geldim fistigim benimmhahahaha aynennnnn oyleeeee :))) offf in sha Allah vermez
biliyorumm ablacim cok kalorili haklisin ama kacamak yapmak istedi canim pazar diye :)) off hahaha ben kendime guvenemiyorum artik hep son son diye diye kendime guvenim gittineyse artik kafaaa nereyee bennnn orayaa :)))
iwiiiiiitttt
((((( ablaaaaaaaa hala icim cok aciyo 3 hafta olacak 3 yillik iliskimi mecburen bitirdim. Kalbim hala deli gibi atiyo onun icin bilmiyorum neolacak... Biraz araya zaman bize cok iyi gelecek yazdan sonra bulusup konusacam dayanamiyorum cunku cok seviyorum
aayy kusurabakmayinnn ben yanlis soyledim herhalde @senasevval canimm turkcem okadar kuvvetli olmadigindan yanlis soyledim herhalde kusurumabakmayinnnnn asklarimmm ewet lazere gidiyorum 1 kez daha gidicem tr gitmeden aslinda tuy kalmamis sayilir ama 1 deva daha yapip trden gelince tum vucuduma baslicam
hahahah ablaacim cok tatlisin oyyy bilirim o bel agrisini bende 1 yildir artik o bel agrisi olmuyor regl olunca nedengittiki bu bel agrisi bilmiyorum:s in sha Allah agrin cabucak gecer askim
caniminiciiii gelmissssinnnn yehoeeeeee muuuuaahh
selam bitanemmm nasilsin iyi miisn gorusmeyeliSELAM KIZLARRRR
gule gule git gule gule gel bitanem kendine iyi bak seni cok ozlicemmm ben bol bol yuz tadini cikarselam güzellerim bülbülünüz yarın sabah uçuyor yolcuyum Allahın izniyle bayram sonu da dönmeyi planlıyorum. özleyin beni tatlışlarım ben sizi özleyeceğim hepinizi çoook seviyorum bol eksiler diliyorum
iyi tatiller canımselam güzellerim bülbülünüz yarın sabah uçuyor yolcuyum Allahın izniyle bayram sonu da dönmeyi planlıyorum. özleyin beni tatlışlarım ben sizi özleyeceğim hepinizi çoook seviyorum bol eksiler diliyorum
SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür gelebildim
Dün akşam kızkardeşimde iftar yaptık ve tabiki baya geç geldik
Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridirKızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım
Sabah uyandım tabi hala devam ediyorsıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır
gecmis olsun cnm aman dikkat et bi doktora gorun istersenSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür gelebildim
Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridirKızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım
Sabah uyandım tabi hala devam ediyorsıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır
Şükür gelebildim
geldim fistigim benimm
selam bitanemmm nasilsin iyi miisn gorusmeyeli
selam güzellerim bülbülünüz yarın sabah uçuyor yolcuyum Allahın izniyle bayram sonu da dönmeyi planlıyorum. özleyin beni tatlışlarım ben sizi özleyeceğim hepinizi çoook seviyorum bol eksiler diliyorum
meyveni sahurda yemen daha iyi canım.3 çilek, yarım da muz yedim kızlar. Sahurda yemem artık tekrar bunlardan.
Bugunku menum
Sahur : 6 hurma 2 bardak ayran
İftar; 1 kase mercimek corbasi+ 1 kasik humus+ domates salatalik peynir zeytin ( hastayim diye esim pizza soylemis ama yemedim canim cekmedi zaten) + 1 kasik humus+ 1 kahve + 1 maden suyu
2,5 litre su + 2 kupa bitki cayi
Spor yok halim yoktu bugun
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Hele şükür gelebildim
Dün böbrekler hafiften yoklayınca bugün oruç tutmadım ve hazır fırsat o fırsat kendimi önce komşu ablama kahve içmeye attım ( hazır eşim evdeyken) sonrada onunla birlikte Pierre Lotideki Yeğeninin Cafesine gittik
Geceden oraya satılmak üzere eşimle Güllaç yaptık ( eğer beğenilirsede düzenli olarak oraya tatlı yapacağız) en azından harçlığım çıkar
TAm ben açmayı düşündüğüm gibi CAfesi
TAbi bende çok iyi tanıdığım için hemen kendimi Cafenin tezgahının arkasına attımYeğeni, komşu ablam ve ben CAfeyi açıp sanki kendi dükkanımış gibi biraz iş yaptık
Sonrada uzun uzun oturup sohbet ettikAkşam 5e kadar keyif yaptım orada ( tabi eşim sağ olsun çocuklarla evde ilgilendiğinden kafam çok rahattı )
Eve gelirkende alışverişimi yapıp hemen iftar için ( sonuçta büyük kızım oruçlu ) hazırlığımı yaptım ve kendimi buraya attım iftardan sonra
Cumartesi günkü menüm:
Sahur:
Tereyağda yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Yoğurt
İftar:
Yeşil mercimekli yoğurtlu çorba
Patlıcanlı etli fırında kebap
Yoğurt
Salata
Peynir zeytin
1 hurma
Spor:Bugün malesef yok
Su:2 litre
afiyet olsun arada oluyo canım dayanamadığımız ama direnmek zorundayızcumartesi menü
sahur karatay kahvaltısı
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar:ezo gelin çorbası,3 y.k bezelye yemeği,sarımsaklı yoğutlu biber kızartma 3 y.k kadar,1 avuç içi kadar pide
1 adet kornet (ay coşmuşmuyum ne)
ve saat 23:00 gibi yarım saat zumba
amiiinnnnEki Görüntüle 1567935 Allah bize yiyip kilo almayanlarin sansindan metabolizmasindan versin
ya kızlar bi gün abartsam diyorum böyle ekmeği salatanın suyuna bandırarak olmaz mı yaaa
düşünmeden yemek yemeği özledim mi ne
aklimdan gecmiyor degil benimde yemeklerin suyuna ekmek banmak falan ama sonra tarti bana kotu kotu kahkaha atcak biliyorum hemen vazgeciyorum
Gunaydinn kizlarr yeni hafta hepimize hayirli olsunnn
Şükür gelebildim
ablacimmm neolur kendine dikkat et neden boyle olduki acaba :s ishalmiydin? Bende yesil elma diyetiyle cokocokcok ishal oluyorum bu kotumu? Canimmmmm kendine cok iyi bak eger agrin gecmezse lutfen doktora bi ggorunn. Karin bolgede agri cok fena yaSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür gelebildim
oyyyyy canımm nasılsın nerlerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?