Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler kizlar
Menu paylasimi ile geldim misafir vardı da bugun hastalık bitti sanki gibi neyse moralman cokuntu yasamis olarak bugun yediklerimi kisa bir ozet geceyim

Sabah demek olmaz 13.00
1 bardak sekersiz cay
1 dilim beyaz helva cerkeslere ozgu yapmistim misafire
Aksam 19.00
3 kasik hengel yedim zorla
Sinirden leslie 2 mile yaptım ama suan bacak ve kol ağrısından ölüyorum geceyi de 1 fincan kahve ile kapatırım artik
2 litre su ictim onu atlamamism en aZindan
Zipzip-

Cnm yanlış anlama da isteyerek mi evlendin? Zor olmadı mı?
Isteyerekde degil, zorlada degil degisik birsey annemlwr vermedinonce cok küçük diye uzaktan akraba imisler ama donup dolasip 2 ay sonra tekrar geldiler nasipte varmis olmus. Suan pismanmisin dersen asla yine dunyaya gelsem yine esimle evlenirim evde bes erkegin icinde bir prenses gibi yasatti beni duygusal anlamada Allah razi olsun ondan

Allah mutluluğunu daim etsin kuzum. Şimdiki 9' larimi düşünüyorum da bana çok tuhaf geliyor. Prenseslikten kralicige doğru her şey çok güzel ilerlesin.

Hengel anladigim kadar manti gibi bisey olmasi gerek fazla yememissin ama neden yemek tercih etmedin,hem doyurucu hemde mantıya eşdeğer olurdu

Çok uykum geldi yatmadan menü paylaşımımı yapıyım, geçmişi yarına bırakıcam

Sabah 9.45
1,5 haş yumurta
2 dilim b peynir
5 y.zeytin
2 ceviz
Bol söğüş

13.00
5-6 y erik
15 kiraz

17.00
3 y kaşığı bulgur
1 kase cacık

2,5 lt su
2 form çay

Spor
8 dak karın 48p

Bugün kaslar dinlendi

Zipzip- E Evvab

Canım sen çok azimlisin hiç kopmuyosun amacindan orti olalimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…