Başarırsın etrafimda bırakan çok ağzımızın tadı geldi hayat güzelleşti böyle nefes almak harika dediklerini duydumYarin sigarayi birakiyorum.
İlk gunum olacak.
Size menumu yazarken de basardigim her gunu "S.B.: X. gunu basardim" diye yazicam (S.B.: sigarayi birakma)
Uzerine cok dusunmemeye calisicam. Gunde 1 paketten fazla iciyorum.
Benim icin zor olacak falan demiyorum.
Birakmama nedenim belli ama dusunmeyecegim, hem annem babam ben sigaradan kendimi geberteyim diye o kadar çilelerle buyutmediler beni...
Ayrica yarin mecburum birakmaya baslamaya, son gun bugundu, 1 agustostan itibaren icmemem lazim, planlarima uymam lazim.
Evet. Durum bu.
Hadi bakalim hayirlisi :)
Herkeslere iyi geceler :)
((((15. Gunu doldurdugumda yesil elma alabilirmisim madalya olarak, bu da ayrica motive edici tontiş bir şey :) ))))
Mis gibi sağlıklı kahvaltı afiyet olsunEki Görüntüle 2174551esperenzaa Ndymk 08:10 kahvaltı
selam kızlar iyi akşamlar size menümü yazayım
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2kk peynir ekmek 1 yeşil zeytin domates salatalık
ara: 2 ceviz
öğle 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir ekmek
ara: kahve
akşam: 1 tavuk pirzola salata ekmek yogurt
spor yok su 3lt
esperenzaa @medgic26
Menum
Sabah ve oglen bisey yemedim.
Yarim litre sut ictim.
Aksam:
4 kucuk top kofte, biraz kozlenmis patlican
2 yk kisir
2 yk ispanak
Su: 1 litreyi az gecti ama yatana kadar 2 yaparim
Spor: yok
(Sariyla yazdim ki okunmasin ehehehe)
esperenzaa
Cascade_
Nasıl pişirdiniz acaba civciv hanım
Randevu ile gidilitor canım ama genelde randevularda dolu oluyor.ben beşiktaş nüfustan halkettim ama epey bekledim.
İyi yanı boş bulduğun her nüfustan randevu alabiliyorsun.en iyisi küçük yerlerde halletmek.
Randevulu gidiliyor canım zaten.ona rağmen çok yavaştı.
Gitmeden,biometrik foto,18,5 lira ödemeyi yapmayı unutmayın:) bugün ödeme yapmadan gelip söylenene söylene çok giden oldu.parmak izi biraz işi uzatıyor.
Kız şeker komasına gircen o hurmalar ne öyleEki Görüntüle 2174551esperenzaa Ndymk 08:10 kahvaltı
Adım olarak çok fazla var çünkü benim sadece işyerinde 10.000i geçiyor. Ama o haksızlık olur günlük rutinim ve tempolu değil. Ona spor dersem kendimi kandırmış olurumCanım adım olarak saymadı mı telefon falan onları saysaydın
TeşekkürlerMis gibi sağlıklı kahvaltı afiyet olsun
208 kalori canımKız şeker komasına gircen o hurmalar ne öyle
Kalorisi çok düşük potasyum oranı çok iyi vs ama bal gibi bişey ya 3 4 tanesinde ben komaya girecek gibi oluyorum208 kalori canım
Aç aç dolaşıyorum
O kadar olsun :))))
Nasıl pişirdiniz acaba civciv hanım
Randevu ile gidilitor canım ama genelde randevularda dolu oluyor.ben beşiktaş nüfustan halkettim ama epey bekledim.
İyi yanı boş bulduğun her nüfustan randevu alabiliyorsun.en iyisi küçük yerlerde halletmek.
Randevulu gidiliyor canım zaten.ona rağmen çok yavaştı.
Gitmeden,biometrik foto,18,5 lira ödemeyi yapmayı unutmayın:) bugün ödeme yapmadan gelip söylenene söylene çok giden oldu.parmak izi biraz işi uzatıyor.
Nerelere gittin ne yidin
spor yapıp daha sağlıklı şeylerden daha fazla yeseydin ,pazar günleri aç kurtlar gibi saldırmaz ,daha hızlı ve aç kalmadan hedefe ulaşırdın datlum.çok çok daşş olurdun eşin de daşı sıksa suyunu çıkarırdı
Gunluk rutinini değil de salina salina yürüdüğün zamanlar bence adimsayari calistirabilirsin. Tempolu yurudugunde de tempolu yuruyus puani hesaplarsin. İste ve evde hareket ettiklerimizi dahil etmemek gerek tabiAdım olarak çok fazla var çünkü benim sadece işyerinde 10.000i geçiyor. Ama o haksızlık olur günlük rutinim ve tempolu değil. Ona spor dersem kendimi kandırmış olurum
Baklava seviyorsan bence ondan cok daha iyi hurmaKalorisi çok düşük potasyum oranı çok iyi vs ama bal gibi bişey ya 3 4 tanesinde ben komaya girecek gibi oluyorum
Canım sonuçta o da seni yoran bir şeyAdım olarak çok fazla var çünkü benim sadece işyerinde 10.000i geçiyor. Ama o haksızlık olur günlük rutinim ve tempolu değil. Ona spor dersem kendimi kandırmış olurum
208 kalori canım
Aç aç dolaşıyorum
O kadar olsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?