Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümu yazıyım

Sahur 2 tam buğday ekmeğinde kasarlı 5 dılım sucuklu tost
Beyaz peynir
5 zeytin
Domates
1 t.k cokokrem

İftar
1 kepçe ezogelin çorbası
1 dılım fırın makarna
2 tane kabak mücver
1 bardak ev yapımı limonata
Salata

2lt su içerim yesıl cay ıcerım geceye dogru
Zipzip-

Merhabalar hoşgeldiniz. Ben de daha çok yeniyim 2 3 gün anca oldu, ama burası gerçekten insanı çok motive ediyor

Bu hafta acimak yok
Kaptanım ben cuma sabahı regli oldumya O zaman daha çok yeniydi eksiydim. Akşam üstü bı tartıldım hatta yürüyüsten gelince tartıldım bayagi artı çıkmıştım ama aybasindan dolayı artım tabi bakalim belki yarın sabaha yine artı gelirim diye düşünüyorum ama cumaya insallah eksi gelirim yine.
Şimdiden yolunu yapıyorum

Afiyet olsun canım
Mucverler kizartma mi

Ödemdir moralini bozma yediklerine dikkat et canım cuma eksileri göreceksin

sağol canım

Afiyet olsun canım

Ödemdir moralini bozma yediklerine dikkat et canım cuma eksileri göreceksin
Evet kaptanım odemdir yarında artı olabilirim ama cumaya tekrar eksi gelirim inşallah ya bayramda geldi yandım .bu ay ramazanda resmen 16 gün oruç tutmusum hem baştan hem sondan yedim . Ramazan bitimi tekrar oruca başlıyorum. 6 günde Şevval orucu var onunla beraber 21 gün oruç tutucam insallah

Afiyet olsun canım hoşgeldin bu arada

Allah kabul etsin canım
Bayramın kaçında başlayacaksın tekrar bende devam etmek istiyorum da

Afiyet olsun cnm

Allah kabul etsin canım
Bayramın kaçında başlayacaksın tekrar bende devam etmek istiyorum da
Canım cumartesi bayram bitiyor pazar normal gün 24 Mayıs 21 Haziran süresi varmış 6 gün Şevval orucunun yani ben pazartesi başlayıp 24 ne kadar Ramazan borcumu tutucam (24 / 29 Mayıs arası 6 günde sevvali tutucam. Niyetim böyle bakalım

Bend2 anca 10 gün tutabıldım Ramazandan hemen sonra başlasam iyi olurda o gucu hıssetmıyorum Suan kendımde

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…