye ahlanıp vahlanıyordumHamileliğimin son ayları kışa geldiği için terlik sandalet de giyemiyordum Zor bela rahat bir bot bulmuştum da kışın ortasında çıplak ayaklı kontes gibi dolanmaktan kurtulmuştum
Eşinin de senin de ayaklarınız küçükmüş bayağı
Dondurmayi ve baklavayi aramayan bi ben miyim kiyazin ortasına geldik, hatırlamıyorum ama sanırım bir dondurma yedim ancak baklavayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile
MaşallahSimdi bakabilirsin canım
Tamam inşallah :)Tamam canım ,içmeseydin iyiydi ama olan olmuşben geçen yıl arada evde yapıyordum gayet de güzel oluyordu.
Bu akşam bamya yiyebilirsn bağırsaklarına çok iyi gelebilir canım.Yada genelde şehriye çorbası içiyorsun ya,öğlenleri mercimek çorbası gibi bağırsaklarını çalıştırıcı çorbalar yapsan bundan sonra daha iyi olur canım.
Geldiğin ilk günden beri katılımın çok iyi canım,menülerin de babana rapmen düzeldi sayılırYarın tartı durumuna bir bakalım canım.Bir de annenin gelişi evet etkiler seni biraz.Kaçamak diye tabşr ettiğimiz şeylerdeb çok az yiyip spor miktarını da iyi tutarsan dengeleyebilirsin bence
Ayyy evet yaa o numarada iyi zar zor da olsa bulabilmissin ayakkabi. Bana 38-39 bile coookk bile geliyor gözüme
Biz minyongiller
Kendime kucuk hedefler koydum kafamda aslinda ilk hedefim 110du sonra 105 sonra 100 ama olmak istediğim kilo 70. 100 kilo uzerinde olunca yuzdelik tutturmak zor oluyor bakalim yarin gorecegiz :/Bol bol foto çek canım.Ben öyle yapmıştım.Şimdi bakıp bakıp bu ben miyim ve bunu kendime nasıl yaptım diye sorup duruyorum
canımmm katılımın çok iyi artık:)
Listeye girmen için 0,9 kilo hedefini tuyturursan almayı düşünüyorum seni.
Bir de canım takımda izin alan sayısı biraz fazla ve bu durum can sıkıcı oluyor. Listeye girdikten sonra bırakıp gideceksen yada ben burada yapamıyorum diyeceksen liste dışı da devam edebilirsin
Bir de istersen hedefini önce 90 yapalım ,sonra hedefini güncelleriz
Bak bu iyi birsey iste :) uyanikk seniiiKizimla aynı reyondan bakıyorum
Dun hatta anne kiz kombini yaptım aynı reyondan
Sagol bebeğim 120.5 den dusuyorum agir agirMasallah harikasin tek kelimeyle insallah ben de size before afterlar yapabilirim
Kiz ne zorlugu var Converse in anlamadim yuruyu yuruvercen isteKonverse ile yürüyemeyen bir yetenek fukarası var karşında
bugün kaçamak yapıp sonra artı ile geleni hatta eksi ile bile gelse fururum
yak kız yakben az yakıyorum çünkü
tamam canım.ben de sade türk kahvesi tiryakisiyim.türk kahvesi yoksa filtre kahve o da yoksa hiçbir şey içmem
Vermen gereken kilo 10,65 ‘dı sanırım.
10,65/0,964=11,047
Ortalama bu hızla kilo verirsen canım hedef kilona 11 haftadan birazcık uzun sürede ulaşabilirsin.Diyet listenin dışına çıkmazsan süre biraz daha kısalır
Gün geçtikçe daha kolay oluyor canım.Hem sen bebeğini iyi tanımaya bailıyorsun hem de bebeğin birşekilde kendini ifade etmeye başlıyor.büyüdükçe sıkıntılar boyut değiştirse de inan daha kolay.Bol bol rezene kimyon iç hem sütün artar hem bebeğini rahatlatır ve rezene kilo vermeye de yardımcı oluyor tatlım.
Kolik bebek çok çok zor ,o dönemlerimiz geçti şükür ama çaresizlikten ağladığım çok olmuştuAllah kolik bebeği olan annelere sabır kolaylık versin.
Teşekkür ederim canım, sizler cok daha guzel olursunuzMaşallahzayıfladığında çok ama çok daha güzel olmuşsun.
aynen iciyorum, firsat buldukca, bugun modum dusuk, okulda pek bir sey yapmadim... tezim t harfi bile yok, bir seyler karaladim sadece...Öperim seni civcivim
Ohhh biri çok iyi regl olmuş demek kimezuniyetin yaklaşıyor.aldığın elbise de üstüne harika olacak .
Yeşil çay iç canım.ödem atarsın
Darısı bana insallahBak bu iyi birsey iste :) uyanikk seniii
Sagol bebeğim 120.5 den dusuyorum agir agir
Na
napiyon civcivimm ???
Siyah çaydan yaptığım zaman klasik demleyip 10 dakika sonra süzüyordum sonra içine buz limon kabuk tarçın atıp soğuk içiyordum.yeşil elma da atmıştım.çayı kahveyi şekersiz içmeyi sevdiğim için tatlandırmaya gerek duymamıştım.Tamam inşallah :)
Canım evde hangi tariften yapıyorsun
Akşama tavuk istediler ondan yapacağım inşallah çorba yapmayacağım diye düşündüm ama mercimek olabilir
Yoğurt çorbası kalmıştı öğlen ondan içtim maalesef
teşekkür ederim:)Siyah çaydan yaptığım zaman klasik demleyip 10 dakika sonra süzüyordum sonra içine buz limon kabuk tarçın atıp soğuk içiyordum.yeşil elma da atmıştım.çayı kahveyi şekersiz içmeyi sevdiğim için tatlandırmaya gerek duymamıştım.
Bir de aşağıdaki linkteki metabolizma hızlandırıcı soğuk çayları denedim canım.poşet çay değil de aktardan aldığım kuşburnu ve mate ile denemiştim.
http://www.pudra.com/saglikli-yasam/diyet/metabolizma-hizlandirici-soguk-caylar-14076.htm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?