Corba icmeden yemek yedigin icin olabilirmi kuzum cunku esimdede siskinliknoluyor cunku hemen yemege saldiriyor ben once yavas yavas corbami iciyorum hic sislik yok aksine cok rahatim yemektwn 1 saat sonra sporumu bile yapabildimMenü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya.veremicem kilo kesin.
zaten sade soda kalorisiz diye biliyorum. limonlu 41 kalori sanırım.Kurabiyenin tadına bakmış bulundum.
41 kalori azmi kuzum.. Sade sodanin icine kendin limon sikip icsenMenü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya.veremicem kilo kesin.
zaten sade soda kalorisiz diye biliyorum. limonlu 41 kalori sanırım.Kurabiyenin tadına bakmış bulundum.
Aynen canim yasasin karatay yasasin leptin gitsin kilolarOhh maşallah gayet güzel canım. Yok biz karatayda daha çok vermiş oluyoruz. Çok güzel leptin çalıştırıyoruz
Oyyyy Yasmin yapma Sakın Başlama ablacım yaa... Sevgilinde hayırlı değilmiş olmamış böle düşün ınan ileride bugünlerine üzülürsün bosuna kendimi harabetmişim diye3 haftadir asiri istegim var sigaraya son bi haftadir daha fazla oldu. Bazen ablamin elinden alip iciyorumresmen suan canim annemin pakketini alip icmek istiyorum off napicam ben. Cok zararli tekrar baslamak istemiyorum sigaraya. Lisede icmistim 13 yastan 16 kadar ama bende okadar bagimlilik yapmamisti. Arada iciyordum ayda 2 paket. Gunde 2 sigarayla bile yetiniordum. Ama sevgilimden ayrildigimdan beri resmen sigaraya hasretim. Nedenn olduki boyle psikolojik mi anlamis degilim cunku ilk defa fark ettim ayrildigimdan beri sigaraya hasretim. Kendimi inanilmaz zor tutuuyorum hatta gidip marketten alasim varrr yaa bana yardim edin su lanet seye baslamak istemiyorum ama burnumda tutuyorr resmennnnn. Bazen annemin agzindayken birden alip kaciyorum Hahaha son puflari cekiorum annemde elimden almaya calisio bi yandan kiziyo bana hahaha cok komik oluyor ama o puflar bile yetio bana :s
Suaaannyagmur yagiyooorr. Benim icim aciyoo .......... Allah im al su aciyi icimden
Sena nın dediği gibi yazın yüze yapılmıyor ( sanırım lazere gidiyorsun dimi?)Ewet kizlar birazdan 2 bardak su daha icip 5 litremi rekorumu kiriyorumbu saatte uyumadim daha cunku tvde hocayi dinliyorum birazdan uyuyacamsaat suan 01:46. Yarin 1 de epilasyona gidecegim yine ablamla. Bu hafta randevumu erkenden aldim. Trgitmeden yarindan sonra 2 defa daha gideyim yuzum icin. Yazdan sonrada tum bedene basliyacam in sha Allah.
Regl in ilk gununde spor yapmiyoruzmu canim?Pazar günkü menüm:
Sahur:
Domates salatalık peynir zeytin
Çılbır
Patlıcan ezmesi
İftar:
2 kaşık yayla çorbası
2 patlıcan oturtmasından patlıcan
Az tavuk eti ve köfte
Az yaprak sarma
Salata peynir zeytin
Spor: Adetimin ilk günü olduğu için free bugün
Su: 2 litre
Hoşgeldin latissi Aramıza, genç kızlarımız çoğaldı:)))Bu aradaa günaydınnn herkesee inşallah ilk menumu paylasicam bugün
Durum.bendede ayni canim kizlari karistiriyorumHoşgeldin latissi Aramıza, genç kızlarımız çoğaldı:)))
Buara geleni gideni karıştırdım walla :))
Hepimizin hayali buuuuoh ne güzel ben de bi zayıflasamm gidip bütün mağazaları satın alcam yemin ederim
Gecmiş olsun tatlımSaol deryamm aksam hic biseyim yoktu tam uyucam bi karin agrisi basladi 5 bucuga kadar gecmedi neden oldugunu anlamadim ishal oldum. Butun gun halsizim.orucu bozmakta istemedim basimda agriyor bugun yatarak gecti valla
Oyyyy Buda güzelmiş selvosss:))Hayirli mutlu pazarlar kizlar.. Bakin hersy bizim elimizde..Eki Görüntüle 1567680
Saol kuzumm gecti cok sukur.. Sende bunu profil fotosu yap canim :)Oyyyy Buda güzelmiş selvosss:))
Limonlu soda yerine sade soda icsen daha iyi olur canım ona limon sıkarsın...kızlar bir şişe limonlu soda içicem ilerleyen saatlerde. bir de yaptığım tuzlu kurabiyenin tadına bakmam lazım. 1 lokmacık ondan yicem şimdi. birilerine gönül rahatlığıyla yedirmek için tadına bakmam lazım. yoksa çatlarım meraktan.
Cuma iftar,Cumartesi sahur ve bügünde Iftarda misafirim vardı...gittiler geldim hemde bugünküler kayınvalidegildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?