Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım teşekkürler.
İnşallah.

Iyi geceler kizlar

Bayramda tatli yapicakmisiniz
Kayınvalidem kaç bayramdır baklava yapmıyordu bu bayram yapıcak ve taze yapraktanda sarma yapıcak bende bi niyetlenirsen lazböreği yaparım ama gözüm hiç kesmio yapmayı

Kayınvalidem kaç bayramdır baklava yapmıyordu bu bayram yapıcak ve taze yapraktanda sarma yapıcak bende bi niyetlenirsen lazböreği yaparım ama gözüm hiç kesmio yapmayı
Bence yapma yaparsan yersin kayinvalidenin yaptıklarını da çok yemezsin insallah. canım sarma çekti ya

Bence yapma yaparsan yersin kayinvalidenin yaptıklarını da çok yemezsin insallah. canım sarma çekti ya
Tutmak çok zor. Hele bide diyette olduğumu biliyorlar epeydir bişi yemediğimi de. Şimdi desem hafta sonu evde abarttım bişi olmaz ye derler baskı yaparlar gönlünü kırmak olmaz yaptığından az yerim. Okadar uğraşıyor yaşlı başlı haliyle bizler için.

Kullananlar memnun cnm

Benimde var akilli tarti ama baska marka tr de yok heralde
Ozaman alayım bende bir tane böyle olmucak çünkü su bidonuna 5.50 diyor kaldırıp tekrar koyuyorum 5.00 diyor tekrar deniyorum 6.70 diyo çok üstüne bindim 112 den bu kilolara düştüm artık emekli olma vakti gelmiş sağolsun 1.5 senedir idare ediyor beni

Ben kararsız kaldım. Muhtemel ya sütlü tatlı yaparım. Ya da yapmam. Gerçekten bilmiyorum. Eşim canı çok isterse pastaneden alır. Zaten misafir gelmeyecek. Kime yapacağız tatlıyı.
Kimse gelmicekse bosver yapma cnm
Esinde zaten kilolu, yemesin :)))
Eskiden bende hep normal baklava yapardim

Laz boregini 1 kere hazir yufkadan denemistim, serbetsiz belki daha iyi oluyordur
Ben serbetli yapmistim cok tatli geldi
Gelen olmaz zaten. Ben oğlana yine ıslak kek yaparım. Maksat tatlı bise olsun evde. Sen yapacak mısın ablacım
Benim cocuklar gelir cnm bide yan tarafta oturan gorumcemin cocuklari
Esimin baska yegenleride var ama yasakdan dolayi bu sene gelmezler

Baklava acmak falan cnm istemiyor
Belki hazir yufkadan soguk baklava yaparim
Hic denemedim, nasil oluyor merak ediyorum :))

Soğuk baklava 1 kere işyerinde yedim çok güzeldi. Denemekte fayda var. Guzel olursa bize de söyle deneyelim E Elif_Eylul kaptanım ne tatlisi diye kızmadan açıklayım,kendim için değil eşime çocuğuma yesinler diye yaparım ondan söyledim aman kızma

Laz böreği aşktır candır valla bizim ailede. Ben gelmeden yapıpta yiyen yoktu. Bende hazırdan yapıyorum yufka açamam ki. Ama şerbetini muhalebinin şekeri ayarlarsın ağzınızın tadına göre.

O görevini yapmis emekli olma vakti gelmis cnm

Bence mezun olmadan, hazir yasaklar varken kimse tatli falan yapmasin

Ozellikle listedekiler

Bence mezun olmadan, hazir yasaklar varken kimse tatli falan yapmasin

Ozellikle listedekiler
Ya hiç deme abla. Haklisin aslında. Geçen hafta ıslak kekle büyük mücadele verdim. Yemedim. Evde olunca çok zor oluyor kendini tutmak. Eve sokmamak yapmamak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…