Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben koca ayak oldum diye ahlanıp vahlanıyordumHamileliğimin son ayları kışa geldiği için terlik sandalet de giyemiyordumZor bela rahat bir bot bulmuştum da kışın ortasında çıplak ayaklı kontes gibi dolanmaktan kurtulmuştum
Eşinin de senin de ayaklarınız küçükmüş bayağı

Dondurmayi ve baklavayi aramayan bi ben miyim ki yazin ortasına geldik, hatırlamıyorum ama sanırım bir dondurma yedim ancak baklavayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile
Ben eskiden tam bir dondurma delisiydim ve şimdi gerçekten aramıyorum hiç.
Yemek yerine bir kilo dondurma yiyebilecek kapasitem vardıBen de bir defa bayramda büyükadaya gittiğimde yedim ,ayy bu çok şekerli dedimBaklavayı ben de inan hatırlamıyorum ne zaman yedim

Ayyy evet yaa o numarada iyi zar zor da olsa bulabilmissin ayakkabi. Bana 38-39 bile coookk bile geliyor gözüme
Biz minyongiller

Tamam inşallah :)

Canım evde hangi tariften yapıyorsun
Akşama tavuk istediler ondan yapacağım inşallah çorba yapmayacağım diye düşündüm ama mercimek olabilir
Yoğurt çorbası kalmıştı öğlen ondan içtim maalesef

Ben de 38 hatta 39 giyiyorum bot alırken bir kere kalıplar da az küçükmüş 40 almıştım
Annem bir baktı dedi aaaa o ne
Uzun ve ince olduğu için ayaklarım istediğim ayakkabıyı biraz zor buluyorum ben de yanlardan bol kalıyor yan olsa uzunlamasına kısa
Ayyy evet yaa o numarada iyi zar zor da olsa bulabilmissin ayakkabi. Bana 38-39 bile coookk bile geliyor gözüme
Biz minyongiller

Kendime kucuk hedefler koydum kafamda aslinda ilk hedefim 110du sonra 105 sonra 100 ama olmak istediğim kilo 70. 100 kilo uzerinde olunca yuzdelik tutturmak zor oluyor bakalim yarin gorecegiz :/

Kiz ne zorlugu var Converse in anlamadim yuruyu yuruvercen iste
Senin hic ceza ruzgarlarin kalmamis kaptan takima soylede beni etiket yapsınlar gozumden kaciyoruuuu

Öperim seni civcivim

Ohhh biri çok iyi regl olmuş demek ki mezuniyetin yaklaşıyor.aldığın elbise de üstüne harika olacak .

Yeşil çay iç canım.ödem atarsın
aynen iciyorum, firsat buldukca, bugun modum dusuk, okulda pek bir sey yapmadim... tezim t harfi bile yok, bir seyler karaladim sadece...

DÜNKÜ MENÜM
PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
1 DİLLİM EKMEK

ÖĞLEN
4 5 KAŞIK KUSKUS
YOĞURT

ARA
HURMA
ŞEKERSİZ ÇAY

AKŞAM
PATATES SALATASI SOĞANLI BAHARATLI ,, DÜN YAZDINIZ BURDA HAŞLAMA PATATES DİYE CANIM ÇEKTİ
TOST MAKİNASINDA BİBER

SPOR 30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ = 30 PUAN

SU 2 LİTRE VARDIR @esperenzaa @Ndymk fattylamb94

Siyah çaydan yaptığım zaman klasik demleyip 10 dakika sonra süzüyordum sonra içine buz limon kabuk tarçın atıp soğuk içiyordum.yeşil elma da atmıştım.çayı kahveyi şekersiz içmeyi sevdiğim için tatlandırmaya gerek duymamıştım.

Bir de aşağıdaki linkteki metabolizma hızlandırıcı soğuk çayları denedim canım.poşet çay değil de aktardan aldığım kuşburnu ve mate ile denemiştim.
http://www.pudra.com/saglikli-yasam/diyet/metabolizma-hizlandirici-soguk-caylar-14076.htm

teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…