Allah şifa versin canım epimizin günü rahat geçsin insaAllahBirde öyle deneyim bakalım
Bnm gördüğümde sadece "iyi" yazıyordu, anladım eksik yazdığını da hani böle tripnyapan sevgililer gibi "peqi sen mesgulsun sanırım" gibi olmuştu
Cok geçmiş olsun tatlimGece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum
ömrümde böyle bişi yaşamadım
Benimde kilomu burdakilerden başka kimse bilmezValla canim milletten köşe bucak sakladigimiz tartı resimlerimiz diyebiliriz
Kizzz Afiyet olsun da sende mi oruc tutuyon...beben dahA cok küçük emziriyorsun bide zor olmazmiSahur, iki çavdar ekmeği arası bir dilim salam bir dilim kaşar sandviç bir bardak süt.
İftar, 2 bardak su bir tane hurma bir kase yoğurt çorbasi, bir kase kuru fasulye, bir kepçe kavurma, az salata,bir küçük kase cacık.Zipzip- E Elif_Eylul
Allahim iste bunlar yüzünden bu haldeyiz...bu kafalar yuzunden daha cook evlere kapaniriz...Bizim okul bugün karantinaya alınfı kapanmıştı zaten diğer okullar da kapandı. Okuldaki arkadaşlarm pozitif çıktılar. Bazı aileler de dikkat etmeyince çocuklardan bize bulaşıyor. Geçen arkadaşm bir öğrencisine ailende pozitif var neden okuldasın demiş. İnkar etmiş uok hocam demiş. Tamam yine de sağlık ekibi göndercem sana test yaptracam öyle ceza da yersin demiş.kız tamam kendim teste giderim demiş. Ve sonuç pozitif
Olur kuzum olduğu kadar çok fazla borcum var son 4 seneden beri hamilelikler ve emzirme dönemi hep Ramazan'a denk geldi tutamadıgim günler birikti arada bırakırım tatil yaparım etkilenirseKizzz Afiyet olsun da sende mi oruc tutuyon...beben dahA cok küçük emziriyorsun bide zor olmazmi
Allahim iste bunlar yüzünden bu haldeyiz...bu kafalar yuzunden daha cook evlere kapaniriz...
Kahkaha attım canım yaaBnm gördüğümde sadece "iyi" yazıyordu, anladım eksik yazdığını da hani böle tripnyapan sevgililer gibi "peqi sen mesgulsun sanırım" gibi olmuştu
Amin canım benim hepimize rahat bir Ramazan geçirmeyi nasip etsin inşaallahAllah şifa versin canım epimizin günü rahat geçsin insaAllah
Kim yedi?Zipzip- tatlı yiyenlere spor cezası vardı ne oldu o ramazan diye esnettik mi?
Haklısın canım. Yarın hepsini iftarda yicem. Sen hiç merak etme.Ayyy canım son zamanlar da çok kilo verdin Eva Eva yaparken rengin solmuş iyice Betin benzin gitmiş bir deri bir kemik kalma daşöyle kendine bol şekerli bol pirinçli sutlac, kazandibi börek, kızartma patates, hamburger yesene hem diyetisyen de onayladı
hic canını skma guzel arkadaşimmmCuma günü 73,05
P. tesi bugün 73,60
+550gram.Ödem sanıyorum. Regli şişliği yok.
Dün akşam şekersiz kola içtim balıkla.
Cumaya 1 kilo eksim kesin inşallah. Merak etmeyin.
anladimm canımm allah razi olsun 3 asagi 5 yukari bende boyle programlar yapiyorum turkiyede yogun bir calisma hayatim vardi programli olmaktan baska caren yok zaten baska turlu isler sarpa sariyo .. iftardann mi bacım ben cok kotuydumatarım canım tabi ama atılacak bişide yokki öyle bak şöyle deyim...
mesela pazar diziyorum demi aldığım her sebzeyi ne yapacağımı hangi gün pişireceğimi düşünerek alırım örnek vercek olursam
:
patlıcan gördüm alırken derim ki pazar gününden ertesi gün için karnıyarık yaparım pazartesi yeriz kalanının yanıda da salı günü şunu yaparım 2 günlük yemek tamam.. ben bunu daha pazarda sebzeyi alırken düşünürüm..(günü belli yemeğin çeşiti belli)
meyve alacam mesela şunu şu günlerde sıkarım şunu da şu günlerde yediririm şu günde abur cubur günümüz derim.. (ben yemiom haa) :)
haftalık wc yi yıkama günüm belli mesela cumartesidir. makine cuma tutulur..
kızım bu sene üniv.3 te yaz okulunda şu kadar ders alsın üstten ki seneye rahat etsin ve kpss ye hazırlansın seneye.. kazanırsa şöyle yaparız kazanamazsa böyle yaparız...
oğlan tyt tutturursa okula gider yaza da ehliyet alır ama tutturamazsa şu bölümü okuyacak ehliyet içinde avcunu yalar ve şu dersaneye gider..
ben temmuz ayında şu derslere başlayacağım hazirana kadarda bu dersleri bitireceğim ki sonbahardaki şu sınava yetişebiliyim..
hatta 2022 yılına ben şunu yaparım kız bunu oğlan bunu...
evi ne zaman satarız yenisini ne zaman ve nasıl alırız..
hep aklımda bunlar..
koca da benle yaşıyo sağolsun o çalışsın yeter karışmasını sevmiom zaten
direksiyon bende olmalı benim durum böyle iş yüklenirim ben hep...
maaş planım mesela en az 6 aylık valla arada değiştiririm listemi hayat belli olmuyor para konusunda.... en çok güncelleme bu alanda yani
yani her eve ve her hayata göre değişebilen planlar bunlar... o yüzden sana atabileceğim bir planım yok elimde canım.. faydamda oldu mu bilmiom ama
bende akşam iftardan 1,5 saat sonra düşünüyorum inşallah yapabilirsem.. arada da iş yerimde öğle arası yürürsem yeterli tabi hava çok sıcak olmazsa.. dışarda çalışan insanlarda var sonuçta bi yarım saatte yürürüm heralde bilmiomda...
bu arada sen bide bize yetişirsen helal olsun abla sana
O ne canım?
kizlar buraya bir goz atınnO nasıl canım ben zaten zeytin hastasıyım katılabilirim
oyyy kiyamam baya afallamısındir geece hmgece cok gecmis olsunGece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum
kuzummm benimmBen de bugün iftara davetliyim. Menü çorba , bezelye, pilav, bonfile salata olurdu. Yine aynı olsun dedim. Ama yapmayacakmiş. Zaten başka belirsizlikler var. Kısmet. Akşam ne olacak, nerede olacağım hiç belli değil.
bizde onun corbasini yapariz ama illa raamazan ilk gunu diye birseyimiz yok .. boyel ailede geleneksellesen seyleri cok seviyorumBekar olsaydım anne evimde bugün dövmeli tavuklu pilav olurdu.. her ramazan ilk gün menüsü budur.. dövme pişirirler illaki.. çok severim tabi orası ayrı.
Geçmiş olsun canım yaGece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
ben eşime biraktim o konuşsun. çok alıngan insanlar. gerçekten bişey konuşmaya gelmiyor. hiç görüşmek de istemiyorum.Bugün yazmak istedim sana sonra vazgeçtim o karışanlar yanında olsada uzakta da olsa karışıyorlar mutlaka emin ol saatlerce uzaktan bile karıştılar. En sonunda insanın tepesinin tası atıyor gözün bişey görmüyor benden sana tavsiye eşin halletsin baktın halledemiyor ücretsiz izin alcam dersin zaten ücretsiz izni istediğin zaman iptal edersin en az 5 yıllık hizmetin varsa 1 yıldı sanırım ücretsiz alma hakkın çocugunq bakıyorlar diye herşeyi yapmaya hakları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?