Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Laz böreği aşktır candır valla bizim ailede. Ben gelmeden yapıpta yiyen yoktu. Bende hazırdan yapıyorum yufka açamam ki. Ama şerbetini muhalebinin şekeri ayarlarsın ağzınızın tadına göre.
Laz böreğini böyle övdüler hep merak ettim kötü olursa diye yapamıyorumda

Hepinize Çok Teşekkürler
Valla alıntılayım dedim tüm yanıtları ama hep çoktu hem de bu sefer de arada kaçırdığım olursa ayıp olur diye düşündüm bir de o nedenle alıntılamadan cevap veriyorum (
herkesi toplu etiketleme var mı )

Bugünki yediklerim şu şekildeydi
Sahur:
2 Haşlanmış yumurta ile yumurta salatası,
domates,
1,5 kaşık tulum peyniri çeyrek dilim ekmek (yarım yiyecektim yetişemedim )

İftar:
Mantar çorbası 2 kepçe- (Normalde tavsiye edilmiyor ama ben bu sefer bazen bazı şeyleri yiyebilirek kilo vermek istiyorum
1,5 çaybardağı süt koydum 2 kaşık tahıllı un koydum ve yaptığım çorba totalde 6 kepçe kadar olduğundan onu 3 akşam da içebilirim)

Taze fasulye- 8 kaşık kadardı
Bulgur pilavı- 4 -5 kaşıktı
Yoğurlu kereviz üzerine 1 kivi (meyve yemek istediğim için ) ve 4 5 tane yer fıstığı( ve tabii kuruyemiş de seviyorum böyle azar azar yemek öğününde yemeyi düşünüyorum)

+ 10000 adım
1,5 lt su daha da içerim
kahve ya da yeşilçay içmeyi planlıyorum

Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul

Not: Dün tartımın yerini değiştirip odaya koymaya karar verdim sabahbi 79.4 gördüm sevindim sonra geri eski yeirine götürdüm baktım orada tarı meğersem düz durmuyormuş bi ucu hafif havada kalıyomuş yan tarafa alıp da oynamadığını farkedince tartıldım 98.0 /97.6 çıktım ikisinden de çokça çıktı
Yanii belki önceki belirttiğim kilolar da tartının yerinden ötürü az tarttı ama artık şu anki koyduğum yerde tartılıcam İNŞ. hep ona göre değişiklikleri söylerim

Hepsi...... .com da baktım Xiaomi akıllı tarti ilk serisi 119tl Xiaomi akıllı tarti mi2 166 TL indirimli imis

Ben Türkiyede değilim canım. Azerbaycandayım. Ama şimdi baktım fiyatı aynı gibi
Mi 2 olan 166 tl onu alin digeri yag olcumu yapmıyor . Ben memnunum zaten normal tartilar eski tartim Tefalin mor olandi 160tl ydi bunu almak daha karlı hassasiyeti 50g yag su vucut analizi vs ev için ideal herkesi ayri ayri kaydedip ,bebegimi tart ve misafir ozelligide var
Iyi geceler kizlar

Bayramda tatli yapicakmisiniz
İcim disim tatli oldu ramazan boyunca eksik olmadi daha bu aksam 2 soguk baklava yedi karşımda ama artik oda yiyemiyorum belli o yerken ben bayilacagim sekerden
Vay be yuksek kilolara gogus germis hakkidir emeklilik :)
Onun cikolatasi farklı normal ciko agir geliyormuş bi ogreneyim yapacaklar icin neymis ama bence ugrasip yapmayin sutlu kahve yaninda bir minik çikolata neyinize yetmiyor :)

Sağol canım Xiaomi alıyım bende evet malesef bu artık beni bırak diye yalvarıyor garibim

Aman abla ayagindan yeni ameliyat oldun onceden yaptigin baklava boreklere saysinlar yapma bosver

Ya hiç deme abla. Haklisin aslında. Geçen hafta ıslak kekle büyük mücadele verdim. Yemedim. Evde olunca çok zor oluyor kendini tutmak. Eve sokmamak yapmamak en iyisi
Aynen cnm riske girmeye gerek yok :))
Cocuklar gelecek olmasa bende bisey yapmam
Zaten ramazan da hamurisi tatli falan yapmadim
Tek 2 sefer sütlü tatli yaptim o kadar

Laz böreğini böyle övdüler hep merak ettim kötü olursa diye yapamıyorumda
Herkesin yapacağı iş değil muhallebisi cok önemli el ayarıyla zamanla olur belki ama benim hic mi hic sevmediğim birsey kim yaparsa yapsın cok israr karisinda her seferinde denedim ama bana gore değil

Tartin fayansin üstünde ve ayaklari oynamicak sekilde olmasi lazim cnm

İstersen damacana yada baska biseyle test edebilirsiin dogrulugunu

Selam kızlar sporumu bitirdim hemen geldim
35 dk pilates 210 puan
21 dk leslie boosted 126 puan
14 dk cardio 98 puan
80 mekik 80 puan
30 squat 30 puan
1 dk plank 60 puan
150 twist 15 puan
440 ic bacak hareket 440 puan
20 sinav 20 puan
100 russian twist 100 puan
4653 adım 120 puan
2.5 saat temizlik 75 puan
Toplam 1374 puan Zipzip- Cordelia

Bunlari tek tek nasil sayiyorsun ben dkntutup bölgesel diyorum sirf böyle tek tek uğraşmamak icin usengeclik :)

Aman abla ayagindan yeni ameliyat oldun onceden yaptigin baklava boreklere saysinlar yapma bosver
Bu sefer kendimi yormicam zaten cnm
Fazla hamuriside yapmicam
Sonra eve kaliyor :)
Belki kahvaltiya bi poğaça yaparim bide hazir yufkadan tatli yeter

Bu sefer kendimi yormicam zaten cnm
Fazla hamuriside yapmicam
Sonra eve kaliyor :)
Belki kahvaltiya bi poğaça yaparim bide hazir yufkadan tatli yeter
Bak kiymetini bil abla sana birsey olsa kimse gelip senin evinin isini yapmayacak insan sevdikleri için birseyler yapmayı seviyor ama saglik eror veriyorsa dinlemek gerekli vucudunu

Onun cikolatasi farklı normal ciko agir geliyormuş bi ogreneyim yapacaklar icin neymis ama bence ugrasip yapmayin sutlu kahve yaninda bir minik çikolata neyinize yetmiyor
Bizim burda satilmiyor, bende hic yemedim simdiye kadar
Bu sene popüler er oldu heralde :)

YouTube da tarifler varya
Eşin hangisini onerirki

Bizim burda satilmiyor, bende hic yemedim simdiye kadar
Bu sene popüler er oldu heralde :)

YouTube da tarifler varya
Eşin hangisini onerirki
Esim yapmıyor abla abisi baklavaci o yapiyor ona soracagim ,benim ki pastacı :)
Son iki senenin favorisi sutlu Nuriyenin ustu cikolatalisi aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…