69'dan 57'ye nasıl yapsam

Evet eve bende almıyorum elma iyi geliyor sabah erken bir tane yiyorum birde acıkınca yiyorum şekerli yemek istediğimde tarçınlı su içiyorum tabi bazen işe yaramıyor çocuk oluncada evde kendim mecbur yapıyorum o zaman tutamıyorum kendimi

Sagol canım ne densiz insanlar var ya empati yapmayı bilmeyen inşallah doğru bi diyetisyene denk gelirsin canım da şu kilolardan kurtulursun
merakla bekliyorum sonucu :)
Yazıcam canım bugün gayet iyi gitti şu ana kadar aslinda h sonuda dahil 4 gün yapayım diyodum ama sınav işlerimi bozdu belki daha sonra tekrar denerim

o enerjiden banada yolla lütfeeennn
Takıl bana canım şu an gayet iyi motiveyim kaybetmezsem inşallah bu motivasyonumu ilk hedefim 60 olmak o yüzde ipleri biraz daha sıkıcam artik havalar çok çabuk ısınıcak gibi görünüyo sandıgımizdan önce atarsak montları kabanları o fazla kilolar hep meydanda olucak

benim ilk hedefim 70 in altına inmek hala inanamıyorum kendime. boyumda çok uzun değil ama her gören sen o kadar yoksundur diyo ama tartı bozuk değil.

günaydın kızlar bende akşam yaptığım bir hatadan dolayı 70.2 ile uyandım bugün
dün 69.8dim
50dk yürüdüğüm 3 litre su içtiğim halde kurtaramadım üzgünüm modakusu

olsun canım en güzel gidenlerimizdensin bence :) önümüzdeki hafta toparlayıp şahane devam edeceğiz.

benim ilk hedefim 70 in altına inmek hala inanamıyorum kendime. boyumda çok uzun değil ama her gören sen o kadar yoksundur diyo ama tartı bozuk değil.
Kilonu göstermemekde güzel canım biraz dikkatli ve kararlı davranırsan 1 aya kalmaz 70 in altını görürsün canım inan bana en çok da kendine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…