yulaf kepekli krebi nasıl yapıorsun, merak ettim. sadece içine yulaf kepeği mi koyuyorsun, normal krepten farkı tek o mu cicim?
tamam, sırayla olsun cicim. ben zaten şu yaptı, bu yaptı demedim. gördüm, aynı gün hatalı olduğunu ama yine de çarşamba seve seve sayacağımı belirttim. sen de tabiki eline gelen veriye göre liste sıralaması yapıyorsun, tekrar kontrol etmen zaten imkansız gibi bişey ve gereksiz.
sınavlara rağmen, menün çok güzel, güzel Mahur
latte, latte kahve mi sayın hocam?
ayy, bu yapılmaz ama. evde yemek pişiren adam bu yapılmaz arkadaşım. vallahi alttan almalısın
karın çalışmıodum hiç, ama şimdi çalışıoruz, yazmalıydım, karışmış galiba cümleler.
liseden beri haftada 3 gün düzenli spor yapıorum ama hep basket, eliptik bisiklet, dağcılık bi de yürüyüş. sadece bu çeşitlerdi. step, aerobik, piates yeni başladı. mekik falan da çekiyoruz. abdominal destek nedir, bilmiorum, bak. çok mu bilinçsiz spor yapıomuşuz biz ya. concept sendne çok şey öğrenicez daha. spora gitmezse ağrım kesilmiyor. haftasonu gitmiorum ama haftasonu ağrım oluyor, karın kaslarım iyice geriliyor.
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Frambuaz / Ahududu Reçeli (19 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Ihlamur Çayı (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)4 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Ketçap (23 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal)250 kcal
4.00 x 1 Adet Nugget (44 kcal)176 kcal
Alınan Kalori Toplamı928 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı100 kcal
nohut yemeğide ne kadr kalorili ya onun yerine makarna yerdim haa
leslie programlarini indirdim. yarin 3 mil yapicam. kizlar kac kalori yaktiriyor 3 mil ve 5 mil bilen var mi?
bu arada ben sade ve sekersiz nescafeye dadandim bu aralar. onu icmeden baslayamiyorum spora bir turlu. kahve su tutar vucutta diye biliyorum. listelere bakiyorum da cok az kisi iciyor kahve. sizin bu konuyla ilgili gorusleriniz neler merak ettim.
alanyada yapacağım sıkı diyet ve spor programım şayet 4 kiloyu o hafta veremessem yuh benim metobolizmama yaa şimdiden yazayımkı feragat olmasın !!
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal
3.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)453 kcal
Alınan Kalori Toplamı604 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)1200 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı1400 kcal
hafif tempolu yürüyüş spor aletlerinde yapacağım aktive. onu bulamadığım için böyle yazdım
gitsin kilolar hobaaaaa
Ya hergun ben acıyorum buraları..
Havalandırıyorum mıs gıbı
Aksamdan kalan bulasıkları da yıkadım...Cok bulasık bırakıyorsunuz kızlar hehe
canım skılıyordu sadece öylesine nedenini bilmiyordumda son zamanlarda hep okul dershane staj köt hssediyordum kendimi babişlede konuştum sınavdan sonra bi arkadaşım var adalarda oturuyor onun yanına 1-2 hafta tatile gitmek istiyordum ona izin verdi birde şebi aruz törenlerine gitmek istiyordum konyaya üniversitei kazanırsamda ona izin verdi yani iyi gbiyim şuan sınava odaklandım sayılır :):)
Hayırdır yavrummm..kim canını sıktı senin kulaklarını çekerizz
Son durum ne olduu?? gelişmeleri okudum ama sonuç?? kız yemek yapan kocaya küsülür mü git özür dile çabuk
Çok kalorili yazıyor ondann..yoksa faydalı olduğunu biliyorum aslında ama bi de geç saatte yediğimden canım sıkılmıştıı
Küsüp duruyon anacım sen de banaküsme gız gel barışak :13:
Ya sadece yanlışlar yüzünden liste yazdım size sanıyonuz ona açıklama getirdim, sırayla saycaz listeleri, kimseye torpil yok
sen arasınla ilgilen fatoş ablacım, kızmak falan değil benmki sadece açıklamak istedim
Günaydınn yavru kuşş ben iyiyim de senden naberlerr
Kabak yiyek mi hep beraber o zamn
Ya burda yağmur varr.r..
Hadi ya şu havuza da bi nazar değdirdim bi daha toparlayamadınşaka bi yana üzüldüm vallah..ama başka çeşit bi sporla telafi edersin ya da başka bi havuz??
Haklısın yoksun..
Fulişşşş tubişi eklememişsin çiçeğimmm
Sağol tubişimmm..
kızmam hiç kızar mıyım yanlış anlaşıldım diye üzüldüm sadece
Perşembe: melikea123
Cuma: concept
Melikeeee canım listende sıkıntılar vardı sonra kabak bana patladııı..hadii perşembe de sen şöyle güzelce bi liste yapıver kuşum marifetcazını görelim
canım skılıyordu sadece öylesine nedenini bilmiyordumda son zamanlarda hep okul dershane staj köt hssediyordum kendimi babişlede konuştum sınavdan sonra bi arkadaşım var adalarda oturuyor onun yanına 1-2 hafta tatile gitmek istiyordum ona izin verdi birde şebi aruz törenlerine gitmek istiyordum konyaya üniversitei kazanırsamda ona izin verdi yani iyi gbiyim şuan sınava odaklandım sayılır :):)
özür dilerim kaptanım seni üzek istemezdimm :S:S:S söz perşembeye ok güzel bir liste yapacağımmmm:S
iyi olmana çok sevindim melikecim, tam sana cevap yazıyordum ki benim afacan bilgisayarın kapama düğmesine bastı, yazdığım herşey de gittineyse demiştim ki diyet anında buhranlar yaşıyoruz, ben de pazar günü grubu bırakmayı bile düşündüm ama şuan çok iyiyim maşallah:) strese giriyoruz ama aslında vücudu strese sokmasak hem psikolojimiz iyi olacak hem de daha kolay kilo vericez:) her zaman yanındayız tatlım. sen de canını sıkan şeyleri bi kenara bırak, hayatının baharında olmanın keyfini çıkart:) istediğin tatili yap, istediğin aktiviteleri yap, stresini at, enerjini at, içine ukde kalacak hiç birşey bırakma, şimdiki aklım olsa ben öyle yapardım. şimdi evli ve çocuklu olarak çok kısıtlı bi hayatım var, senin yaşlarındayken kıymetini bilemedim pek
dünki menü:
sabah :1 kase çorba
ara:1tane canga
öğlen:bol salatayla tauk döner
akşam:4-5 kaşık sulu köfte
forumda çocuğu olanlarda hep aynı sorun oluyor afacanlar hep bilgisayarı kapatıyor alıntıları falan siliyorlarbelkide ondandır bende öyle yapacağım işte 2 ay falan sıkacağım kendimi ondan sonra zaten çokta stres altında olmamı gerektirecek bir şey kalmayacak staj bitiyor okul kapanıyor sınavlar falanda itiyor o zaman sadece istediklerimi yapacağım ama iyi ki de bırakmamışsın takımı artık hepimiz burada aile gibiyiz eminim sende kendini boşlukta hissederdin
ya su cangayı bır halletmelıyız.
Bı de markette aklıma gelırse bakacagım, ne menem bıseymıs bu.
forumda çocuğu olanlarda hep aynı sorun oluyor afacanlar hep bilgisayarı kapatıyor alıntıları falan siliyorlarbelkide ondandır bende öyle yapacağım işte 2 ay falan sıkacağım kendimi ondan sonra zaten çokta stres altında olmamı gerektirecek bir şey kalmayacak staj bitiyor okul kapanıyor sınavlar falanda itiyor o zaman sadece istediklerimi yapacağım ama iyi ki de bırakmamışsın takımı artık hepimiz burada aile gibiyiz eminim sende kendini boşlukta hissederdin
ben çok yememeye çalışıyoum genelde dışardayken yiyorum :)ya su cangayı bır halletmelıyız.
Bı de markette aklıma gelırse bakacagım, ne menem bıseymıs bu.
bırakamazsın tabiii:) buraya giren ayrılamıyorkiievet alıştım hepinize, sabah kalkıp hemen bilg. açıyorum:) kim ne yazmış ne yapmış:) kilo baskısı strese soktu beni ama bu hafta umrumda değil değil dedim ve 500 gr gitti:) ben hiç sizi bırakabilir miyim:):):):)
ayy peki ablacım ama diyet yaparken al bi bundan bi bundan ye olayına çok üşeniyorum bana doyacağım tek bi çeşit verseler yetr öyle yapayım annem zaten yemek yapar ama yersem de kaçırırım diye korkuyorum ya.o zamn akşm öğünleri nesfit yapayım bide sabahı öğlen yerim başka yemekcanım sadece bunları yemeyi düşünmüyorsun değil mi? son derece sağlıksız bir menü olur bu!!!
vücut temel yağ ve proteinleri sentezleyemez. hergün vücuduna belli bir porsiyon oranında et sebze meyve tahıl dengeli olarak girmeli, sen bu yazdığın menüyle belki birkaç günde kilo verdiğini sanacaksın ama bunlar sana ilerde şeker kalp tansiyon hastalığı ve daha da kötüsü infertilite olarak dönebilir canım:18::18::18::18: dengeli beslendikten ve sporunu da yaptıktan sonra zaten metabolik bir problem olmadıkça kilo vereceksin. bence esranın bana verdiği linki sende incele, canan karatayın tv programlarında görüntüleri var, dengesiz beslenmenin nasıl kanser yaptığını anlatıyor.http://cloudpage.co/tv-programlari
lütfen vaktin olunca dinle bunları ve öyle tüm günü nesfitle geçirme fikrinden vazgeç
bunu sana ister bi abla ister hemşire ister bir arkadaş tavsiyesi olarak veriyorum!
Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay'ın TV Programları Hepsi Birarada
eğer dengeli beslensen fazladan bişi yemezsin zaten:) güzelce kahvaltını et, bir de akşam sebze ya da et yemeği yanına da salatanı ye bak nasıl gidecek kilocuklar:)ayy peki ablacım ama diyet yaparken al bi bundan bi bundan ye olayına çok üşeniyorum bana doyacağım tek bi çeşit verseler yetr öyle yapayım annem zaten yemek yapar ama yersem de kaçırırım diye korkuyorum ya.o zamn akşm öğünleri nesfit yapayım bide sabahı öğlen yerim başka yemek
leslie programlarini indirdim. yarin 3 mil yapicam. kizlar kac kalori yaktiriyor 3 mil ve 5 mil bilen var mi?
bu arada ben sade ve sekersiz nescafeye dadandim bu aralar. onu icmeden baslayamiyorum spora bir turlu. kahve su tutar vucutta diye biliyorum. listelere bakiyorum da cok az kisi iciyor kahve. sizin bu konuyla ilgili gorusleriniz neler merak ettim.
Menüm: (doymadıysan gel beni ye menüsüben en son kaçamak yapmıcam mı demiştim :26:)
1.00 x 1 Adet Patatesli Poğaça (Ev Yapımı) (162 kcal)162 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)248 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal)131 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
2.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (50 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 Çiğköfteli) (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Ülker Albeni Çikolata (194 kcal)194 kcal
Alınan Kalori Toplamı1490 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Saat Tae-Bo Yapmak (700 kcal)700 kcal
Yakılan Kalori Toplamı1000 kcal
Kaloriyi çok fena harika yakmışım gibi görünüyor ama sıkı yedimneden bilmem..sebebim de bahanem de yok, canım çekti yedim, bugün kendimi kısıtlayasım yoktuu bakalım cuma neler olcakkk....
şimdiki köşeler çok portatif her yola geliyorlar, ister ayır ister birleştir:)
hilacim menünü gördüm ve kanım dondu
benim tek kaçamağım kayısı erik ceviz filan yani:18:
hasretinle yandı gönlüm eti bitter çikolata keyfim,al artık koynuna beni karam, ah can karam canım karammmm bitter çikolatam....
neyse ben cozutmadan gidip yatayım, uyku fena bastı. hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
Ya hergun ben acıyorum buraları..
Havalandırıyorum mıs gıbı
Aksamdan kalan bulasıkları da yıkadım...Cok bulasık bırakıyorsunuz kızlar hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?