Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yıldızlar gözlerinizi kapatın hemen...

Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Bol bol yiyin. Afiyet olsun çiçeklerim.

Ayyy canım son zamanlar da çok kilo verdin Eva Eva yaparken rengin solmuş iyice Betin benzin gitmiş bir deri bir kemik kalma da şöyle kendine bol şekerli bol pirinçli sutlac, kazandibi börek, kızartma patates, hamburger yesene hem diyetisyen de onayladı

Benden duymuş olma ama yıldızlar gözlerini kapatıp tatlıları pideleri götürüyormuş öyle diyorllar

Ben yemedim canım pide ısınsın diye fırına koydum yandı yanmayan yerini yemeye de yüzüm olmadı

Sorma ya içime oturdu ama baktım çoluk çocuk koca hepsi bi hırsla gözüme bakıyor ben de pidenin üstünden usul usul elimi çektim
Ay kıyamam ya bizde fırına koyduk ama 6 dan sonra zorlandım kafa gitti

Ay kıyamam ya bizde fırına koyduk ama 6 dan sonra zorlandım kafa gitti
Çok şükür Rabbime Ramazan da diyet yapmanın en büyük faydasını açlık çekmeyerek gördüm canım ben var ya yerlerde sürünürüm 3 4 gün felaket baş ağrısı halsizlik bıkkınlık ne ararsan olurdu ben de sen de alışırsın canım 2 3 gün sonra rahatlarsın insaAllah

Benimde çok başıma vurdu çok ağrıdı bugün bakalim inşallah rahat geçer

Afiyet olsun cnm, allah rahatlık versin
Ben de yaptım sahuru, 1 lt suyum bitsin yatcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…