TeşekkürlerCordelia :)
ADINIZ: Gnrc diyelim şimdilik :)
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.68 ama 1.66/1.65 da olabilir(son ölçümlerde o civarlarda) ben 1.68 kabul ediyorum (kendimi bildim bileli ilk öyleydi )
KİLONUZ: 3 Mayıs 2021'de 101.3 tüm ve o günden itibaren dikkat etmeye başlamaya karar verdim
Gruba başladığım günün sabahında 98.1 (08.05.2021)
HEDEF KİLONUZ: Bİ 70 e inmek ama neden 60civarı da olmasın
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Bilgiayar Mühendisi -Şu an çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır, siteye yeni üyeyim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan daha kiloluydum. 4/4,5 kilo doğmuşum
Hep kilo alarak da ilerledi. Lisede 90lara geldim ve o zamandan sonra da bir kere dışında 90nın altını görmedim ki arttı.
Ailem de kilolu ve annem süper lezzetli yemek yapar meşhurdur bu konuda da:)
E hepimizin bildiği üzere kültürümüz yaşantımız yeme üzerine kurulu gibi ne yazık ki her duyguda yiyeebiliyoruz
Ee lezzetli yemeği de seviyorum bir gurme edasıyla da yeyince kendini kontrol de edemeyince aldıkça alınıyor işte..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Üni zamanı diyetisyene bir kere gittim ama uygulamayıp bırakmıştım.
2019da Herbalife a gitmiştim 1 ay ve o zaman 4-5 gibi bi kilo vermiştim ama devam etmeyince ve yeyince yine aldım.
Geçen sene Ahmet Apa'nın Karaciğer temizliği progamının 5 seviyesine kadar uyguladım ve 101 küsürle başlayıp 84.3 gördüm ve sonra bırakınca saçma sapan yiyerek yine 101lere geldim.
Küçüklüğümden beri kilolu olmam hep gündem olmuştur ama o zayıflama tutkusunu bulamadım sanırım.
Her manada düzgün olması gereken kiloda olmak gerekiyor malumunuz o nedenle bu sefer yeniden karar vermişken zayıflayıp bu meseleden bir daha böyle büyük kilolara gelmemek üzere -İNŞ.- kurtulmak istiyorum.
Birileyle bir şey yapmak, her gün tartılıp kontrol etmek(bu Herbalifetan kaldı ve bence güzel bir şey her gününü analiz ediyosun) vb şeyler destekleyici olduğu için arkadaşımın tavsiyesiyle buraya katıldım.
Umarım bu yazıda lafta kalmaz ben de o ideal kiloya ulaşırım.
Sizler de ^_^
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.
Kaptanım ben cuma sabahı regli oldumya O zaman daha çok yeniydi eksiydim. Akşam üstü bı tartıldım hatta yürüyüsten gelince tartıldım bayagi artı çıkmıştım ama aybasindan dolayı artım tabi bakalim belki yarın sabaha yine artı gelirim diye düşünüyorum ama cumaya insallah eksi gelirim yine.Bu hafta acimak yok
Afiyet olsun canımMenümu yazıyım
Sahur 2 tam buğday ekmeğinde kasarlı 5 dılım sucuklu tost
Beyaz peynir
5 zeytin
Domates
1 t.k cokokrem
İftar
1 kepçe ezogelin çorbası
1 dılım fırın makarna
2 tane kabak mücver
1 bardak ev yapımı limonata
Salata
2lt su içerim yesıl cay ıcerım geceye dogru
Zipzip-
Ödemdir moralini bozma yediklerine dikkat et canım cuma eksileri göreceksinKaptanım ben cuma sabahı regli oldumya Osman daha çok yeniydi eksiydim. Akşam üstü bı tartıldım hatta yürüyüsten gelince tartıldım bayagi artı çıkmıştım ama.aybasindan dolayı artım tabi bakalaim belki yarın sbaaha yine artı gelirim diye düşünüyorum ama cumaya insallah eksi gelirim yine
Afiyet olsun
1 yıllık abur cuburumu yemişsin. Helal olsun. Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım.1 dilim pasta istiyorum bende bayramı bekliyorum
Geçmiş olsun . Afiyet ollsun
Keşke yoğurdu keseyle yemeseydinAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımBugünki menüm
Sahur:
1 yumurtadan omlet
2 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
Yarım salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
İftar:
Bir kase çorba
6 adet lahana sarması (küçük)
4 yemek kaşığı yoğurt
Salata
Su: 2 litre
Spor henüz yapmadım, sahura kadar yapacağım
Zipzip- E Elif_Eylul
Evet kaptanım odemdir yarında artı olabilirim ama cumaya tekrar eksi gelirim inşallah ya bayramda geldi yandım .bu ay ramazanda resmen 16 gün oruç tutmusum hem baştan hem sondan yedim . Ramazan bitimi tekrar oruca başlıyorum. 6 günde Şevval orucu var onunla beraber 21 gün oruç tutucam insallahÖdemdir moralini bozma yediklerine dikkat et canım cuma eksileri göreceksin
Son hafta Ramazan bitiyor acıma kaptanBu hafta acimak yok
Afiyet olsun canım hoşgeldin bu aradaBugünki menüm
Sahur:
1 yumurtadan omlet
Yarım salatalık
İftar:
Bir kase çorba
4 yemek kaşığı yoğurt
Salata
Zipzip- E Elif_Eylul
Allah kabul etsin canımEvet kaptanım odemdir yarında artı olabilirim ama cumaya tekrar eksi gelirim inşallah ya bayramda geldi yandım .bu ay ramazanda resmen 16 gün oruç tutmusum hem baştan hem sondan yedim . Ramazan bitimi tekrar oruca başlıyorum. 6 günde Şevval orucu var onunla beraber 21 gün oruç tutucam insallah
Canım benim nekadar cok aktif olarsan okadar cok motıve olur hızla hedefıne ulaşırsınMerhabalar hoşgeldiniz. Ben de daha çok yeniyim 2 3 gün anca oldu, ama burası gerçekten insanı çok motive ediyor
Afiyet olsun cnmBugünki menüm
Sahur:
1 yumurtadan omlet
Yarım salatalık
İftar:
Bir kase çorba
4 yemek kaşığı yoğurt
Salata
Zipzip- E Elif_Eylul
Canım cumartesi bayram bitiyor pazar normal gün 24 Mayıs 21 Haziran süresi varmış 6 gün Şevval orucunun yani ben pazartesi başlayıp 24 ne kadar Ramazan borcumu tutucam (24 / 29 Mayıs arası 6 günde sevvali tutucam. Niyetim böyle bakalımAllah kabul etsin canım
Bayramın kaçında başlayacaksın tekrar bende devam etmek istiyorum da
Bayramda oruç tutmak haram zaten cumartesi bayram biter . Pazartesi başlarım . 15 gün kendi borcum 6 günde Şevval orucu .Allah kabul etsin canım
Bayramın kaçında başlayacaksın tekrar bende devam etmek istiyorum da
Bend2 anca 10 gün tutabıldım Ramazandan hemen sonra başlasam iyi olurda o gucu hıssetmıyorum Suan kendımdeEvet kaptanım odemdir yarında artı olabilirim ama cumaya tekrar eksi gelirim inşallah ya bayramda geldi yandım .bu ay ramazanda resmen 16 gün oruç tutmusum hem baştan hem sondan yedim . Ramazan bitimi tekrar oruca başlıyorum. 6 günde Şevval orucu var onunla beraber 21 gün oruç tutucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?