2 kilocuk kaldı bayramda onuda alırımAyy korkutma 60 oldunmu yoksa
Laz böreğini böyle övdüler hep merak ettim kötü olursa diye yapamıyorumdaLaz böreği aşktır candır valla bizim ailede. Ben gelmeden yapıpta yiyen yoktu. Bende hazırdan yapıyorum yufka açamam ki. Ama şerbetini muhalebinin şekeri ayarlarsın ağzınızın tadına göre.
Bencede canım o yüzden sıfır kilometre bir tartı şart bana bunun vadesi dolduO görevini yapmis emekli olma vakti gelmis cnm
Hepsi...... .com da baktım Xiaomi akıllı tarti ilk serisi 119tl Xiaomi akıllı tarti mi2 166 TL indirimli imis
Mi 2 olan 166 tl onu alin digeri yag olcumu yapmıyor . Ben memnunum zaten normal tartilar eski tartim Tefalin mor olandi 160tl ydi bunu almak daha karlı hassasiyeti 50g yag su vucut analizi vs ev için ideal herkesi ayri ayri kaydedip ,bebegimi tart ve misafir ozelligide varBen Türkiyede değilim canım. Azerbaycandayım. Ama şimdi baktım fiyatı aynı gibi
İcim disim tatli oldu ramazan boyunca eksik olmadi daha bu aksam 2 soguk baklava yedi karşımda ama artik oda yiyemiyorum belli o yerken ben bayilacagim sekerdenIyi geceler kizlar
Bayramda tatli yapicakmisiniz
Vay be yuksek kilolara gogus germis hakkidir emeklilik :)Ozaman alayım bende bir tane böyle olmucak çünkü su bidonuna 5.50 diyor kaldırıp tekrar koyuyorum 5.00 diyor tekrar deniyorum 6.70 diyoçok üstüne bindim 112 den bu kilolara düştüm artık emekli olma vakti gelmiş sağolsun 1.5 senedir idare ediyor beni
Onun cikolatasi farklı normal ciko agir geliyormuş bi ogreneyim yapacaklar icin neymis ama bence ugrasip yapmayin sutlu kahve yaninda bir minik çikolata neyinize yetmiyor :)Soğuk baklava 1 kere işyerinde yedim çok güzeldi. Denemekte fayda var. Guzel olursa bize de söyle deneyelimE Elif_Eylul kaptanım ne tatlisi diye kızmadan açıklayım,kendim için değil eşime çocuğuma yesinler diye yaparım ondan söyledim aman kızma
Sağol canım Xiaomi alıyım bende evet malesef bu artık beni bırak diye yalvarıyor garibimMi 2 olan 166 tl onu alin digeri yag olcumu yapmıyor . Ben memnunum zaten normal tartilar eski tartim Tefalin mor olandi 160tl ydi bunu almak daha karlı hassasiyeti 50g yag su vucut analizi vs ev için ideal herkesi ayri ayri kaydedip ,bebegimi tart ve misafir ozelligide var
İcim disim tatli oldu ramazan boyunca eksik olmadi daha bu aksam 2 soguk baklava yedi karşımda ama artik oda yiyemiyorum belli o yerken ben bayilacagim sekerden
Vay be yuksek kilolara gogus germis hakkidir emeklilik :)
Onun cikolatasi farklı normal ciko agir geliyormuş bi ogreneyim yapacaklar icin neymis ama bence ugrasip yapmayin sutlu kahve yaninda bir minik çikolata neyinize yetmiyor :)
Aman abla ayagindan yeni ameliyat oldun onceden yaptigin baklava boreklere saysinlar yapma bosverKimse gelmicekse bosver yapma cnm
Esinde zaten kilolu, yemesin :)))
Eskiden bende hep normal baklava yapardim
Laz boregini 1 kere hazir yufkadan denemistim, serbetsiz belki daha iyi oluyordur
Ben serbetli yapmistim cok tatli geldi
Benim cocuklar gelir cnm bide yan tarafta oturan gorumcemin cocuklari
Esimin baska yegenleride var ama yasakdan dolayi bu sene gelmezler
Baklava acmak falan cnm istemiyor
Belki hazir yufkadan soguk baklava yaparim
Hic denemedim, nasil oluyor merak ediyorum :))
Aynen cnm riske girmeye gerek yok :))Ya hiç deme abla. Haklisin aslında. Geçen hafta ıslak kekle büyük mücadele verdim. Yemedim. Evde olunca çok zor oluyor kendini tutmak. Eve sokmamak yapmamak en iyisi
Herkesin yapacağı iş değil muhallebisi cok önemli el ayarıyla zamanla olur belki ama benim hic mi hic sevmediğim birsey kim yaparsa yapsın cok israr karisinda her seferinde denedim ama bana gore değilLaz böreğini böyle övdüler hep merak ettim kötü olursa diye yapamıyorumda
Daha ne istiyorsun benden zayıfladin işte mi diyor :)Sağol canım Xiaomi alıyım bende evet malesef bu artık beni bırak diye yalvarıyor garibim
Tartin fayansin üstünde ve ayaklari oynamicak sekilde olmasi lazim cnmHepinize Çok Teşekkürler Eki Görüntüle 2845953
Valla alıntılayım dedim tüm yanıtları ama hep çoktu hem de bu sefer de arada kaçırdığım olursa ayıp olur diye düşündüm bir de o nedenle alıntılamadan cevap veriyorum (herkesi toplu etiketleme var mı)
Bugünki yediklerim şu şekildeydi
Sahur:
2 Haşlanmış yumurta ile yumurta salatası,
domates,
1,5 kaşık tulum peyniri çeyrek dilim ekmek (yarım yiyecektim yetişemedim)
İftar:
Mantar çorbası 2 kepçe- (Normalde tavsiye edilmiyor ama ben bu sefer bazen bazı şeyleri yiyebilirek kilo vermek istiyorum
1,5 çaybardağı süt koydum 2 kaşık tahıllı un koydum ve yaptığım çorba totalde 6 kepçe kadar olduğundan onu 3 akşam da içebilirim)
Taze fasulye- 8 kaşık kadardı
Bulgur pilavı- 4 -5 kaşıktı
Yoğurlu kereviz üzerine 1 kivi (meyve yemek istediğim için ) ve 4 5 tane yer fıstığı( ve tabii kuruyemiş de seviyorum böyle azar azar yemek öğününde yemeyi düşünüyorum)
+ 10000 adım
1,5 lt su daha da içerim
kahve ya da yeşilçay içmeyi planlıyorum
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
Not: Dün tartımın yerini değiştirip odaya koymaya karar verdim sabahbi 79.4 gördüm sevindim sonra geri eski yeirine götürdüm baktım orada tarı meğersem düz durmuyormuş bi ucu hafif havada kalıyomuş yan tarafa alıp da oynamadığını farkedince tartıldım 98.0 /97.6 çıktım ikisinden de çokça çıktı
Yanii belki önceki belirttiğim kilolar da tartının yerinden ötürü az tarttı ama artık şu anki koyduğum yerde tartılıcam İNŞ. hep ona göre değişiklikleri söylerim
Bunlari tek tek nasil sayiyorsun ben dkntutup bölgesel diyorum sirf böyle tek tek uğraşmamak icin usengeclik :)Selam kızlar sporumu bitirdim hemen geldim
35 dk pilates 210 puan
21 dk leslie boosted 126 puan
14 dk cardio 98 puan
80 mekik 80 puan
30 squat 30 puan
1 dk plank 60 puan
150 twist 15 puan
440 ic bacak hareket 440 puan
20 sinav 20 puan
100 russian twist 100 puan
4653 adım 120 puan
2.5 saat temizlik 75 puan
Toplam 1374 puanZipzip- Cordelia
Bu sefer kendimi yormicam zaten cnmAman abla ayagindan yeni ameliyat oldun onceden yaptigin baklava boreklere saysinlar yapma bosver
Bak kiymetini bil abla sana birsey olsa kimse gelip senin evinin isini yapmayacak insan sevdikleri için birseyler yapmayı seviyor ama saglik eror veriyorsa dinlemek gerekli vucudunuBu sefer kendimi yormicam zaten cnm
Fazla hamuriside yapmicam
Sonra eve kaliyor :)
Belki kahvaltiya bi poğaça yaparim bide hazir yufkadan tatli yeter
Bizim burda satilmiyor, bende hic yemedim simdiye kadarOnun cikolatasi farklı normal ciko agir geliyormuş bi ogreneyim yapacaklar icin neymis ama bence ugrasip yapmayin sutlu kahve yaninda bir minik çikolata neyinize yetmiyor
Esim yapmıyor abla abisi baklavaci o yapiyor ona soracagim ,benim ki pastacı :)Bizim burda satilmiyor, bende hic yemedim simdiye kadar
Bu sene popüler er oldu heralde :)
YouTube da tarifler varya
Eşin hangisini onerirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?