Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hello canlar :)
Amaninnn benim rakiplerin nicke alisamadin yahu neydi diyip durumm nerden buluyonuz boyle karışık isimleri ayşe fatma koysaniz yaaa
Misafirim var canlarim gece kovalayinca gelirim muahh muahhh canlarim

esperenzaa cancağızım koruma nasıl gidiyor, hiç kaçamak yaptın mı ?
Bayramda evde olmadığım için az buçuk cozutmuştumEve döner dönmez dengeledim canım.Kaçamak pek yok canım ,ekmek bile yemiyorum hâlâ ama meyve yiyorum gündüzleri.Tatlı birkez bir çatal künefe yedim içim bayıldı.
Şuan 63-64 arasında gidip geliyorum.
Ağustosun 5’i gibi tatile çıkacağız .tatile gidene kadar iyice dikkat edip bir iki kilo vermeyi düşünüyorumtatilde alırım diye peşin peşin versem mi diye düşünmüyor değilim
Sen ne yapıyon canımıniçi

Afiyet olsun canım.Misafirin de hiç sırası değildi
Sana özel rakiplerin var,senin gibi birine de nicki de kendileri de özel rakip buldukbeğenmedin mi alla alla

Ya bugün tartıda beklediğimden düşük bir sayı görünce anladım. Aslında normal şartlarda kolay kilo veren bir bünyem var eskiyi hatırladım. Ama insülin direnci beni engelliyor.
Akşam hafif yapmak en iyisi. Ama kaynanama geldiğim günler sanırım öğleni hafif tutacağım akşamlar etli geçiyor hep

Ben de yersem iyisini yerim, keci sutuyle yapilmis hakiki Maraş dondurması ya da bizim buralarda koyun sütüyle yapılan dondurma var. Diğerleri dedigin gibi seker ve boyayi basiyorlar. Magnum falan millet bayiliyor, bense tercih etmiyorum. Sanirim hayatım boyunca 2 ya da 3 kez yemisimdir, birisi falan aldiysa mecbur.

Yok dostum

Karatayi cok bilmiyorum canim oglen yemek yemiyosun aksam da protein eklesen menune tabagin daha saglikli olur gibi geldi afiyet olsun adimlarin harika kolay gelsim canim ❤

maşallah canım çok az yemişsin hareket de iyi

maşallah gayet iyi canım

Ay ben geldim hemen size menumu yazicam
Sabah: 1 haslanmis yumurta 2kk beyaz peynir 5 zeytin salatalik 2 dilim tam buğday ekmegi
Ara: yarim yesil elma bir avuc leblebi
Öglen: bir haslanmis hindi but 2 salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kase yogurt
Ara: 1 seftali 2 yk yogurt
Aksam: körili tavuk (kremasiz) 1 dilim tam bugday ekmegi

esperenzaa M mutsuzdrn medgic26

Simdilik 3 lt su ama 3.5 yapicam 1 saat tempolu yuruyus 150p
10.000 adim 150puan
fattylamb94

Cok şükür midem düzeldi biraz bagirsaklarim sıkıntili hala ama toparlıyor hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…