Tesekkur ederim ablacim genelde 12 de uyuyorumHadi canım ben de uyuyorsun zannediyorum.
Harika işler yapıyorsun tebrik ederim.
Ablacim artiyi atmissin onemlisi bu cumaya 2 gun var daha verirsin merak etmeKursağımı küçültüyorum yoksa yüz göz oluyoruz tartı günücanim bu aralar kendimi hiç taniyamiyorum. Dün biraz sevindim ya hepsi oymuş sabah tartıya çıktım bir gram oynama yok... Allah seni bildiği gibi yapsın dedim...manyak bir şey oldum bu nedir
Rengarenk çiçekleriz hepimiz gerçekten farklı kokulardaSağol ablacımm,teşekkür ederimmmmbana siz yetersiniz zaten beaaa,canım takımımmın nadide çiçekleriiiii
Çok şükür artı gitti yoksa psikopata bağlardim. Leslie' ye güveniyorum bir tek beni arkadan vurmazsa o daTesekkur ederim ablacim genelde 12 de uyuyorum
Sabah da 7-8 uyaniyordum ama bu ara uyanamiyorum nedense bilmiyorum:))
Ablacim artiyi atmissin onemlisi bu cumaya 2 gun var daha verirsin merak etme
Su orucuna hic gerek yok abla sabirla vereceğiz acelemiz yokÇok şükür artı gitti yoksa psikopata bağlardim. Leslie' ye güveniyorum bir tek beni arkadan vurmazsa o da
Migrenim olmasa dünür gibi su orucu denerim de güvenemiyorum hastaneler riskli...
Ahhahhhh@ şimdi böyle yazdın ya hiç ümidim kalmadı zaten 2 gün sonra regl olacamSen dokuz dilim ekmekle destan yazacaksın
İnşallah yarın güzel bir sonuç alırsın canım. Biz de analar ne diyetisyenler doğurmuş helal olsun diyeceğiz.
Afiyet olsun canım aksam çorbanın yanina salata yogurt ekleseydin
Gözle kaş arasında kısırı sıkıştırmışsin menüne
Yavrum senin vücut haritani yakından gören kadından iyi mi bileceğiz bozma moralini kızarım bak...yağ yakımın anında durur Allah korusun.Ahhahhhh@ şimdi böyle yazdın ya hiç ümidim kalmadı zaten 2 gün sonra regl olacam
Aynen. Tekrar spor yapmalıyım. Yarın dr. gideceğim.Afiyet olsun canım aksam çorbanın yanina salata yogurt ekleseydin
Kisir yedin diye az tuttun sanirim
Sporun guzel
Giden yağdan gitsin deYavrum senin vücut haritani yakından gören kadından iyi mi bileceğiz bozma moralini kızarım bak...yağ yakımın anında durur Allah korusun.
Metabolizma belki harekete geçer dedim.Su orucuna hic gerek yok abla sabirla vereceğiz acelemiz yok
Bende yavaştan baslicam cumadan itibaren canimAynen. Tekrar spor yapmalıyım. Yarın dr. gideceğim.
Güzel ablam benim kilo vermenin formülü aldigin kaloriyle yaktığın kaloriyi orantilamakta eksiye düşmek için kalori açığı oluşturmak lazım ee sende zaten sporla orantiliyorsun gayette güzel gidiyorsun cuma eksi gelecek sıkma canını senMetabolizma belki harekete geçer dedim.
Afiyet olsun menu de sporda güzelSabah 2 dilim tb ekmeği 3 minik kasar bir dilim beyaz peynir 2 tk tahin bir bardak çay bir haslanmıs yumurta.
Öğlen yarım patates yarım havuç 6 demek ıspanak buharda haşlamış yoğurtladım bir tabak.
Ara 1 muz 1 mandalina
Akşam 6 parca fırın tavuk kanadı salata 2 dilim ekmek ayran.
Su 3.5 litre.
Afiyet olsun sporda menude güzel13/01/2020
Sabah (08.30)
-1 tane yulaflı krep
-1 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı vişne
-2 zeytin
Öğle (12.45)
-3 parça pırasa mücveri(fırında pişti)
-1 kase yoğurt
Akşam(18.00)
-1 kepçe ıspanak/ısırganotu borani
-3 köfte
-2 kaşık bulgur pilavı
Ara (19.30)
-1 portakal
-1 avuç çiğ fıstık
Ara (21.00)
-Çayın yanında 3-4 tane çekirdekli kuru üzüm yiyeceğim.
2,5 litre su
9000 adım N Nidsalii
Zipzip-
Afiyet olsun canımÇarşamba menüsü
Sabah 8.30 Sade kahve
11.00 Fakir kahvaltısı öyle pankek neyim yok ki yiyelimişte peynir, zeytin, bitanecik yımırta, ot
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir Trabzon hurması
16.00 Yeşil çay
17.30 Az bir et, turp, köz. kırmızı biber, roka , yarım tb ekmeği
İki litre kadar su
Birazdan normal çay faslına geçeceğim.
Zipzip-
Spor 22.00 ' den sonra tekrardan etiketlerim kaptanım. Üç gibi iki mil Leslie yaptım bu arada, sırada üç mile var.
Afiyet olsun canim aksam hafif olmuş
Benim dikişlerim olmasa bende çoktan başlamıştım sporaBende yavaştan baslicam cumadan itibaren canim
Daha durBenim dikişlerim olmasa bende çoktan başlamıştım spora
Afiyet olsun canim cok az yemisisn sporun cok guzel
Acele etme canım daha cok erken spor icinBenim dikişlerim olmasa bende çoktan başlamıştım spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?