Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başarırsın etrafimda bırakan çok ağzımızın tadı geldi hayat güzelleşti böyle nefes almak harika dediklerini duydum
Sporada baslarsan senin icin ayrica motivasyon kaynağı olur

Menün çok iyi tatlım. Birde spor olsaymış mükemmel olurmuş. Gerçi spor geçmişini bilmediğim için belki bugün dinlenme günü ilan etmişsindir.

Tatlım sabah ve öğlen neden yemedin. Bana biraz sağlıksız geldi bu durum. Canın mı istemedi yoksa kendine böyle bir program mı yaptın?

Bu taktikleri öğrendiğim çok iyi oldu. Parmak izim var çok şükür. Ehliyet alırken dijital olarak almışlardı. İnşallah onu kabul ederler.

sote yaptım soğanla az yağda

Haklısın mesela karar aldım dedim ki kalk fitcivciv eşin 12 8 sabahları yarım saat yürüyüş yap sabah oluyo 5 dk ertele 5 dk alarmı ertele benim spor yalan oluyor servise zor yetişiyorum saat 10,30 da yatıyorum bana yine de uyku yetmiyor , hep o filler yüzünden resmen kamp kurmuşlar göz kapaklarıma

Adım olarak çok fazla var çünkü benim sadece işyerinde 10.000i geçiyor. Ama o haksızlık olur günlük rutinim ve tempolu değil. Ona spor dersem kendimi kandırmış olurum
Gunluk rutinini değil de salina salina yürüdüğün zamanlar bence adimsayari calistirabilirsin. Tempolu yurudugunde de tempolu yuruyus puani hesaplarsin. İste ve evde hareket ettiklerimizi dahil etmemek gerek tabi

Adım olarak çok fazla var çünkü benim sadece işyerinde 10.000i geçiyor. Ama o haksızlık olur günlük rutinim ve tempolu değil. Ona spor dersem kendimi kandırmış olurum
Canım sonuçta o da seni yoran bir şey
Ama sen bilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…