Geçmiş olsun canım, nasıl kv nin durumu?Kızlar nasılsınız? Kayınvalideme geçtik dün akşam. Pazartesi eve geçmiş olurum büyük ihtimalle. Çok aktif olamayacağım bu 2 gün. Sonra tam gaz burdayım ❤
sonngulen menü yorumlama sende olsun kabul edersen, menü yazmayan olunca acımak yok hem sen hem tüm takım yüklenicez.
@Gulumse25 seninle ben kaçamak yapan, sayfaya uğramayanları yandım Allah etme görevindeyizkabul edersen
Nego Spor puanlarını ben not edicem bundan sonra herkes yaptığı sporun ilk sayfadan bakıp puanını hesaplayıp beni etiketlesin, birinci seçelim.
@malii diyetle ilgili yazılar senden, bulduğunu eklekabul edersen.
@Elhan abla huzur dolu mesajlarınla gönlümüze dokunmanı bekliyorum, kabul edersen.
@birmuhendisanne motivasyon içerekli capsler vs sende olsun kabul edersen.
Zipzip- kaptanım sende artık dikkat etmeyip artı gelene, göz göre göre kaçamak yapana, işi savsaklayana acıma lütfen, kibarlığın lüzumu yok ver çoşkuyu
Şu 3 hafta aşırı yoğunum inş spora başlıycam sonra.
Tatilde temizlik yapmam lazım birikti işler ve ders çalışmam lazım.
Okulun başladığı hafta direksiyon başlıyor.
Diğer hafta da devam ediyor.
O hafta aynı zamanda ana sınıfı etkinlik haftası sıra bende ne yaptıracağım belli değil.
O haftanın sonunda açık lise sınavı var ovvv yee dostum
Sınavın olduğu günede direksiyon dersi koymuşlar ki ortadan yarılayım diye.
Onları iptal ettiricem tabi.
14 aralıkta tireksiyon sınavına yetişirse dersler sınava giricem bide.
Nasip.
Güzelmiş yeni dinledim
Nego şunun moduna girmişim 1-2 sattir o pembe kıyafeti görmemeye çalışarak
Aradığınız bonusa ulaşılamıyor diyorsunŞu 3 hafta aşırı yoğunum inş spora başlıycam sonra.
Tatilde temizlik yapmam lazım birikti işler ve ders çalışmam lazım.
Okulun başladığı hafta direksiyon başlıyor.
Diğer hafta da devam ediyor.
O hafta aynı zamanda ana sınıfı etkinlik haftası sıra bende ne yaptıracağım belli değil.
O haftanın sonunda açık lise sınavı var ovvv yee dostum
Sınavın olduğu günede direksiyon dersi koymuşlar ki ortadan yarılayım diye.
Onları iptal ettiricem tabi.
14 aralıkta tireksiyon sınavına yetişirse dersler sınava giricem bide.
Nasip.
Aradığınız bonusa ulaşılamıyor diyorsun
Turşu yaptır etkinlik günü, ben öyle yapıcam
Güzelmiş yeni dinledim
O nasıl pembe
Nasılsın canım haftaya Pazartesi izmire gidiyırumCanım benim
Tamam canım bu hafta kimseye acımak yok aksam menülere bakacagımsonngulen menü yorumlama sende olsun kabul edersen, menü yazmayan olunca acımak yok hem sen hem tüm takım yüklenicez.
@Gulumse25 seninle ben kaçamak yapan, sayfaya uğramayanları yandım Allah etme görevindeyizkabul edersen
Nego Spor puanlarını ben not edicem bundan sonra herkes yaptığı sporun ilk sayfadan bakıp puanını hesaplayıp beni etiketlesin, birinci seçelim.
@Elhan abla huzur dolu mesajlarınla gönlümüze dokunmanı bekliyorum, kabul edersen.
Zipzip- kaptanım sende artık dikkat etmeyip artı gelene, göz göre göre kaçamak yapana, işi savsaklayana acıma lütfen, kibarlığın lüzumu yok ver çoşkuyu
Iyiyim canim sen nasılsın ❤Kızlar nasılsınız? Kayınvalideme geçtik dün akşam. Pazartesi eve geçmiş olurum büyük ihtimalle. Çok aktif olamayacağım bu 2 gün. Sonra tam gaz burdayım
Nasılsın xanim iyi misin. Kızımız nasıl, adı belli oldu mu.Canım benim
Sağol canımYa süpersin yapmışsın, dışardan yeni geldim. Sancım var regl geldi
Tamam tamam affettim
Var olmaz mı sopa işi senle bende, kaptanımız kıyamıyor naif. Senle ben öyle miyiz
Kolay gelsin canım
Fevzi Özgönül canım Karatay gibi ama farkları da çok. Bir bak istersen
Harikasınsancım başladı benim ya spor kaldı
Yarın başlıyorum artık inşaallah canım yeter bu kadar mola, cuma izin kilom da olursam girerim listeye inşaallahSağol canımsen de yarın yaparsın bugün dinlen madem. Regl çok güzel bir günde gelmiş bence, cumaya etkisi kalmamış olacak hatta güzel bir sonuç bile getirebilir. Benim malesef cuma başlayacak. Fevzi hocaya da bakicam mutlaka
Geçmiş olsun efomYa süpersin yapmışsın, dışardan yeni geldim. Sancım var regl geldi
Tamam tamam affettim
Var olmaz mı sopa işi senle bende, kaptanımız kıyamıyor naif. Senle ben öyle miyiz
Kolay gelsin canım
Fevzi Özgönül canım Karatay gibi ama farkları da çok. Bir bak istersen
Harikasınsancım başladı benim ya spor kaldı
Tamamdır canım yaparım ben. Menü yazmayan ve yorumlqmayanlari günlük ifşa edeceğim dimi doğru mu anladım. Birisi de detoks içecek tarifleri paylaşsın ne dersin.sonngulen menü yorumlama sende olsun kabul edersen, menü yazmayan olunca acımak yok hem sen hem tüm takım yüklenicez.
Yavru bize de gelseneNasılsın canım haftaya Pazartesi izmire gidiyırum
Tamam canım bu hafta kimseye acımak yok aksam menülere bakacagım
Iyiyim canim sen nasılsın ❤
Kayın validen nasıl toparlamıs mı canım❤
Tamam canım,nasıl annen iyi mi.Kızlar nasılsınız? Kayınvalideme geçtik dün akşam. Pazartesi eve geçmiş olurum büyük ihtimalle. Çok aktif olamayacağım bu 2 gün. Sonra tam gaz burdayım ❤
İyiyiz canım şimdilik ilk adı Elif olacak sanırım da yanına ne olacak bilmem babasına birşey beğendirmedim tutturdu eski Türk ismi olacak diyeNasılsın xanim iyi misin. Kızımız nasıl, adı belli oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?