Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cmt menüm
Sabah11.30
1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 siyah zeytin domates 2 dilim peynir 1 hurma
Ara16.00 2 form bisküvi
Akşam19.36 1 şiş et 3 tane tavuk kebabı(kelebek şeklinde) 1 bardak kola salata
Su 2.5 lt
Spor 5394 adım 150 p

Pazar menüm
Sabah12.00 1.5 tb ekmek 2 dilim köy peyniri 2 siyah zeytin domates salatalık 1 haş yumurta 1 hurma

Ara16.30 yarjm elma

Akşam19.38 2 şiş dalak 5 tane küçük kıyma kebabı 1 bardak ayran salata
Su 2.5 lt
Spor 2892 adım 60p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul

Eksi mi gördün
Dişten dir canım o benim yigenim de ayni 8 aylık ek gıdayı değiştir bazen yemiyorlar ayni şeyleri

ama ben lesli yapamıyor
Haksızlık olmasın ortak bir spor olsun lütfen
Kac cesit denedim yok biraz önce cog fasulyeyi yediği gibi yeseydi iyiydi

Herkese günaydın.
Ben 12ye doğru tartılıcam. Midem bugün sanki daha kötü oldu ama hak veriyorum canım mideme kaçgündür hakkından geliyom .
Merhaba aramıza hoşgeldin ben büşra 26 yaşındayım ev hanımıyım 2 tane çocuğum var memnun oldum bizimle birlikte fazlalıklarından kurtulacağına eminim azmini kaybetme yeterki 6.TAKIM CANDIR CAAAN

Artık sıkılaşsan iyi olur ben bölgesel ve eva öneriyorum çok güzel sıklaştırıyor ha birde sguat günlük yap farkı görcksin
Ben geçensene kilo verirken hem pilates hemde diyet yapıyordum güzel kilo vermiştim ama vucuduma çok bişi yansımamıştı ozamanlar 72den 60a düşmüştüm. Bu sene başında anladımki bana göre o kilolarda pilates değilde cardıo - koşu - chloe gibi şeyler daha faydalı olucaktı çünkü bu sefer öyle yaptım daha iyi toparladığımı gördüm. Aslında şimdiden sonra yaparken ağırlıkta eklemem gerek ama daha sporu yaparken çok yoruluyor. Kendimce 55e düşene kadar normal spora devam edip ağırlık katarım die düşündüm. Tabi belli olmaz. Decatlona gidersem alırım 5 kilo dambıl yaparım hatta sabaha karşı kendime bi liste hazırladım hergün yada gün aşırı yapıcam.

Merhaba aramıza hoşgeldin ben büşra 26 yaşındayım ev hanımıyım 2 tane çocuğum var memnun oldum bizimle birlikte fazlalıklarından kurtulacağına eminim azmini kaybetme yeterki 6.TAKIM CANDIR CAAAN
Hoşbuldum tanıştığımıza memnun oldum :) yaşlarımız ve çocuk sayısı ikimizin aynı bende 2 oğlan var.

Doktor maşallahı var dedi
Masallah teyzesinin kuzusuna
Kızlar ben gece sahur yaptıktan sonra regl oldum ama sabah yine de tartıldım +700 düm

Geçmişe birazdan bakarım

Günaydın
Soguk baklava olmasin o
Afiyet olsun canım kola olmamis
Pazartesi günu ve eksi tebrikler canim
Sabah sabah formundasin
Teveccünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…