Anladım canımBen Türkiyede değilim canım. Azerbaycandayım. Ama şimdi baktım fiyatı aynı gibi
Kullananlar memnun cnmBende tartı resimlerinde görmüştüm hemen sizlere sormak geldi aklıma :)
Sizin orda para birimi ne cnmBen Türkiyede değilim canım. Azerbaycandayım. Ama şimdi baktım fiyatı aynı gibi
Peşin fiyatına iki taksit mi yaptılar sana.Hayırlı geceler
Pazar menüsü
Saat 13de
1 kase yoğurt
2 hurma
10-12 adet Antep fıstığı
İftar
3 yk tavuklu sebzeli bulgur pilavı
4 yk yumurtalı kuru yeşil fasulye
4 yk yoğurt
2 lt su
81 dk eva 567
160 sn plank 160
500 atlama 125
Toplam 852 p
Eki Görüntüle 2845937
Bu da cezamın yarısı devamı yarın
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kuzu ne ayrılması sen ilk sayfadaki free listeyi görmedim galiba çoğumuz orada takılıyoruzsende yanaş yanımıza
Kız sen az evayi az yap birazda bogesel takıl bak nasıl belirgin olacak kaslar benim daha da belirgin olmaya başladı
Evet canım teşekkürler.
Leslieee
Afiyet olsun canım
Oooo baya baya karbonlu ama
Yarından itibaren temiz menuler gelir senden
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canımsporda harika
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İyi geceler canim❤
İyi geceler kaptanım❤
Afiyet olsun canım
İnşallah.Hosgeldin cnm
Kilon fazla degilmis dikkat edersen kisa sürede verirsin
Ikisinede Allah sifa versin geçmiş olsun canım
Bence eva 1 puan olsunyoksa kimsenin şansı olmaz
Bizim kaptan mafya olmus, borca faiz ekliyor
Sakincasi yoksa 4.takimdan neden ayrildin cnm
Ben kararsız kaldım. Muhtemel ya sütlü tatlı yaparım. Ya da yapmam. Gerçekten bilmiyorum. Eşim canı çok isterse pastaneden alır. Zaten misafir gelmeyecek. Kime yapacağız tatlıyı.Iyi geceler kizlar
Bayramda tatli yapicakmisiniz
Kayınvalidem kaç bayramdır baklava yapmıyordu bu bayram yapıcak ve taze yapraktanda sarma yapıcakIyi geceler kizlar
Gelen olmaz zaten. Ben oğlana yine ıslak kek yaparım. Maksat tatlı bise olsun evde. Sen yapacak mısın ablacımIyi geceler kizlar
Bence yapma yaparsan yersinKayınvalidem kaç bayramdır baklava yapmıyordu bu bayram yapıcak ve taze yapraktanda sarma yapıcakbende bi niyetlenirsen lazböreği yaparım ama gözüm hiç kesmio yapmayı
Tutmak çok zor. Hele bide diyette olduğumu biliyorlar epeydir bişi yemediğimi de. Şimdi desem hafta sonu evde abarttım bişi olmaz ye derler baskı yaparlar gönlünü kırmak olmaz yaptığından az yerim. Okadar uğraşıyor yaşlı başlı haliyle bizler için.Bence yapma yaparsan yersinkayinvalidenin yaptıklarını da çok yemezsin insallah. canım sarma çekti ya
Ozaman alayım bende bir tane böyle olmucak çünkü su bidonuna 5.50 diyor kaldırıp tekrar koyuyorum 5.00 diyor tekrar deniyorum 6.70 diyoKullananlar memnun cnm
Benimde var akilli tarti ama baska marka tr de yok heralde
Kimse gelmicekse bosver yapma cnmBen kararsız kaldım. Muhtemel ya sütlü tatlı yaparım. Ya da yapmam. Gerçekten bilmiyorum. Eşim canı çok isterse pastaneden alır. Zaten misafir gelmeyecek. Kime yapacağız tatlıyı.
Eskiden bende hep normal baklava yapardimKayınvalidem kaç bayramdır baklava yapmıyordu bu bayram yapıcak ve taze yapraktanda sarma yapıcakbende bi niyetlenirsen lazböreği yaparım ama gözüm hiç kesmio yapmayı
Benim cocuklar gelir cnm bide yan tarafta oturan gorumcemin cocuklariGelen olmaz zaten. Ben oğlana yine ıslak kek yaparım. Maksat tatlı bise olsun evde. Sen yapacak mısın ablacım
Soğuk baklava 1 kere işyerinde yedim çok güzeldi. Denemekte fayda var. Guzel olursa bize de söyle deneyelimKimse gelmicekse bosver yapma cnm
Esinde zaten kilolu, yemesin :)))
Eskiden bende hep normal baklava yapardim
Laz boregini 1 kere hazir yufkadan denemistim, serbetsiz belki daha iyi oluyordur
Ben serbetli yapmistim cok tatli geldi
Benim cocuklar gelir cnm bide yan tarafta oturan gorumcemin cocuklari
Esimin baska yegenleride var ama yasakdan dolayi bu sene gelmezler
Baklava acmak falan cnm istemiyor
Belki hazir yufkadan soguk baklava yaparim
Hic denemedim, nasil oluyor merak ediyorum :))
Laz böreği aşktır candır valla bizim ailede. Ben gelmeden yapıpta yiyen yoktu. Bende hazırdan yapıyorum yufka açamam ki. Ama şerbetini muhalebinin şekeri ayarlarsın ağzınızın tadına göre.Kimse gelmicekse bosver yapma cnm
Esinde zaten kilolu, yemesin :)))
Eskiden bende hep normal baklava yapardim
Laz boregini 1 kere hazir yufkadan denemistim, serbetsiz belki daha iyi oluyordur
Ben serbetli yapmistim cok tatli geldi
Benim cocuklar gelir cnm bide yan tarafta oturan gorumcemin cocuklari
Esimin baska yegenleride var ama yasakdan dolayi bu sene gelmezler
Baklava acmak falan cnm istemiyor
Belki hazir yufkadan soguk baklava yaparim
Hic denemedim, nasil oluyor merak ediyorum :))
O görevini yapmis emekli olma vakti gelmis cnmOzaman alayım bende bir tane böyle olmucak çünkü su bidonuna 5.50 diyor kaldırıp tekrar koyuyorum 5.00 diyor tekrar deniyorum 6.70 diyoçok üstüne bindim 112 den bu kilolara düştüm artık emekli olma vakti gelmiş sağolsun 1.5 senedir idare ediyor beni
Bence mezun olmadan, hazir yasaklar varken kimse tatli falan yapmasinSoğuk baklava 1 kere işyerinde yedim çok güzeldi. Denemekte fayda var. Guzel olursa bize de söyle deneyelimE Elif_Eylul kaptanım ne tatlisi diye kızmadan açıklayım,kendim için değil eşime çocuğuma yesinler diye yaparım ondan söyledim aman kızma
Ya hiç deme abla. Haklisin aslında. Geçen hafta ıslak kekle büyük mücadele verdim. Yemedim. Evde olunca çok zor oluyor kendini tutmak. Eve sokmamak yapmamak en iyisiBence mezun olmadan, hazir yasaklar varken kimse tatli falan yapmasin
Ozellikle listedekiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?