Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Laz böreğini böyle övdüler hep merak ettim kötü olursa diye yapamıyorumda
Aslında damak zevk meselesi bilemiyorum bizler seviyoruz yiyoruz. İnternette tarifleri var. Ben daha önce kendim yapıp ölçüleri belirlemiştim ama sonra bidaha aynı ölçülerden yapmadım. Tekrar ddeneyip yapıcam tutarsa yine o ölçülerimden devam edicem. Ama bizimkiler hertürlü beğwniyorlar yaptığımı

Bayramdan sonra başlıyorum. Bayramda Leslie yarışmasina katılcam. 6. Takımda düzenleniyorrrr. Sonra bölgesel söz.
Canım geecekten sen bilirsin bolgeseli ama bence yavaştan başlamak daha iyi gibi vücut çünkü yavaştan şekil alıyor ben cuma günü özelde paylaşmıştım son görüntü mu valla sen bilirsin sıkıştırıyoruz seni de bölgesel diye ama cholie yap barii

Tartin fayansin üstünde ve ayaklari oynamicak sekilde olmasi lazim cnm

İstersen damacana yada baska biseyle test edebilirsiin dogrulugunu
Bu evde fayans yok laminat yerler banyo da küçük ki o da Trdeki fayanslar gibi değil damacana da yok :)
o nedenle artık şu anki yeri deneyeceğim

Bunlari tek tek nasil sayiyorsun ben dkntutup bölgesel diyorum sirf böyle tek tek uğraşmamak icin usengeclik :)
Mekik squatlar her gün ortalama aynı sayilarda yapabildiğim icin zor olmuyor. Ama bölgesel ic bacak gibi bunlari calisirken yaparken yaptığım kadarini not ediyorum ekledikce devam ediyorum. 100 sınırı koyuyorum genelde zor olmuyor her yaptigimda yazarak emin de oluyorum. Dakika tutmak daha zor olabilir benim için. Çünkü anlik musteri geliyor birakiyorum saate bakip ayarlama yapmam hata oluşturabilir diye

9 mayıs
İftar
Sulu köfte yarım tabak, 1 kase yoğurt, 1 domates 1.5 salatalık, yarım demet dereotu , 4 dal maydanoz.
Ara 6 çilek .
Su 2. Litre
Yeşil çay 1
Spor
2000 adım 60pn
60 dk leslie 360 pn
30 dk chloe 210 pn
200 squat 200 pn
300 sn plank 300 pn
2000 atlama 500 pn
3 saat temizlik 90 pn

Toplam 1720
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Ni454

Afiyet olsun kizlar

Şimdi baktım bende ramaznain ilk günü tutulmusyormus bnde cuma başlarım o zaman ayın 24 ne kadar borç sonra sevvali tutarim
İnşaAllah canım
İyi geceler canim
Free listedesin canım cuma gunu ekleyeceğim seni de listeye

Spor listeleri,takim analizleri hepsine dahil olacaksin
Kacamaklarda ceza alacaksin

Hayirli geceler canım ❤
sağolun Canlar

Borç yiğidin kamçısıdır
Öde hayatımm sen ben ilerlemeye devamke
İnşaAllah nasip olur hepimize tatlım
Emzirmesem sevvalide tutardim ama bugun sütüm neden bilmem asiri azdi
hayıt otu süt yapıyormuş canım dene din mi hiç

10 aylik canim ama bugun hem sütüm yoktu hemde sipacik ek gıda yemedi bir türlü dişten mi bilmem yapistikca yapisiyor bana
Dişten dir canım o benim yigenim de ayni 8 aylık ek gıdayı değiştir bazen yemiyorlar ayni şeyleri
ama ben lesli yapamıyor
Haksızlık olmasın ortak bir spor olsun lütfen

Peki. İnşallah. Umarım sizide böyle free üyeyken yormam neticede olsa yarışmaya bi katkım olmicak. Sıkıntı olursa yada buraya katılmam gereksizse gruptan ayrılabilirim.
Ne ayrılması ya, hele bi başla.
Bugün spor 9 Mayıs

10.000 adım 300 puan
60x2 120 sn plunk 120 puan
Toplam 420 puan
Omg! Evasız bir gün daha
Hoşgeldin, ne zamandır aklımdasın ne yaptı acaba diye. Şu an diyey yapıyor musun yafa spor yoksa yasak mı? Sanırım 1-2 aydır aynı kilodasın değil mi?
Zipzip- kaptanım cezada taksit var mı ben yarım kalmasın diye yarına bıraktım mecburen.
Iyi geceler kizlar

Bayramda tatli yapicakmisiniz
Offf offf, anneme yapmaması gerektiğini anlatırken eşim geldi ankaradan elinde 3 kutuyla, cevizli baklava fıstıklı baklava soğuk baklava. Ben nerelere gidem?
Kayınvalidem kaç bayramdır baklava yapmıyordu bu bayram yapıcak ve taze yapraktanda sarma yapıcak bende bi niyetlenirsen lazböreği yaparım ama gözüm hiç kesmio yapmayı
Bayılırım laz böreğine, bugğn annemle konuştum güzel olacağını bilesem yapacağım ama gözğmdeki o değeri gider diye korkuyorum
Bence yapma yaparsan yersin kayinvalidenin yaptıklarını da çok yemezsin insallah. canım sarma çekti ya
Evde hala var, gönderem mi
Tartin fayansin üstünde ve ayaklari oynamicak sekilde olmasi lazim cnm

İstersen damacana yada baska biseyle test edebilirsiin dogrulugunu
Ben çocukları kullanıyorum büyük 20 küçük 10 kilo, önve onlar çıkıyor, tamamsa ben
Ben Hollanda'dayım
Benlik bi durum yok dediğim gibi evde başka yer yok
Altına sert tahta blogu bulabilir misin ki, yada 1 kare fayans falan, ayaklardan 1i yumuşak zemine gelip aşağa inse yanlış tartıyor.

Yaptıkça elin alışıyor ağzının tadına göre ayarlıyorsun artık ölçülerini.

Dediğim gibi önceki yerde oynuyormuş tartı ama bu koyduğum yerde oynamıyor ki bu yerde en fazlasını gösterdi o nedenle bu koyduğum yerden devam edicem :)

Iyi geceler kizlar

Bayramda tatli yapicakmisiniz
Biz kadayıf aldık abla fincanın içine cevizle yapıyor gorumcemler güzel oluyor. Ama ben hazır bu kiloya gelmişim . Asla yemeyi düşünmüyorum .hemen oruca baslicam bayramin 1. Gününü atlatayimda insallah

Canım bende şimdi mi baslasam bölgesele daha zamanı varmı ufaktan birşeylere başlamak istiyorum ama hoplamali ziplamali seyler yapamam . Cordelia Kmsl Hnd kızlar sizdende cevap istiyorum neler önerirsiniz bana . Benim göbek bölgem çok malesef kası geçtim göbeğim gitsin .bide kilo verdikçe etim dahada yumuşadı bacak bölgesi bı on kilo daha verince daha beter olacak bende şuan tam zamanı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…