- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Korkudan önce tek ayakla bastım sonra baktım çok yok diğer ayagımıda bastım tamam işte oldu dedim
Aaa nasilmisBende bebeyi kontrola götürdum şimdi ortalık toplayacağım
Doktor maşallahı var dediAaa nasilmis
Baklava yapmayı düşünüyorum eşim istiyor yap diye Bayadır yapmamışım ama ben uzak dururumIyi geceler kizlar
Bayramda tatli yapicakmisiniz
Eskin çok güzel canım tebrik ederimGünaydın kızlar - 500
Hedefim cuma gününe kadar - 600 daha vermek
Zipzip- E Elif_Eylul @chikolatagozlum
Teşekkür ederim tatlımBaklava yapmayı düşünüyorum eşim istiyor yap diye Bayadır yapmamışım ama ben uzak dururum
Eskin çok güzel canım tebrik ederim
Eksi mi gördünİnşaAllah canım
sağolun Canlar
Borç yiğidin kamçısıdır
Öde hayatımm sen ben ilerlemeye devamke
İnşaAllah nasip olur hepimize tatlım
hayıt otu süt yapıyormuş canım dene din mi hiç
Kac cesit denedim yok biraz önce cog fasulyeyi yediği gibi yeseydi iyiydiDişten dir canım o benim yigenim de ayni 8 aylık ek gıdayı değiştir bazen yemiyorlar ayni şeyleri
ama ben lesli yapamıyor
Haksızlık olmasın ortak bir spor olsun lütfen
Sabah sabah formundasin
Ptesi icin cook guzel eksi canım
Merhaba aramıza hoşgeldin ben büşra 26 yaşındayım ev hanımıyım 2 tane çocuğum var memnun oldum bizimle birlikte fazlalıklarından kurtulacağına eminim azmini kaybetme yeterki 6.TAKIM CANDIR CAAANHerkese günaydın.
Ben 12ye doğru tartılıcam. Midem bugün sanki daha kötü oldu ama hak veriyorum canım mideme kaçgündür hakkından geliyom.
Ben geçensene kilo verirken hem pilates hemde diyet yapıyordum güzel kilo vermiştim ama vucuduma çok bişi yansımamıştı ozamanlar 72den 60a düşmüştüm. Bu sene başında anladımki bana göre o kilolarda pilates değilde cardıo - koşu - chloe gibi şeyler daha faydalı olucaktı çünkü bu sefer öyle yaptım daha iyi toparladığımı gördüm. Aslında şimdiden sonra yaparken ağırlıkta eklemem gerek ama daha sporu yaparken çok yoruluyor. Kendimce 55e düşene kadar normal spora devam edip ağırlık katarım die düşündüm. Tabi belli olmaz. Decatlona gidersem alırım 5 kilo dambıl yaparımArtık sıkılaşsan iyi olur ben bölgesel ve eva öneriyorum çok güzel sıklaştırıyor ha birde sguat günlük yap farkı görcksin
Teşwkkür ederim canım regl bitti ayrıca squattan ödem olmuştu onuda attım sanırım 2 gün spor yapmadımPtesi icin cook guzel eksi canım
Hoşbuldum tanıştığımıza memnun oldum :) yaşlarımız ve çocuk sayısı ikimizin aynıMerhaba aramıza hoşgeldin ben büşra 26 yaşındayım ev hanımıyım 2 tane çocuğum var memnun oldum bizimle birlikte fazlalıklarından kurtulacağına eminim azmini kaybetme yeterki 6.TAKIM CANDIR CAAAN
Masallah teyzesinin kuzusunaDoktor maşallahı var dedi
Soguk baklava olmasin oKızlar ben gece sahur yaptıktan sonra regl oldum ama sabah yine de tartıldım +700 düm
Geçmişe birazdan bakarım
Günaydın
Afiyet olsun canım kola olmamisCmt menüm
Sabah11.30
1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 siyah zeytin domates 2 dilim peynir 1 hurma
Ara16.00 2 form bisküvi
Akşam19.36 1 şiş et 3 tane tavuk kebabı(kelebek şeklinde) 1 bardak kola salata
Su 2.5 lt
Spor 5394 adım 150 p
Pazar menüm
Sabah12.00 1.5 tb ekmek 2 dilim köy peyniri 2 siyah zeytin domates salatalık 1 haş yumurta 1 hurma
Ara16.30 yarjm elma
Akşam19.38 2 şiş dalak 5 tane küçük kıyma kebabı 1 bardak ayran salata
Su 2.5 lt
Spor 2892 adım 60p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Pazartesi günu ve eksi tebrikler canim
TeveccünüzSabah sabah formundasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?