- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Yaaa yoksa ben de bugün tam yapabilirim. Sanki öyle yapanlar vardı Gibi kaldı aklımdaNe ayrılması ya, hele bi başla.
Omg! Evasız bir gün daha
Hoşgeldin, ne zamandır aklımdasın ne yaptı acaba diye. Şu an diyey yapıyor musun yafa spor yoksa yasak mı? Sanırım 1-2 aydır aynı kilodasın değil mi?
Zipzip- kaptanım cezada taksit var mı ben yarım kalmasın diye yarına bıraktım mecburen.
Offf offf, anneme yapmaması gerektiğini anlatırken eşim geldi ankaradan elinde 3 kutuyla, cevizli baklava fıstıklı baklava soğuk baklava. Ben nerelere gidem?
Bayılırım laz böreğine, bugğn annemle konuştum güzel olacağını bilesem yapacağım ama gözğmdeki o değeri gider diye korkuyorum
Evde hala var, gönderem mi
Ben çocukları kullanıyorumbüyük 20 küçük 10 kilo, önve onlar çıkıyor, tamamsa ben
Altına sert tahta blogu bulabilir misin ki, yada 1 kare fayans falan, ayaklardan 1i yumuşak zemine gelip aşağa inse yanlış tartıyor.
Artık sıkılaşsan iyi olur ben bölgesel ve eva öneriyorum çok güzel sıklaştırıyor ha birde sguat günlük yap farkı görcksinCanım bende şimdi mi baslasam bölgesele daha zamanı varmı ufaktan birşeylere başlamak istiyorum ama hoplamali ziplamali seyler yapamam . @Cordeliaa @Kmsl Hnd kızlar sizdende cevap istiyorum neler önerirsiniz bana . Benim göbek bölgem çok malesef kası geçtim göbeğim gitsin .bide kilo verdikçe etim dahada yumuşadı bacak bölgesi bı on kilo daha verince daha beter olacak bende şuan tam zamanı ama
Canım ben Eva yapamam göbeğim düşüyor o çok hareketliArtık sıkılaşsan iyi olur ben bölgesel ve eva öneriyorum çok güzel sıklaştırıyor ha birde sguat günlük yap farkı görcksin
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Gunaydin guzel bir hafta olsun inşAllah
Günaydın güzeller
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Artın cok fazla regliden degildir bukadar canim bende gecen hafta tartildim ve regliydim kacıncı günun bugun canim
Pazartesi ve nilay eksilerle geliyoduGünaydın kızlar - 500
Hedefim cuma gününe kadar - 600 daha vermek
Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Dalga geçmePazartesi ve nilay eksilerle geliyodu
Kiz ne dalgasiDalga geçmevallaha kendime olan güvenim biraz yerine geldi cuma 60 olcm kafama koydum hedefte 58 inşallah
Şu kabızlık çözüldü çok mutluyum
Günaydın canlar musmutlu haftalar diliyorum
Canım ben pilates yapmadım ama pilateste her yeri çalıştırıyor. İstersen dene ama ben göbek için hem alt karın calistiran hem de kaslar guclensin diye mekik çekiyorum. Ve yapabilirsen her spor sonu plank yap sn sn arttır plank bacak karın popo kaslarını güçlendiriyor.Canım bende şimdi mi baslasam bölgesele daha zamanı varmı ufaktan birşeylere başlamak istiyorum ama hoplamali ziplamali seyler yapamam . @Cordeliaa @Kmsl Hnd kızlar sizdende cevap istiyorum neler önerirsiniz bana . Benim göbek bölgem çok malesef kası geçtim göbeğim gitsin .bide kilo verdikçe etim dahada yumuşadı bacak bölgesi bı on kilo daha verince daha beter olacak bende şuan tam zamanı ama
Günaydınlarrrr
Gunaydin guzel bir hafta olsun inşAllah
Günaydın kızlar
Günaydın güzeller
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Gunaydin canimGünaydın kızlar harika bir hafta olsun bakalım eksiler de çifte bayram yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?