bide ben insam 69 a. 2 yıl önce o kilodayken nasıl kötü hissederdim kendimi şimdi iseeyapacağına inanıyorum tatlım
ben geçen mayısta 64tüm nasıl becerdiysem 8 kilo aldım ağustostan beri ama bugün 69u gördüm çok mutlu oldum son 9 kilo inşallah
Evet eve bende almıyorum elma iyi geliyor sabah erken bir tane yiyorum birde acıkınca yiyorum şekerli yemek istediğimde tarçınlı su içiyorum tabi bazen işe yaramıyor çocuk oluncada evde kendim mecbur yapıyorum o zaman tutamıyorum kendimiYaa benim de en büyük problemim bu bazen gözüm dönüyor kendinizi durdurmak için bir şey yapabiliyor musunuz yaa özellikle regl dönemimde ,benim tek taktiğim bu durumlarda evde yiyebileceğim birşey bırAkmamak oluyor ...
Sagol canımbenim daha önce 2 defa diyetisyen geçmişim oldu. ikisininde sonunda daha fazla aldım. hele ilk gittiğim diyetisyen daha ilk randevumda moralimi bozdu. nerden bu kilolar bakalım diye üstelik çok da kilolu değildim :) haftasonu itibariyle spora bende başlıyorum. salona gidemesemde evde kendim indirdiğim programlardan yapıcam. sana sınavında başarılar canım.
Yazıcam canımmerakla bekliyorum sonucu :)
Ben günde büyük kupayla 1 kez yeşil çay 1 kezde hibiskus çayı içiyorum canım.Çok faydasını gördümKızlar limonlu yeşil çay içen var mı ? Faydasını gören geçmişte kullanıp?
Ben limonlusunu içiyorum fayda var gibi ondan mı yoksa kayısıyı suya koyup içiyorum o mu anlamadımBen günde büyük kupayla 1 kez yeşil çay 1 kezde hibiskus çayı içiyorum canım.Çok faydasını gördüm
Geceden kayısı koydugun zaman içine 2 tanede ceviz at sabah suyunu iç canım,çok faydalı ceviz suyu.Ben limonlusunu içiyorum fayda var gibi ondan mı yoksa kayısıyı suya koyup içiyorum o mu anlamadım
Teşekkürler hemen deneyeceğimGeceden kayısı koydugun zaman içine 2 tanede ceviz at sabah suyunu iç canım,çok faydalı ceviz suyu.
tebrik ediyorum canım senii :)Çok şükür verdim bu haftada71.7 olmuşum.Allahim bu ayın sonuna 70in altına bi düşsem
o enerjiden banada yolla lütfeeennnGünaydın kızlarrrr66.2 yim bu sabah itibariyle hemde reglim bitmedi ve bu hafta nerdeyse hiç spor yapmadım yapamadım ama pazardan itibaren spora tam gaz dönüyorum
Takıl bana canımo enerjiden banada yolla lütfeeennn
benim ilk hedefim 70 in altına inmek hala inanamıyorum kendime. boyumda çok uzun değil ama her gören sen o kadar yoksundur diyo ama tartı bozuk değil.Takıl bana canımşu an gayet iyi motiveyim kaybetmezsem inşallah bu motivasyonumu ilk hedefim 60 olmak o yüzde ipleri biraz daha sıkıcam artik havalar çok çabuk ısınıcak gibi görünüyo sandıgımizdan önce atarsak montları kabanları o fazla kilolar hep meydanda olucak
günaydın kızlar bende akşam yaptığım bir hatadan dolayı 70.2 ile uyandım bugün
dün 69.8dim
50dk yürüdüğüm 3 litre su içtiğim halde kurtaramadım üzgünümmodakusu
Kilonu göstermemekde güzel canımbenim ilk hedefim 70 in altına inmek hala inanamıyorum kendime. boyumda çok uzun değil ama her gören sen o kadar yoksundur diyo ama tartı bozuk değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?