Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oyyyyy basım döndü Sanki tek tek alıntı... Sırf bu yuzden anam babam usulü pc aldırmam yakındır evdeki laptop benim kullanacağım cins degil daha eşim yeni çözüyor o kadar para verip:))
Dün gece sahurdan sonra regl oldum misafir falan derken iyice yoruldum zaten rutin bel ve karın ağrım var

Her şeyden az az en iyisi böyle
Hoşgeldin latissi Aramıza, genç kızlarımız çoğaldı:)))
Buara geleni gideni karıştırdım walla :))
Hoşbuldukkk :) valla ben de ne zaman geldim dün mu önceki gün mu bilmiyorum oluyor öyle arada :)
Hepimizin hayali buuuu
Her defasında sıkıstıgım halde bişi almamaya çalışıyorum bu kiloya alışmaym diye
Gecen gün eşimde Hayatım alacaksan al hepsini kilo verince alma batırcan beni gibime geliyo diyo
Almak iyi geliyo yaa zayıf olayım param olmasın razıyım
Eki Görüntüle 1567935 Allah bize yiyip kilo almayanlarin sansindan metabolizmasindan versin
Aminnn ağzından bal damliyo valla
Cumartesi menum
Sahur domates Salatalık biber bool yeşillik zeytin peynir
Iftar bir hurma bir kase corba yoğurtlu kabak salatası
1 Türk kahvesi 3 maden suyu 1 ödem cayı
10 dk Twister 50 mekik

Pazar menum
Sahur kk
Iftar bir kase corba,et Haşlama,salata ayran
1Türk kahvesi(1 kare bitter) 2 maden suyu
Bugun popom yer görmedi
menüler çok guzel yaa irade meselesi tabi

Olo maşallah elma diyeti olmuş hafta sonu kaçamağı bakalım yarın tartı ceza vericek mii
hahahaha aynennnnn oyleeeee :))) offf in sha Allah vermez

O snickers dondurmalar cok cok cok ama cok kalorili biliuosun dimi? Tek besinle beslendigin icin gozunde midende ac kaliyor. Birgun uysan ikinci gunu abartiosun halbuki normal diyet yapsan kacamaksiz cok guzel zayflicaksin
biliyorumm ablacim cok kalorili haklisin ama kacamak yapmak istedi canim pazar diye :)) off hahaha ben kendime guvenemiyorum artik hep son son diye diye kendime guvenim gitti neyse artik kafaaa nereyee bennnn orayaa :)))

bol karbonhidratlı olmuş
iwiiiiiitttt

Oyyyy Yasmin yapma Sakın Başlama ablacım yaa... Sevgilinde hayırlı değilmiş olmamış böle düşün ınan ileride bugünlerine üzülürsün bosuna kendimi harabetmişim diye
((((( ablaaaaaaaa hala icim cok aciyo 3 hafta olacak 3 yillik iliskimi mecburen bitirdim. Kalbim hala deli gibi atiyo onun icin bilmiyorum neolacak... Biraz araya zaman bize cok iyi gelecek yazdan sonra bulusup konusacam dayanamiyorum cunku cok seviyorum

aayy kusurabakmayinnn ben yanlis soyledim herhalde senasevval canimm turkcem okadar kuvvetli olmadigindan yanlis soyledim herhalde kusurumabakmayinnnnn asklarimmm ewet lazere gidiyorum 1 kez daha gidicem tr gitmeden aslinda tuy kalmamis sayilir ama 1 deva daha yapip trden gelince tum vucuduma baslicam

hahahah ablaacim cok tatlisin oyyy bilirim o bel agrisini bende 1 yildir artik o bel agrisi olmuyor regl olunca nedengittiki bu bel agrisi bilmiyorum:s in sha Allah agrin cabucak gecer askim

ben varim balimmm kabul edersen
caniminiciiii gelmissssinnnn yehoeeeeee muuuuaahh

pazar menü
sahur karatay kahvaltısı
18:00 19:00 arası yürüyüş
iftar domates çorba,3 y.k fırında beşamel soslu tavuk,çoban salata,1 avuç içi kadar pide(biraz abarrttık mı ne)
sahura kadar uyumadığım için saat 00:00 gibi yarım saat zumba
iftardan beri başım dönüyo ya niye oldum ki böyleee

yoo çok abartmamissin bence canımmm

ya kızlar bi gün abartsam diyorum böyle ekmeği salatanın suyuna bandırarak olmaz mı yaaa
düşünmeden yemek yemeği özledim mi ne
aklimdan gecmiyor degil benimde yemeklerin suyuna ekmek banmak falan ama sonra tarti bana kotu kotu kahkaha atcak biliyorum hemen vazgeciyorum

Gunaydinnn gecmis ne kadar birikmis ya iki gunde hepsini okuyamadim oglum izin vermedi cunkii, ramaxan yogunlugu ve bereketi bitmiyo bend malum sporda yok bu yuzden ve tekrara artj goruyorhm tartida buda beno cok sinir eiyoo bugin spor yapmaya calisccam cok himbillastim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…