- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Aynen ya...salatalık turşusu acayip lezzetli idi bizde de...Valla o kdr tuzlu olmasa tabak tabak yerim of offf
Afiyet olsun canım kahvaltı ekmeksiz miydi?9 haziran menü
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2646748
Ara 1- 14.00
Eki Görüntüle 2646747
Ara 2 15.30
1 kase kısır
1 bardak çay
Akşam 18.00
Eki Görüntüle 2646745
Su 3lt
Spor 5 mile leslie 1saat 3 dk
Zipzip- sportie
Iyi geceler cnmTelefon trafigi vardi yazamadim kizlar cok yorgunum iyi geceler herkese
Ekmek yemiyorum ben canımAfiyet olsun canım kahvaltı ekmeksiz miydi?
Amin canimHoşgeldiniz kaderler benziyo bende ortaokulu bitirip evlendim 4 çocuk bendede var allahım bağışlasın cümlemizin kini
Isteyerekde degil, zorlada degil degisik birsey annemlwr vermedinonce cok küçük diye uzaktan akraba imisler ama donup dolasip 2 ay sonra tekrar geldiler nasipte varmis olmus. Suan pismanmisin dersen asla yine dunyaya gelsem yine esimle evlenirim evde bes erkegin icinde bir prenses gibi yasatti beni duygusal anlamada Allah razi olsun ondanCnm yanlış anlama da isteyerek mi evlendin? Zor olmadı mı?
Allah mutluluğunu daim etsin kuzum. Şimdiki 9' larimi düşünüyorum da bana çok tuhaf geliyor. Prenseslikten kralicige doğru her şey çok güzel ilerlesin.Isteyerekde degil, zorlada degil degisik birsey annemlwr vermedinonce cok küçük diye uzaktan akraba imisler ama donup dolasip 2 ay sonra tekrar geldiler nasipte varmis olmus. Suan pismanmisin dersen asla yine dunyaya gelsem yine esimle evlenirim evde bes erkegin icinde bir prenses gibi yasatti beni duygusal anlamada Allah razi olsun ondan
Hengel anladigim kadar manti gibi bisey olmasi gerek fazla yememissin ama neden yemek tercih etmedin,hem doyurucu hemde mantıya eşdeğer olurduIyi geceler kizlar
Menu paylasimi ile geldim misafir vardı da bugun hastalık bitti sanki gibi neyse moralman cokuntu yasamis olarak bugun yediklerimi kisa bir ozet geceyim
Sabah demek olmaz 13.00
1 bardak sekersiz cay
1 dilim beyaz helva cerkeslere ozgu yapmistim misafire
Aksam 19.00
3 kasik hengel yedim zorla
Sinirden leslie 2 mile yaptım ama suan bacak ve kol ağrısından ölüyorum geceyi de 1 fincan kahve ile kapatırım artik
2 litre su ictim onu atlamamism en aZindan
Zipzip-
kiyamam bide yogurt haliyami yere mi döküldüOkadar yorgunlugun ve eklem agrilarimin uzerine 3 kilo yoğurduda devirdim tam oldu yeni temizlwdim bitti arrik uyumak istiyorum
Makarna salatası aklima geldi de ben yiyemem,kurusoganliyi ilk defa duyuyorum netten bakayim kısır olabilir sağol canım
Canım sen çok azimlisin hiç kopmuyosun amacindan orti olalimmi
9 haziran menü
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2646748
Ara 1- 14.00
Eki Görüntüle 2646747
Ara 2 15.30
1 kase kısır
1 bardak çay
Akşam 18.00
Eki Görüntüle 2646745
Su 3lt
Spor 5 mile leslie 1saat 3 dk
Zipzip- sportie
Ben cerkesim hengel patatesli manti muska seklinde yada bardakla kesilerek yapilirHengel anladigim kadar manti gibi bisey olmasi gerek fazla yememissin ama neden yemek tercih etmedin,hem doyurucu hemde mantıya eşdeğer olurdu
Canım benim olalım fındıkçım çok sevinirimCanım sen çok azimlisin hiç kopmuyosun amacindan orti olalimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?