Reglin etkisi vardir canimMerhabalar giremedim bir türlü
Cuma 56.3
Pzt 56.3
Aynıyım regl oluyorum kızlar
Sizi de deprem çok etkiledi mi? Okuldayken unutmuştum telefona bakınca her görüntüde içim acıyor ağlıyorum falan.. Çok acı üstelik deprem bölgesi deyiz ve 25 yıllık binada oturuyoruz
Endişelerim korkularım arttı...
Allah herkesi korusun
Heç utanmiyon Hemi benimle aşık atmaya ben hasta ve yaşlı bir bağyanim
Sağol canım tüp bebek tedavisine basladim bugün opu günüydü yumurtalar toplandı o yüzden biraz bulantım falan oldu çok şükür şimdi iyiyim tşk ederimGeçmiş olsun, önemli birşey yok inşaallah
Etti mi?
Afiyet olsun. Kurufasulye 1
Akşam iyi idare etmişsin, zor olmadı mı?
Aynı şekilde akşam çok hafif bravo
Afiyet olsun, kurufasulye 2
Afiyet olsun kurufasulye 3
Evin içinde iyi atmışsın
Yaşlı oldugun kesindeHeç utanmiyon Hemi benimle aşık atmaya ben hasta ve yaşlı bir bağyanim
Arkandan desem daha iyimi olurYüzüme deme bari
Sağol iyi tespit valla :) farketmemişim, tok tutsun diye değil aslında tamamen tesadüf :))Afiyet olsun canim guzel menu tursu diyette yenmiyor diye biliyorum ödem yapiyo sanırım
Afiyet olsun her menude yumurta kullanmissn :))
Su miktari az olmuş
Hadi inşallah hayırlısıylaSağol canım tüp bebek tedavisine basladim bugün opu günüydü yumurtalar toplandı o yüzden biraz bulantım falan oldu çok şükür şimdi iyiyim tşk ederim
Bende bilerek erken yedim anca sislik insin :)Kis mevsimi geldi menulerde bol bol görürüz artik
Ama persembe yemeyelim :)))
Geldin geldin. Bir adim attinsa gelmişsindir :) iyiyim seni merak ediyorum ama cok sıkıştırmak istemiyorumBilmiyorum ki geldim mi büşra. Sen nasılsın?
Bilerek bugun yedim. Ben ayrim yapmiyorum miktarlari sinirlandiriyorumAfiyet olsun canim guzel menu tursu diyette yenmiyor diye biliyorum ödem yapiyo sanırım
Afiyet olsun her menude yumurta kullanmissn :))
Su miktari az olmuş
İnsallah hayirlisiyla allah siizlerede benim gorumceme de nasip etsin o da bugun iğnelere basladiSağol canım tüp bebek tedavisine basladim bugün opu günüydü yumurtalar toplandı o yüzden biraz bulantım falan oldu çok şükür şimdi iyiyim tşk ederim
Teşwkkür ederimm1 lt sicak su, 1 tk yesilcay yada paket sallama bir tane, kabuk tarcin, yarim limon, 4 karanfil. Benim eski yaptığım listelerden :)
Su kaynadiktan sonra bir surahi ya da kaba diger malzemelerle 10 dk demlenmeye birakilir. Suzulup içilir
Birde diyetisyenim sekersiz turk kahvesine 2 3 damla hindistan cevizi yagi tavsiye etmistj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?