Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Jilian level-1 i yaptim kizlar 27 dakika suruyor bunu yapinca dedimk daha once hic spor yapmamisim ben bi ter bi ter anlatamam ilk hareketler zorluuor ama ikinci sette alisiyorsun hemen. Tum vucudumun calistigini hissettim bana ise yarar gibi geldi

selam kızlar sabah kızın doktor kontrolü vardı hazır gitmişken yine kendimi çıkardım aradan. geçen hatayla yapılamayan
d vitamini ve b 12 tahlilleri için kan verdim dedim de doktoro geçende d vit istemiştim zaten b 12 için gelmiştim onlar atlanmış diye sanırım bugün öğleden sonra çıkar. sonra gelelim şu spor grubuna ya banada lazım ama korkuyorum ki ben belden dolayı ben en iyisi bayrama kadar bel kasları için olan hareketleri biraz artırayım sonra bende geleyim aranıza yoksa böyle yerimde sayıcam.

Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: 1 kase corba+ 2 biftek+ 1 kasik pilav+ yogurt+ 1 bardak ayran

1,5 litre su 3.5 a tamamlarim uyumadan
Spor yok deli gibi temizlik var ama birazdan yapcam 1 mil leslie+100 ip+30 squat+ 50 mekik

3,5 diyo yaaaa ben kafayı yicem çatlıcammmmmm şimdi kıskançlıktan

1,5 içsem dua ediyorum ayyyy

afiyet olsun canımmm

Bugun sularimiza kavustugumuz icin pek ugrayaamdim kizlar. Tum gunum temizlik yapmakla gecti. Temizlik malzemelerinden sanirim son saatlere geldigimde bogazim kurudu mahvoldum. Ama olsun ev tertemiz oldu yasasin su yasasin hijyen

haydi gözün aydın canım yaşasın suuuu

***Temmuz
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>72,1
Bulbul-e Bismil: 83***********>
makres76: 60****************>
masalim88: 73,9***************>69,6
Rengarenknesli:76,8****************>
baldandane: 90**************>
45derya45: 79,8*************> 78
oynakbasi34: 104,2***********> 101
umutsuzwaka:53***********>
asea: 71***********>69
Prenses : 100,2******************>95
selvos88: 79,8***********>

kaldi2sene:73***********>
pluiee: 73,8***********>
senasevval: 54***********>
jade: 90***********>

yaaa ben hem pide, hem etli ekmek rahatsız oldum biraz bu su işine nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum kaptanım ama dün farkettim ki zorladıkça içim kalkıyo. ki bu zorlamış halim psikolojik sanırım biraz. oysa geçen sene ramazanda bana kızarlardı önce bi çorba iç diye resmen suyla iftar yapardım bir kasede çorba.

canım umarum vücudun direnmeden atlatırsın maalesef bi yerde nedense inat ediyo benimde en uzun süre kaldığım kilo 77 bakalım bende ondan korkuyorum ama şimdiden direniyo sanki

skildim artik inanki bitanem. Kendi cabamda hala dvam edicem bakalim. IZIne ayrildim bi sureligine trden gelince size katilirim yine. Tabikide her gun sohbete katilmaya calisacam. Canimmbenimmm cok saolll tatlimmbenim

Dun kesin 3.5 tan fazla ictim deryam uyku yok wc var

Bende cok icerim hele bu gece tam dalıyorum en tatlı yerinde gözümü zor açıp wc... Sbha kadar böle zaten gec yattım birde üstüne benim ufaklık 7 de ayaktaydı sanki işe yetiscek sıpa

Kücük bi cocuk öldürülmüş sanırım yengesinin uygunsuz davranışlarını gördüğü icin nette öle yazıyo şimdide haberlerde bekliyorum Ağla ağla icim şişti Allah Herşeyin hayırlısını versin diye bosuna demiyoruz akrabanında Hayırlısı...

canim ben internette gormussundur kavanoz boyuyanlari iste onlardan yapiyorum.naciAne biseyler cikiyo iste

yaaaaa ne güzel bende denedim ama beceremedim ama pes etmedim devammm araştırmalarım sürüyor.

eminim harika şeyler çıkıyordur ortaya o balkondan sonra bi yerlerde paylaşıyomusun sosyal medyada falan görmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…