HarikayizHarikasınnn
Hah iyi bari :))))Uygulamaya çalışıyorum canım hemen dövme yafBak kafamda vardı gene saçmasapan bişiler,yüksek dozda yazdıklarını okuyup kendimi telkin ettim. İyi ya da kötü bi karar ver kabullen geç diyorum kendimeee yarım saattir.Bunun karşılığı kötek olmamalı amaaa zayıflatırsa kabullenebilirim
Iyi geceler canım
Hah iyi bari :))))Uygulamaya çalışıyorum canım hemen dövme yafBak kafamda vardı gene saçmasapan bişiler,yüksek dozda yazdıklarını okuyup kendimi telkin ettim. İyi ya da kötü bi karar ver kabullen geç diyorum kendimeee yarım saattir.Bunun karşılığı kötek olmamalı amaaa zayıflatırsa kabullenebilirim
Aynen öyle yapayım bu hafta canım kaslarda dinlensin hemEvet canım bence bu hafta sende sadece adım at bende öyle yapıcam
Kendimi bilime adıyorum öyleyse. Benim üstümde işe yararsa köteklenme pardon köçeklenme için sıraya girebilir arkadaşlarHah iyi bari :))))
Kötek değil yaw köçektir o köçek
Bak gevşedin epey, bu da bir şey. Zayıflamayı da deney yapacağız, garantisi de yok hani. Lütfen bilime ışık tutalım .)))
Rica ederim bende mutlu oldum sayende :) iyi geceler canımKendimi bilime adıyorum öyleyse. Benim üstümde işe yararsa köteklenme pardon köçeklenme için sıraya girebilir arkadaşlar
Şaka bi yana güzel sohbetin ve aydınlatıcı sözlerin için teşekkür ediyorum.Daha iyi uyuyacağım.iyi geceler canım
Hos geldin canımHoş bulduk
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:bir süredir tartılmıyorum. Yeni tartı sipariş vermiştim. Henüz gelmedi.
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ fiziki görünüşün daha iyi olması
Köpük helva miköpük helva diye geçiyo beyaz kıvamlı bişey kocacığım konya dan getirtmiş diyet düşmanıdır kendisi
Ben çok severim burdada yapan var da koyu değil bu kadar bu tam çocukluğumdaki gibiymiş 1çay kaşığı nefsimi köreltiyo işte diyet klmasa vazoyu yerdim
İyi akşamlar
sudem34 balım bana kızacak hep arazi diye
Adım yarışı içindeki challegemız ve takımlar
şu şekilde
sudem34 takımı kendisi dahil
sonngulen @asliogretmen enerji_kusagi Felicio
Denp takımı kendisi dahil
D Dileksnr @Zeynolin44 @incibilalZipzip-
Belirtmekte fayda buluyorum D Dileksnr benim özel rakibimçok güzel adım attığı için daha önce gözüme kestirmiştim
hepinizden challenge için destek ve yorum bekliyorumSizde kazanmasını istediğiniz grubu belirterek destekleyebilirsiniz
Yıktın geçirdin ortalığı boncuğum yaKızlar bugünkü adımım toplam 23bin civarı yapıyor. Normalde saatimi bir süredir kullanmiyordum. Gündüz telefon üzerimdeyken 8bin civarı adımım vardı, akşam yarışma belli olunca da saati taktım telefonu bıraktım. Koşu bandında yürüdüm ordan da 15bin var. Bilerek saati de entegre etmedim telefona, telefondakiler silinmesin diye ama yarın eşleştirme yapacağım sadece saatten atarım yani. İkisinin de fotosu var bu arada.
Zipzip- N Nidsalii ve spor yarışı takimbaşları sudem34 Denp
Eki Görüntüle 2748947 Eki Görüntüle 2748948
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?