Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dersten bıktıkça buraya bişyler yazasım geliyo ya off. bişy dicektim unuttum neyse hatrlayınca derim : haaa hilalim barıştın anlaşılan erinle hadi bakim bozulmasın aralar hep mutlu olun inşllh. banada kolay gelsin dileklerinde bulunan fıstıklarım teşkkürler ediyorum .. of gidesim yok ders çalışasım yok offff sınavlardan nefret ediyoruuuumm

Abdomınal su baklavalar oluyor:))
Benım "gtmezsen kesılıyor mu"dan kastım bır hafta falan.
Zaten ıkı gun surer, eger bahsettıgımız kas agrısı ıse.
Aslında kas agrısını farkedersın.
Pekı kasılma oluyor mu?
ve taraflı bır agrı mı?

nohut kalorısıne bakılmayacklar arasında Sevılay.
Nohut cok onemlı.
Hem amınoasıt (kaslar ıcın) hem de et yıyemeyenlere cok guzel bı proteın kaynagı.
Sen yıne de nohutu tecıh et.

Kahvesız hıııııc bısey yapamam kımse kusuruma bakmasın
Ara ara bırakıyorum kahveyı ama basıma vuruyor.
Yok bırakamıyorum..
Ister su tutsun ıster baska bısey.. cık's
Benım gorusum bu hehhe

Ya hergun ben acıyorum buraları..
Havalandırıyorum mıs gıbı
Aksamdan kalan bulasıkları da yıkadım...Cok bulasık bırakıyorsunuz kızlar hehe

canım sadece bunları yemeyi düşünmüyorsun değil mi? son derece sağlıksız bir menü olur bu!!!
vücut temel yağ ve proteinleri sentezleyemez. hergün vücuduna belli bir porsiyon oranında et sebze meyve tahıl dengeli olarak girmeli, sen bu yazdığın menüyle belki birkaç günde kilo verdiğini sanacaksın ama bunlar sana ilerde şeker kalp tansiyon hastalığı ve daha da kötüsü infertilite olarak dönebilir canım:18::18::18::18: dengeli beslendikten ve sporunu da yaptıktan sonra zaten metabolik bir problem olmadıkça kilo vereceksin. bence esranın bana verdiği linki sende incele, canan karatayın tv programlarında görüntüleri var, dengesiz beslenmenin nasıl kanser yaptığını anlatıyor.http://cloudpage.co/tv-programlari
lütfen vaktin olunca dinle bunları ve öyle tüm günü nesfitle geçirme fikrinden vazgeç
bunu sana ister bi abla ister hemşire ister bir arkadaş tavsiyesi olarak veriyorum!

http://cloudpage.co/tv-programlari

Son düzenleme:
canım skılıyordu sadece öylesine nedenini bilmiyordumda son zamanlarda hep okul dershane staj köt hssediyordum kendimi babişlede konuştum sınavdan sonra bi arkadaşım var adalarda oturuyor onun yanına 1-2 hafta tatile gitmek istiyordum ona izin verdi birde şebi aruz törenlerine gitmek istiyordum konyaya üniversitei kazanırsamda ona izin verdi yani iyi gbiyim şuan sınava odaklandım sayılır :):)

Perşembe: melikea123
Cuma: concept

Melikeeee canım listende sıkıntılar vardı sonra kabak bana patladııı..hadii perşembe de sen şöyle güzelce bi liste yapıver kuşum marifetcazını görelim

özür dilerim kaptanım seni üzek istemezdimm :S:S:S söz perşembeye ok güzel bir liste yapacağımmmm:S

Son düzenleme:
fulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 15
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:7
destina_88 su:+ Spor: - menü:+ mesaj:5
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:7

yliss Su: spor : mesaj: menü:
Mahurbeste Su: spor : mesaj: menü:
fatos0808 Su: spor : mesaj: menü:
succesfull: Su: spor : mesaj: menü:
kelebek.hill: Su: spor : mesaj: menü:
concept: Su: spor : mesaj: menü:
melikea: Su:+ spor :+ mesaj:2 menü:+
az_uz_: Su: spor : mesaj: menü:
tubish13 Su: spor : mesaj: menü:

dünki menü:
sabah :1 kase çorba
ara:1tane canga
öğlen:bol salatayla tauk döner
akşam:4-5 kaşık sulu köfte

iyi olmana çok sevindim melikecim, tam sana cevap yazıyordum ki benim afacan bilgisayarın kapama düğmesine bastı, yazdığım herşey de gitti neyse demiştim ki diyet anında buhranlar yaşıyoruz, ben de pazar günü grubu bırakmayı bile düşündüm ama şuan çok iyiyim maşallah:) strese giriyoruz ama aslında vücudu strese sokmasak hem psikolojimiz iyi olacak hem de daha kolay kilo vericez:) her zaman yanındayız tatlım. sen de canını sıkan şeyleri bi kenara bırak, hayatının baharında olmanın keyfini çıkart:) istediğin tatili yap, istediğin aktiviteleri yap, stresini at, enerjini at, içine ukde kalacak hiç birşey bırakma, şimdiki aklım olsa ben öyle yapardım. şimdi evli ve çocuklu olarak çok kısıtlı bi hayatım var, senin yaşlarındayken kıymetini bilemedim pek

Son düzenleme:

forumda çocuğu olanlarda hep aynı sorun oluyor afacanlar hep bilgisayarı kapatıyor alıntıları falan siliyorlar belkide ondandır bende öyle yapacağım işte 2 ay falan sıkacağım kendimi ondan sonra zaten çokta stres altında olmamı gerektirecek bir şey kalmayacak staj bitiyor okul kapanıyor sınavlar falanda itiyor o zaman sadece istediklerimi yapacağım ama iyi ki de bırakmamışsın takımı artık hepimiz burada aile gibiyiz eminim sende kendini boşlukta hissederdin

evet alıştım hepinize, sabah kalkıp hemen bilg. açıyorum:) kim ne yazmış ne yapmış:) kilo baskısı strese soktu beni ama bu hafta umrumda değil değil dedim ve 500 gr gitti:) ben hiç sizi bırakabilir miyim:):):):)

En guzelı bende.
Madem cocukların yaptıklarına bır cıt atıldı.
Dun sabah (kı cocuklular evden cıkmanın nasıl oldugunu bılır- sukur kı monoton bı yapım var.. hep aynı sırayla yaparım herseyı)
Kızımı gıydırdım. ve saldım onu eve.. ben de ustumu gıyınecegım..cantamı hazırlayacagım (yogun gunlerde canta daha
bıteferruatlı oluyor. Bı baktım kızım benım ıcın ve hububat--baklagıl dolabında sıkıntı yasayan herkes ıcın guzel bı fıkır bulmus...
Kuvet!!! evet herseyı kuvete tasıyoruz...
Dusunebılıyor musunuz? ıse gıtmek uzereyken hem de.
Allah'tan paketlerın cogu kapalıydı ama bulgur ve pırıncler... hel holde hem mutfakta hem kuvette...
kuvette onları bırakabılır mıyım? tıkanır.
Bulgur pırınc nasıl temızlenır hıc sormayın:))

ya su cangayı bır halletmelıyız.
Bı de markette aklıma gelırse bakacagım, ne menem bıseymıs bu.
ben çok yememeye çalışıyoum genelde dışardayken yiyorum :)
bırakamazsın tabiii:) buraya giren ayrılamıyorkii

ayy peki ablacım ama diyet yaparken al bi bundan bi bundan ye olayına çok üşeniyorum bana doyacağım tek bi çeşit verseler yetr öyle yapayım annem zaten yemek yapar ama yersem de kaçırırım diye korkuyorum ya.o zamn akşm öğünleri nesfit yapayım bide sabahı öğlen yerim başka yemek

eğer dengeli beslensen fazladan bişi yemezsin zaten:) güzelce kahvaltını et, bir de akşam sebze ya da et yemeği yanına da salatanı ye bak nasıl gidecek kilocuklar:)

nescafe oldum olası sevmem
ama türk kahvesi olmazsa olmazlardanım kahvaltıdan sonra şekersiz ama yanına kuru kayısı yada bitter çikolata hiç olmaz fındık cevizle içer içer keyif alrım
kg verme hızımda düşme yok sanıldığının aksine metobolizmayı hızlaandırıyor yeterki doğru zamanda içilsin

hilalim günaydın kırılmıyacağını umarak yazıyorum sırf senin iyiliğin için
hilalim 1490 cal nedemek 1500 dayandın
olmaz öyle canım çekti de yedim bisüredir bakıyorum sooyleyecek oluyorum ama vazgeçeıyorum dayanamıycam çemkircem sana
hani 57 olmak vardı bu menulerle istediğin kadar spor yap kusura bakma senin diyet süren uzar uzar durur bi bakarsın nişanlık kaıyafet alma işi gelmiş kapıya dayanmış ozamn üzülünce iyi mi olcak sanıyorsun
biraz sert yazıyorum belki üzülceksin ama seni sevdiğim için kendine çeki düzen ver
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
1.00 x 1 Adet Patatesli Poğaça (Ev Yapımı) (162 kcal)162 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Ülker Albeni Çikolata (194 kcal)194 kcal

bunların hepsi aynı menude olacak iş değil
lütfen canım biraz menulerini düzenle yoksa küsücem sana ona göre

bitter %70 kakaolu bie parça tatlı isteğini anında keser canım hasrette kalmazssın
cannan karatay hocanın videolarına bakıyorsun çok faydalı bilgiler var hangisi kafana yatarsa onu uygularsın canım
karatay hoca yı ilk seyrettiğimde kafamda yandı durdu
sonra dedikleri üstünde düşündüm analiz yaptım mantıklı gelince uygulamaya kararverdim
temmuzda başladığımda 83 kg idim ve uyurken kollarımda ellerimde gece uyuşmalar oluyordu bu bu diyet sayesinde gece uykudan uyandırann kollarımdaki uyuşmalar tamamen geçti
elllerimdeki uyuşmalar da çok azaldı çoğu gece artık uyanmadan uyuyabiliyorum
sağlığıma tekrar kavuştum hemde ılaç herhangi bi tedavi uygulanmadan
buyuzden bu sistemi hayat biçimi halıne getirdim
umarım uygulayan herkese benim gibi iyi gelir

Ya hergun ben acıyorum buraları..
Havalandırıyorum mıs gıbı
Aksamdan kalan bulasıkları da yıkadım...Cok bulasık bırakıyorsunuz kızlar hehe

eminem ne çektin be hergün bulaşık yıka cafeyi kapat tekrar aç bide bizle uğraşşş
ama eliin değdiği yerde gül kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…