Amin canım sağol. Hepimizin inşallah.Rabbim bu mübarek günün hürmetine sıkıntılarınızı gidersin cnm
Ayyy canım son zamanlar da çok kilo verdin Eva Eva yaparken rengin solmuş iyice Betin benzin gitmiş bir deri bir kemik kalma daYıldızlar gözlerinizi kapatın hemen...
Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Bol bol yiyin. Afiyet olsun çiçeklerim.
Benden duymuş olma ama yıldızlar gözlerini kapatıp tatlıları pideleri götürüyormuş öyle diyorllarYıldızlar gözlerinizi kapatın hemen...
Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Bol bol yiyin. Afiyet olsun çiçeklerim.
Ben yemedim canım pide ısınsın diye fırına koydum yandıAfiyet olsun canım allah kabul etsin
Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Afiyet olsun allah kabul etsin canım
Menü zengin allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Bugün herkes pide yemiş yarında ben yim bariafiyet olsun allah kabul etsin canım
5 dk da 150 kalori yakmışsınBen yemedim canım pide ısınsın diye fırına koydum yandıyanmayan yerini yemeye de yüzüm olmadı
Sorma ya içime oturdu ama baktım çoluk çocuk koca hepsi bi hırsla gözüme bakıyor ben de pidenin üstünden usul usul elimi çektim5 dk da 150 kalori yakmışsın
Ay kıyamam ya bizde fırına koyduk ama 6 dan sonra zorlandım kafa gittiSorma ya içime oturdu ama baktım çoluk çocuk koca hepsi bi hırsla gözüme bakıyor ben de pidenin üstünden usul usul elimi çektim
Çok şükür Rabbime Ramazan da diyet yapmanın en büyük faydasını açlık çekmeyerek gördüm canım ben var ya yerlerde sürünürüm 3 4 gün felaket baş ağrısı halsizlik bıkkınlık ne ararsan olurdu ben deAy kıyamam ya bizde fırına koyduk ama 6 dan sonra zorlandım kafa gitti
Benimde çok başıma vurdu çok ağrıdı bugün bakalim inşallah rahat geçerÇok şükür Rabbime Ramazan da diyet yapmanın en büyük faydasını açlık çekmeyerek gördüm canım ben var ya yerlerde sürünürüm 3 4 gün felaket baş ağrısı halsizlik bıkkınlık ne ararsan olurdu ben desen de alışırsın canım 2 3 gün sonra rahatlarsın insaAllah
Afiyet olsun cnm, allah rahatlık versinSahurumu yaptım kıslar ekmeği yemedim çok su içtiğim için midem de boşluk kalmadı tabağı zorla bitirdim ama bitti çok şükür ben yatarım hepinize hayırlı geceler bereketli sahurlar canlarımEki Görüntüle 2824794
İyi Geceler canım afiyet olsunSahurumu yaptım kıslar ekmeği yemedim çok su içtiğim için midem de boşluk kalmadı tabağı zorla bitirdim ama bitti çok şükür ben yatarım hepinize hayırlı geceler bereketli sahurlar canlarımEki Görüntüle 2824794
Inşaallah canım sahurda ilaç iç istersenBenimde çok başıma vurdu çok ağrıdı bugün bakalim inşallah rahat geçer
Birde öyle deneyim bakalımInşaallah canım sahurda ilaç iç istersen
Sana da afiyet olsun canım insaAllah rahat rahat uyuruz hepimizAfiyet olsun cnm, allah rahatlık versin
Ben de yaptım sahuru, 1 lt suyum bitsin yatcam inşallah.
Sağol kuzum iyi geceler sana daİyi Geceler canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?