Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hah iyi bari :))))
Kötek değil yaw köçektir o köçek
Bak gevşedin epey, bu da bir şey. Zayıflamayı da deney yapacağız, garantisi de yok hani. Lütfen bilime ışık tutalım .)))

Bak gevşedin epey, bu da bir şey. Zayıflamayı da deney yapacağız, garantisi de yok hani. Lütfen bilime ışık tutalım .)))

Kızlar bugünkü adımım toplam 23bin civarı yapıyor. Normalde saatimi bir süredir kullanmiyordum. Gündüz telefon üzerimdeyken 8bin civarı adımım vardı, akşam yarışma belli olunca da saati taktım telefonu bıraktım. Koşu bandında yürüdüm ordan da 15bin var. Bilerek saati de entegre etmedim telefona, telefondakiler silinmesin diye ama yarın eşleştirme yapacağım sadece saatten atarım yani. İkisinin de fotosu var bu arada.

Zipzip- N Nidsalii ve spor yarışı takimbaşları sudem34 Denp

Kendimi bilime adıyorum öyleyse. Benim üstümde işe yararsa köteklenme pardon köçeklenme için sıraya girebilir arkadaşlar
Şaka bi yana güzel sohbetin ve aydınlatıcı sözlerin için teşekkür ediyorum.Daha iyi uyuyacağım. iyi geceler canım

Rica ederim bende mutlu oldum sayende :) iyi geceler canım

Hos geldin canım
Köpük helva mi
sudem34 bacım ben sizi destekliyorum

Yıktın geçirdin ortalığı boncuğum ya

Günün menüsü

Uyanınca Alıç sirkeli su

Kahvalti(11:00)
5 dilim sucuklu yumurta
3 tane kaşarlı mantar
3 zeytin
Bikac parca peynir
2 dilim tb ekmek
2 fincan cay

Ara(14:50)
Duble türk kahvesi(1tk hindistan cevizi yagi ekli)

Ara(16:45)
1 avuc karişik kuruyemis
2 fincan cay

Aksam(19:00)
1 lahmacun
1 büyük bardak ayran
Salata

Su 3 litreye yakın Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…