- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aslında damak zevk meselesi bilemiyorum bizler seviyoruz yiyoruz. İnternette tarifleri var. Ben daha önce kendim yapıp ölçüleri belirlemiştim ama sonra bidaha aynı ölçülerden yapmadım. Tekrar ddeneyip yapıcam tutarsa yine o ölçülerimden devam edicem. Ama bizimkiler hertürlü beğwniyorlar yaptığımıLaz böreğini böyle övdüler hep merak ettim kötü olursa diye yapamıyorumda
Bayramdan sonra başlıyorum. Bayramda Leslie yarışmasina katılcam. 6. Takımda düzenleniyorrrr.Sonra bölgesel söz.
Bu evde fayans yok laminat yerler banyo da küçük ki o da Trdeki fayanslar gibi değil damacana da yok :)Tartin fayansin üstünde ve ayaklari oynamicak sekilde olmasi lazim cnm
İstersen damacana yada baska biseyle test edebilirsiin dogrulugunu
Manat.Sizin orda para birimi ne cnm
Mekik squatlar her gün ortalama aynı sayilarda yapabildiğim icin zor olmuyor. Ama bölgesel ic bacak gibi bunlari calisirken yaparken yaptığım kadarini not ediyorum ekledikce devam ediyorum. 100 sınırı koyuyorum genelde zor olmuyor her yaptigimda yazarak emin de oluyorum. Dakika tutmak daha zor olabilir benim için. Çünkü anlik musteri geliyor birakiyorum saate bakip ayarlama yapmam hata oluşturabilir diyeBunlari tek tek nasil sayiyorsun ben dkntutup bölgesel diyorum sirf böyle tek tek uğraşmamak icin usengeclik :)
Iyi geceler kizlar
Bayramda tatli yapicakmisiniz
Tatlıyı tatil okudum yaaaIyi geceler kizlar
Sen bilirsin cnm ama bildigim kadariyla laminatta dogru olmuyor tartiBu evde fayans yok laminat yerler banyo da küçük ki o da Trdeki fayanslar gibi değil damacana da yok :)
o nedenle artık şu anki yeri deneyeceğim
Ahhh nerdeeeTatlıyı tatil okudum yaaa
Rezillik
Cevapta yazmıştım sildim
Ben Hollanda'dayımSen bilirsin cnm ama bildigim kadariyla laminatta dogru olmuyor tarti
Sen hangi ulkedesin
Ahhh nerdeee
Hayırlı akşamlar gızlarr
bugünkü menüm
Kahvaltı
peynir+zeytin
Küçük bir parça tahin helvası
2 dilim tam buğday
Ara
2 kuru erik
1 incir
Sade Türk kahvesi
Ara
Sodali ayran
Akşam
Etli Sebzeli pilav
1 kase domates çorbası
3 y.k. ezme
Küçük bir parça pide
Ara
2 kare beyaz çikolata
Sade Türk kahvesi
3 litre su
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
İyi akşamlar kızlar bugün ev İnternetinde sorun var. Şifremizi de kırmışlar sanırımbugünün menüsü
Sahur yok
İftar
Bikaç tane çilek
1 tabak güveç
1 kaşık pilav 1 d ekmek
Kavrulmuş ot
Cacık
Çayla leblebi
Eki Görüntüle 2845925
Adım 7900 (, 70 adım daha attım.)
240 puan
30 dk bölgesel 180 puan
Toplam 420
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
Hayırlı geceler
Pazar menüsü
Saat 13de
1 kase yoğurt
2 hurma
10-12 adet Antep fıstığı
İftar
3 yk tavuklu sebzeli bulgur pilavı
4 yk yumurtalı kuru yeşil fasulye
4 yk yoğurt
2 lt su
81 dk eva 567
160 sn plank 160
500 atlama 125
Toplam 852 p
Eki Görüntüle 2845937
Bu da cezamın yarısı devamı yarın
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Iyi geceler arkadaşlar menum
Sahur 3.30
3 kaşık icine yulaf chia 1 muz
Domatessalatalij peynir 1 yeşilçay
Iftar 20.06
1 kepce mercimek çorba
2 kaşık pilav üzerine tavuk
Bol salata
2 lt su
1 sekersiz cay
22.00 1 sade türk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul
Selam kızlar
Sayfalarca sohbet etmissiniz maşallah.. takım yine coşkulu ilerliyor
Menü
Sahur
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
8 zeytin
Iftar
8 yk kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
1 kaşık yoğurt
Salata.
2 litre su içtim Sanırım. 1 kupa da kahve içtim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Hepinize Çok Teşekkürler Eki Görüntüle 2845953
Valla alıntılayım dedim tüm yanıtları ama hep çoktu hem de bu sefer de arada kaçırdığım olursa ayıp olur diye düşündüm bir de o nedenle alıntılamadan cevap veriyorum (herkesi toplu etiketleme var mı)
Bugünki yediklerim şu şekildeydi
Sahur:
2 Haşlanmış yumurta ile yumurta salatası,
domates,
1,5 kaşık tulum peyniri çeyrek dilim ekmek (yarım yiyecektim yetişemedim)
İftar:
Mantar çorbası 2 kepçe- (Normalde tavsiye edilmiyor ama ben bu sefer bazen bazı şeyleri yiyebilirek kilo vermek istiyorum
1,5 çaybardağı süt koydum 2 kaşık tahıllı un koydum ve yaptığım çorba totalde 6 kepçe kadar olduğundan onu 3 akşam da içebilirim)
Taze fasulye- 8 kaşık kadardı
Bulgur pilavı- 4 -5 kaşıktı
Yoğurlu kereviz üzerine 1 kivi (meyve yemek istediğim için ) ve 4 5 tane yer fıstığı( ve tabii kuruyemiş de seviyorum böyle azar azar yemek öğününde yemeyi düşünüyorum)
+ 10000 adım
1,5 lt su daha da içerim
kahve ya da yeşilçay içmeyi planlıyorum
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
Not: Dün tartımın yerini değiştirip odaya koymaya karar verdim sabahbi 79.4 gördüm sevindim sonra geri eski yeirine götürdüm baktım orada tarı meğersem düz durmuyormuş bi ucu hafif havada kalıyomuş yan tarafa alıp da oynamadığını farkedince tartıldım 98.0 /97.6 çıktım ikisinden de çokça çıktı
Yanii belki önceki belirttiğim kilolar da tartının yerinden ötürü az tarttı ama artık şu anki koyduğum yerde tartılıcam İNŞ. hep ona göre değişiklikleri söylerim
Afiyet olsun kizlar9 mayıs
İftar
Sulu köfte yarım tabak, 1 kase yoğurt, 1 domates 1.5 salatalık, yarım demet dereotu , 4 dal maydanoz.
Ara 6 çilek .
Su 2. Litre
Yeşil çay 1
Spor
2000 adım 60pn
60 dk leslie 360 pn
30 dk chloe 210 pn
200 squat 200 pn
300 sn plank 300 pn
2000 atlama 500 pn
3 saat temizlik90 pn
Toplam 1720
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Ni454
İnşaAllah canımŞimdi baktım bende ramaznain ilk günü tutulmusyormus bnde cuma başlarım o zaman ayın 24 ne kadar borç sonra sevvali tutarim
İyi geceler canim
sağolun CanlarFree listedesin canım cuma gunu ekleyeceğim seni de listeye
Spor listeleri,takim analizleri hepsine dahil olacaksin
Kacamaklarda ceza alacaksin
Hayirli geceler canım ❤
Borç yiğidin kamçısıdırBayram diye etap mi birlesecek yoksa herkes evinde zaten birlesmesin yabirlessede biz tartılalim aynı duzende kaptanım
Super :)
Ooo super :)
Miden bulanmadimi canim tatli tuzlu üstüne asitli içecek birde bu kadar abur cuburu evde bulundurma cocuklarda senden gorup bu tarz beslenir . Bundan sonra toparlarsin hadi bismillah
Kim gömecek kim yiyecekse bende onlara gidiyim bari
Bitmedi mi kız pasta mezunum diye yersin herkes gibi odersin
Kac gunde oluyorsun sen daha gecen regl degilmiydin ya :)
Kalmadi kizim 6.takim yedi bitirdi ulkeyi deseydin:)
Vayy spora bak ben daha akillisz basimin cezasini ayaklarim çeksin diye spor yapip cezamı ödeyeceğim henuz 3700 adimdayim
Planlar planlar :)
Bayramda oruc tutulmadığını biliyorum ama ilkgun oldugunu bilmiyordum allah nasip ederse 1 gun eksiğim var onu tutarim ikinci gün
hayıt otu süt yapıyormuş canım dene din mi hiçEmzirmesem sevvalide tutardim ama bugun sütüm neden bilmem asiri azdi
Dişten dir canım o benim yigenim de ayni 8 aylık ek gıdayı değiştir bazen yemiyorlar ayni şeyleri10 aylik canim ama bugun hem sütüm yoktu hemde sipacik ek gıda yemedi bir türlü dişten mi bilmem yapistikca yapisiyor bana
ama ben lesli yapamıyor6 ay sonra girebiliyorsun canim o konuda esnetme yapilmiyor ne yazik ki
O zamana kadar hedefine ulasirsin zaten
Haklisin canim zaten en son gecen sene ramazan bayramında nota almistik herkes kacamak yapmisti etaplarda birlesince kötü etkilendik
Simdi cuma kucuk kacamaklar yapilir bizde onun icin leslie yarismasi yapalim diyoruz
Ne ayrılması ya, hele bi başla.Peki. İnşallah. Umarım sizide böyle free üyeyken yormam neticede olsa yarışmaya bi katkım olmicak. Sıkıntı olursa yada buraya katılmam gereksizse gruptan ayrılabilirim.
Omg! Evasız bir gün dahaBugün spor 9 Mayıs
10.000 adım 300 puan
60x2 120 sn plunk 120 puan
Toplam 420 puan
Hoşgeldin, ne zamandır aklımdasın ne yaptı acaba diye. Şu an diyey yapıyor musun yafa spor yoksa yasak mı? Sanırım 1-2 aydır aynı kilodasın değil mi?Selam kızlar tartım sapıttı bu ara aynı yerde 3 farklı sonuç alıyoruz pil değiştirdik ama bıktım bu tartıda bir 77 inip bir daha cikiyorum 75 bir daha inip cikiyorum 73 diyo saniyesinde kilo veremem ya ben neyse Xiaomi tartı kullanan varmı akıllı beyaz olan ?
Hayırlı geceler
Pazar menüsü
Saat 13de
1 kase yoğurt
2 hurma
10-12 adet Antep fıstığı
İftar
3 yk tavuklu sebzeli bulgur pilavı
4 yk yumurtalı kuru yeşil fasulye
4 yk yoğurt
2 lt su
81 dk eva 567
160 sn plank 160
500 atlama 125
Toplam 852 p
Eki Görüntüle 2845937
Bu da cezamın yarısı devamı yarın
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Offf offf, anneme yapmaması gerektiğini anlatırken eşim geldi ankaradan elinde 3 kutuyla, cevizli baklava fıstıklı baklava soğuk baklava. Ben nerelere gidem?Iyi geceler kizlar
Bayılırım laz böreğine, bugğn annemle konuştum güzel olacağını bilesem yapacağım ama gözğmdeki o değeri gider diye korkuyorumKayınvalidem kaç bayramdır baklava yapmıyordu bu bayram yapıcak ve taze yapraktanda sarma yapıcakbende bi niyetlenirsen lazböreği yaparım ama gözüm hiç kesmio yapmayı
Evde hala var, gönderem miBence yapma yaparsan yersinkayinvalidenin yaptıklarını da çok yemezsin insallah. canım sarma çekti ya
Ben çocukları kullanıyorumTartin fayansin üstünde ve ayaklari oynamicak sekilde olmasi lazim cnm
İstersen damacana yada baska biseyle test edebilirsiin dogrulugunu
Altına sert tahta blogu bulabilir misin ki, yada 1 kare fayans falan, ayaklardan 1i yumuşak zemine gelip aşağa inse yanlış tartıyor.Ben Hollanda'dayım
Benlik bi durum yok dediğim gibi evde başka yer yok
Yaptıkça elin alışıyor ağzının tadına göre ayarlıyorsun artık ölçülerini.Ne ayrılması ya, hele bi başla.
Omg! Evasız bir gün daha
Hoşgeldin, ne zamandır aklımdasın ne yaptı acaba diye. Şu an diyey yapıyor musun yafa spor yoksa yasak mı? Sanırım 1-2 aydır aynı kilodasın değil mi?
Zipzip- kaptanım cezada taksit var mı ben yarım kalmasın diye yarına bıraktım mecburen.
Offf offf, anneme yapmaması gerektiğini anlatırken eşim geldi ankaradan elinde 3 kutuyla, cevizli baklava fıstıklı baklava soğuk baklava. Ben nerelere gidem?
Bayılırım laz böreğine, bugğn annemle konuştum güzel olacağını bilesem yapacağım ama gözğmdeki o değeri gider diye korkuyorum
Evde hala var, gönderem mi
Ben çocukları kullanıyorumbüyük 20 küçük 10 kilo, önve onlar çıkıyor, tamamsa ben
Altına sert tahta blogu bulabilir misin ki, yada 1 kare fayans falan, ayaklardan 1i yumuşak zemine gelip aşağa inse yanlış tartıyor.
Ne ayrılması ya, hele bi başla.
Omg! Evasız bir gün daha
Hoşgeldin, ne zamandır aklımdasın ne yaptı acaba diye. Şu an diyey yapıyor musun yafa spor yoksa yasak mı? Sanırım 1-2 aydır aynı kilodasın değil mi?
Zipzip- kaptanım cezada taksit var mı ben yarım kalmasın diye yarına bıraktım mecburen.
Offf offf, anneme yapmaması gerektiğini anlatırken eşim geldi ankaradan elinde 3 kutuyla, cevizli baklava fıstıklı baklava soğuk baklava. Ben nerelere gidem?
Bayılırım laz böreğine, bugğn annemle konuştum güzel olacağını bilesem yapacağım ama gözğmdeki o değeri gider diye korkuyorum
Evde hala var, gönderem mi
Ben çocukları kullanıyorumbüyük 20 küçük 10 kilo, önve onlar çıkıyor, tamamsa ben
Altına sert tahta blogu bulabilir misin ki, yada 1 kare fayans falan, ayaklardan 1i yumuşak zemine gelip aşağa inse yanlış tartıyor.
Biz kadayıf aldık abla fincanın içine cevizle yapıyor gorumcemler güzel oluyor. Ama ben hazır bu kiloya gelmişim . Asla yemeyi düşünmüyorum .hemen oruca baslicam bayramin 1. Gününü atlatayimda insallahIyi geceler kizlar
Canım bende şimdi mi baslasam bölgesele daha zamanı varmı ufaktan birşeylere başlamak istiyorum ama hoplamali ziplamali seyler yapamam .Canım geecekten sen bilirsin bolgeseli ama bence yavaştan başlamak daha iyi gibi vücut çünkü yavaştan şekil alıyor ben cuma günü özelde paylaşmıştım son görüntü mu valla sen bilirsin sıkıştırıyoruz seni de bölgesel diye ama cholie yap barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?