Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya. veremicem kilo kesin.

zaten sade soda kalorisiz diye biliyorum. limonlu 41 kalori sanırım. Kurabiyenin tadına bakmış bulundum.
Corba icmeden yemek yedigin icin olabilirmi kuzum cunku esimdede siskinliknoluyor cunku hemen yemege saldiriyor ben once yavas yavas corbami iciyorum hic sislik yok aksine cok rahatim yemektwn 1 saat sonra sporumu bile yapabildim

Menü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya. veremicem kilo kesin.

zaten sade soda kalorisiz diye biliyorum. limonlu 41 kalori sanırım. Kurabiyenin tadına bakmış bulundum.
41 kalori azmi kuzum.. Sade sodanin icine kendin limon sikip icsen

Oyyyy Yasmin yapma Sakın Başlama ablacım yaa... Sevgilinde hayırlı değilmiş olmamış böle düşün ınan ileride bugünlerine üzülürsün bosuna kendimi harabetmişim diye

Sena nın dediği gibi yazın yüze yapılmıyor ( sanırım lazere gidiyorsun dimi?)
Ayrıca su en fazla kilonla 0,033 ü carptıgında çıkan sonucu içebilirsiniz fazlası zarar... Ama bende yazın abartıyorum:)
Bu bilgiyi kaptancıgımdan ögrenmıstım bu arada :)))

Regl in ilk gununde spor yapmiyoruzmu canim?

oh ne güzel ben de bi zayıflasamm gidip bütün mağazaları satın alcam yemin ederim
Hepimizin hayali buuuu
Her defasında sıkıstıgım halde bişi almamaya çalışıyorum bu kiloya alışmaym diye
Gecen gün eşimde Hayatım alacaksan al hepsini kilo verince alma batırcan beni gibime geliyo diyo

Saol deryamm aksam hic biseyim yoktu tam uyucam bi karin agrisi basladi 5 bucuga kadar gecmedi neden oldugunu anlamadim ishal oldum. Butun gun halsizim.orucu bozmakta istemedim basimda agriyor bugun yatarak gecti valla
Gecmiş olsun tatlım

Limonlu soda yerine sade soda icsen daha iyi olur canım ona limon sıkarsın...
Soda manyağı olarak cvp vereyim dedim
Gönül rahatlığı icin ye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…