Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: 1 kase corba+ 2 biftek+ 1 kasik pilav+ yogurt+ 1 bardak ayran
1,5 litre su 3.5 a tamamlarim uyumadan
Spor yok deli gibi temizlik varama birazdan yapcam 1 mil leslie+100 ip+30 squat+ 50 mekik
afiyet olsun canımmmCumartesi günkü menüm
Sahur:
Patlıcan yemeği(canım yumurta istememişti)
Domates salatalık peynir zeytin
Bir de hurmayla cevizi karıştırıp top yapmıştım onlardan yedim
Bir de iki lokma köy ekmeğine tereyağı(annem zorladı koktu diye)
İftar:
Az menemen
Mercimekli köfte
Salata
Peynir zeytin hurmalı ceviz
Ara:
Sütlü sade türk kahvesi
Spor: 45 dakika yürüyüş 1000 ip 100 şınav 75 mekik 30 squat
Su:2 litre
Dun kesin 3.5 tan fazla ictim deryam uyku yok wc var3,5 diyo yaaaa ben kafayı yicem çatlıcammmmmm şimdi kıskançlıktan
1,5 içsem dua ediyorum ayyyy
Bugun sularimiza kavustugumuz icin pek ugrayaamdim kizlar. Tum gunum temizlik yapmakla gecti. Temizlik malzemelerinden sanirim son saatlere geldigimde bogazim kurudu mahvoldum. Ama olsun ev tertemiz oldu yasasin su yasasin hijyen
Dun kesin 3.5 tan fazla ictim deryam uyku yok wc var
bu ara grup çok sessiz ben de işlerimden dolayı yoğunum siparişlerimi yetiştirmeye çalışıyorum pek uğruyamıyorum.hepinizi öpüyorum.eriyin dal gibi kalın inş.bende tabiki
İyi geceler meleklerimmmm
Peki tatlım ama o ekmekler fazla kaçmasınlar lütfenAntalya da ancak erken saatlerde ya da gece spor yapabilirisn gerçi nem gece gündüz aynı İftar sonrası hiç olmazsa 30 dk lık bir yürüyüş yapabilsen süper olur kuzum
Rabbim anneleirmizi başımızdan eksik etmesin selvoşum
Ne çektin Canan Ablacımmmm şu capslerden
Böreğini de yemişsin afiyetolsun selvoşum haketmiştin
Prensesimiz özeniyor demekki ne güzel cecom küçüklükten aşılanır bu duygular öğlşeye kadar tutsun cimcime
Hiç yoktan iyidir kuzum güzel düşünmüşsünüz
Gez kuzum fırsat varken kışın hep evde olacağız nasılsa sefan olsun.Kayınvalideciğinin ellerine sağlık ama cıslar senin birkaç gününe mal olacak anlaşılan
12 günHayal bile edemiyorum
Prensesim öyle herşeyi sürme saçına tatlım bitkisel de olsa içeriklerinin güvenilirlikleri tartışılırdoktora gitmeyi ihmal etme lütfen geçmezse Çoğu gitti azı kaldı bitanemm allah kabul etsin oruçlarımızı dayan biraz daha Bugün burası yandı resmen hiç şikayet etme tatlım Değişiklikler varsa tartı güzel bir rakam gösterecek o zaman
maşallah prensesime Anneciğinin içine sinmemiştir tadımlık yemişsin zorun yok .Tatlın da cezbediciymiş
Kıyamam sana enişte haklı hakikaten bekçiler çok nasıl anlatılırkiArtık bitene dek etrafta çocuklar var mı gzüelce kolaçan et birşey atarken birazı biraz geçmişsin balımmm
Fazla kaçamak görmedim meleğimmmfakat su yine az ne güzel yapmışsın temiz hava çarpmıştır bitanem
İnşallah balım hepimiz için
İyi bile dayandın bırakmanın zamanı çoktan gelmişti
Nihayet tatlım çık evden işte böyle çok sevindim gününün güzel geçmesine
Hadi gözümüz aydın selvoşum elleirne sağlık temizlik gibisi yok insanın içi açılıyor
Tüm gün yorulmuşsun tatlım buna rağmen yaparsan bravo sana
Tekrar başlamanıza çoks evindim canım hayırlı uğurlu olsun
Elbette katılabilirsin selvoşum
Bizler bile sıkılıyoruz evde meleğim çocuklara da hak veriyorum bir yerde iyi yapmışsınzı çıkmakla dolmalar pirinçliyse fazla olmuş kuzuminşallah yarın yapabilrisin sporunu sne de katıl istersen spor grubuna birlikte yapınca zevkli olur
@Sweetdimple ben zaten bu persıan zumbayı yapıyomuşum.çok keyifli cidden ter bi yerimden çıkıyo.iftardan 1 yada 1,5 saat sonra yapıyorum.bunu da ramazandan sonra yürüyüş saatlerim gibi düzene koyarsam iyiv olacak.şimdilik yarım saat yapıcam. 5 kilo daha verince kardiyo ekliycem çünkü.
bi de kaptanım ben çok krıtik bi kilodayım şu anda ben 90 ila 92 kilo arasında 3 yıl kaldım.umarım vücudum direnmez bu hafta göreceğiz bakalım verebilcemmi?
skildim artik inanki bitanem. Kendi cabamda hala dvam edicem bakalim. IZIne ayrildim bi sureligine trden gelince size katilirim yine. Tabikide her gun sohbete katilmaya calisacam. Canimmbenimmm cok saolll tatlimmbenimbazen böyle dönemlere girer. Bende çok girdin ama aynı hızda hep geri çıktım. Çünkü herkes sağlıklı olmalı. Kilolarımız buna engel olmamalı. Bildirim yapmasanda hep aramızda ol takımın neşe kaynağısın hep gell.
Okudum deryam cok faydali uygulucam kesinlikle saol deryamÖYLE BİR YAZI Kİ KIZLAR MUTLAKA OKUNMALI
http://www.runnersworldtr.com/d-vitaminiyle-yag-yakmak-mumkun-mu/
canim ben internette gormussundur kavanoz boyuyanlari iste onlardan yapiyorum.naciAne biseyler cikiyo isteaaaa bunu yeni duydum ne siparişi alıyosun canımm
Dun kesin 3.5 tan fazla ictim deryam uyku yok wc var
Netten baktımda ne güzel oluyomus öle, ellerine sağlık canım,elindekileri bitirdikten yükle seninkilerede bakalım:)canim ben internette gormussundur kavanoz boyuyanlari iste onlardan yapiyorum.naciAne biseyler cikiyo iste
canim ben internette gormussundur kavanoz boyuyanlari iste onlardan yapiyorum.naciAne biseyler cikiyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?