Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6 uğurlu rakamım uğur getirir daha motive olurum diye seçtim burayı bu takımı başka sormakistediğiniz bir şey varmı
Bence uğur getirir Sen de buraya Uğur getirirsin Kaptanımız formu yarın görür Genel kurallarla ilgili açıklamaları yapar size

S
heyecanlandim bir an önce yarın olsada güzel bir menü çıkarsam diye heveslendim
Seni cok hırslı gordum bu arada ben evlenirken senle aynı kılodaydım nerdeyse 72 fılandı.boyumuz da aynı. Bu boy o kıloyu kaldırıyor evet bir tık ıdel kilonun ustu ama kaldırıyor. Erkek arkadaşın bahane aramıs terk etmeye bence ve bu senı gaza getırmıs verdikten sonra kaybettiğine don de bir bak dıcez sjjdkd

heyecanlandim bir an önce yarın olsada güzel bir menü çıkarsam diye heveslendim
Katılım ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı kilo veriliyor gördüğümüz otokontrol gibi çok tatlı arkadaşlar var grubumuzda keyifle kilolara tek tek hoşçakal dersiniz kararlı olursanız

pişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyle

Katılım ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı kilo veriliyor gördüğümüz otokontrol gibi çok tatlı arkadaşlar var grubumuzda keyifle kilolara tek tek hoşçakal dersiniz kararlı olursanız
Canım ya E Evvab geldi aklıma bu detoks u beraber yapmıştık ya
Dedim yeni hesap açıp gelse keşke
Aceba dedim o mu?
Karpuz seviyor muydu?

Aboo mutfakta uzmanhelal

Isminin yanindaki yazıyı nasıl yazıyorsun Canim
Hesap detaylarından tatlım o benim künyem biraz gururluyum bu konuda Oldukça hızlı ve fazla kg verdim burada
Bu arada bende 27 yaşındayım ve bankacıyım ve bekarım ve x insanları ise hiç kafama takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…