Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geldim fistigim benimm
selam bitanemmm nasilsin iyi miisn gorusmeyeli

gule gule git gule gule gel bitanem kendine iyi bak seni cok ozlicemmm ben bol bol yuz tadini cikar

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür gelebildim

Dün akşam kızkardeşimde iftar yaptık ve tabiki baya geç geldik
Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridir Kızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım

Sabah uyandım tabi hala devam ediyor sıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır

geçmiş olsun canım. ihmal etme kendini

gecmis olsun cnm aman dikkat et bi doktora gorun istersen

Gelsin eksik menulertt
Cumartesi
Sahur uyanamadim malesefff
İftar yayla corrbasi, kuru fasulye pilav, cacik, 3-4 tane yaprak sarma ustune bir dilim yas pasta bir kase kiraz

Pazar
Sahur peynir zeytin 1 dilim borek biraz pide recel 1 tatli kasigi kadar,

İftar domates corba saksuka 2 kasik pilav yogurt salata

Su 3 lt
Spor yok

çok geçmiş olsun

3 çilek, yarım da muz yedim kızlar. Sahurda yemem artık tekrar bunlardan.
meyveni sahurda yemen daha iyi canım.

afiyet olsun canım. ishalden sonra halinin olmaması çok normal zaten dinlen biraz

kurtlu cecommm duramıyosun hiç yerinde

afiyet olsun canım
afiyet olsun arada oluyo canım dayanamadığımız ama direnmek zorundayız

Eki Görüntüle 1567935 Allah bize yiyip kilo almayanlarin sansindan metabolizmasindan versin
amiiinnnn

ya kızlar bi gün abartsam diyorum böyle ekmeği salatanın suyuna bandırarak olmaz mı yaaa
düşünmeden yemek yemeği özledim mi ne

aklimdan gecmiyor degil benimde yemeklerin suyuna ekmek banmak falan ama sonra tarti bana kotu kotu kahkaha atcak biliyorum hemen vazgeciyorum

benimde valla şöyle kurufasulyeye ekmek doğrayasım var ama sonra mide yanması ve tartı korkusundan bırakıyorum.

Gunaydinn kizlarr yeni hafta hepimize hayirli olsunnn

amin canım inşallah

geçmiş olsun canım böbrek ağrısını bilirim 2 3 sene de bi kum döktüğüm için geçen sene ramazanda bende çekmiştim biraz sıkıntı şükür bu sene henüz yok.

cumartesi menüm

sabah : 1 yumurta, az peynir 2 ceviz
öğle : 3 mercimek köftesi, 1 ince ilim mozaik pasta
akşam : 1 kase tarhana çobası, 4 5 kaşık taze fasulye, 1 dolma ( bulgur ve yeşil mercimekli) ya kızlar bana bulgur dolma tarifini nasıl yapıyosunuz bi tarif verseniz aradığım lezzeti bulamıyorum bi türlü

su 2,5 litre
spor : 50 ip atlama, 20 yarım mekik, 15 sn plank

pazar

sabah ( 12 gibi) 1 parça pide peynir az sucuklu yumurta zeytin

akşam : çorba, az tavuk sote bir tane kabak dolması pirinçli (annemdeydim) semizotu salatası,

su 1,5 litre
spor iftardan sonra yürüyüşe çıktık ama annemle pekte tempolu olamadı orta tempo diyeli çünkü yavaşta değildi.

ablacimmm neolur kendine dikkat et neden boyle olduki acaba :s ishalmiydin? Bende yesil elma diyetiyle cokocokcok ishal oluyorum bu kotumu? Canimmmmm kendine cok iyi bak eger agrin gecmezse lutfen doktora bi ggorunn. Karin bolgede agri cok fena ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…