Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman agri olmasinda varsin uyuşuk olsun
2 sınıftaki öğrencim dişçiye gitmişti ertesi gün bi geldi dudaklar yara bere içinde belki 20 tane minik minik yara.sordum neden oşsu diye. Kız dişçi çıkışı tavuk döner istemiş babasından. Babası da almış uyuşuk uyuşuk yiyince hep dudağını ısırmış yavrum benim

Uyusukluk gitsinde ozaman ebemi görcem sanirim
Ben 2 yıl önce dişten çok çektim. Ablam annem umreye gitmişlerdi o sırada. Her konuşmamızda be istiyorsun buradan diye sorduklarında dişime dua edin dedim. Meğer sinir açık kalmış. o şekilde 3 gün ağlaya ağlaya mahvoldum. İnan doğum sancısında bu kadar ağlamadım. Benim karlı gündü araba yolda kaldı indim soğuk fırtına değdi o yüzden oldu sanırım.

Ilk menümü yazayım :)
Sabah 8.30
1 tane kaşarlı tost
Domates salatalik
Şekersiz çay
Öğle 13.30
1 tane ev yapımı Pogaca
Domates salatalik yeşilçay
Akşam 19.30
1 tabak nohut yemeği
Havuç tarator
21.00
1 fincan türk kahvesi
Ortalama 1.5 lt su
SPOR
20 mekik
100 twist
Pilates bandi ile 4 farkli kol hareketi 20ser adet
Yanlar için pilates hareketi 10ar adet
Bacak basenler için 2 pilates hareketi biri 10ar diğeri 20ser hareket.
Not: Sporu bu sekilde yazdim henuz puanlamayi bilmiyorum bakip puanlayip ayrica yazarim

Pilates dakikasi 6 puanmış. 25x6=150 puan
Mekik yazmayi unutmuşum 15 tane=15 puan
Twist =100 tane 6 puan
Toplam=171 puan.
Bir yanlislik olursa duzeltin mutlaka arkadaslar yazışmaları cok takip edemedigim icin yanlış yapiyor olabilirim. Simdiden herkese hayirli sahurlar hayirli ramazanlar

Bugun ki menum
Sabah 10 gıbı
1 haslanmıs yumurta

12 ve 16 gıbı
1 kupa Yesılcay sut

19:30
1 kupa ayran
3 parca dunden kalan tavuk kanat
Domates
Salatalık

Su: 2 lt
Bugun buyuk kızla carsıya cıktık odasına fosforlu yıldız istiyordu ne zamandır yoruldum degınce kucağıma aldım ve belimi incittim sanırım namazları zor kıldım

Pazartesi kontrol tartısı da oluyor sanırım onu da atlamayayım 65.4 çıkmıştım sabah tartildigimda Zipzip- gruba katılacagimi bilseydim foto çekerdim bundan sonra fotografla yaparim bildirimleri:)
Canım cuma fotoğraflı şart pazartesi beyanın yeterli kaptanımız için iyi geceler hoşgeldin bu arada

Afiyet olsun canım geçmiş olsun krem vs varsa sürebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…