- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Verilecek çok kilon yok birkaç gün bile gece yemesen alışırsınŞu an 69. Boyum da 1.60.
Evet ya gece yemekleri çok fena. Önce onu düzeltsem 1-2 kilo bile fark edecek gibi geliyor
Dün gece yememek işe yaradı bu sabah deli gibi acıkmışım. 1 Yumurta, peynir ve domates yedim.
Kilo süpermiş boyun kaçen son 52.9 geldim sıkılaşıyorum şu anda jilianın 19. Gününü yaptım baya bir sıkılaltırıyor
boy 1 63Verilecek çok kilon yok birkaç gün bile gece yemesen alışırsın
Kilo süpermiş boyun kaç
Geldim kuzum geldim burdayımtobosolu_dulcinea nerelerdesin kuşum
kolay gelsin o zaman sanaGeldim kuzum geldim burdayımbugün biraz yoğunum canım
H sonuda kurum sınavı için sehir dısındaydım yazmaya fazlaca vaktim olmadı bu haftadan itibaren diyete tam gaz devam uçusa geçiyorum
Sabah kahvaltısını 3 grissini yumurta peynir ve zeytinle yaptım
Öglw yemeğimde yoğurt ve pırasalı yeşil mercimek boreği
Akşamada salata düsünüyorum bakalım
canım nasıl geçti sınavın umarım iyidir. bu arada ben haftasonu ipin ucunu bayaaaa bi kaçırdımGeldim kuzum geldim burdayımbugün biraz yoğunum canım
H sonuda kurum sınavı için sehir dısındaydım yazmaya fazlaca vaktim olmadı bu haftadan itibaren diyete tam gaz devam uçusa geçiyorum
Sabah kahvaltısını 3 grissini yumurta peynir ve zeytinle yaptım
Öglw yemeğimde yoğurt ve pırasalı yeşil mercimek boreği
Akşamada salata düsünüyorum bakalım
modakusu canım benim güncel kiloyu eklememişsin 67.800 du cuma günü
Çok iyi yapmışsın canımkolay gelsin o zaman sana
bende uçuşa geçtim 1 kilo verdiğimi görünce
Çok sağol canım cok naziksincanım nasıl geçti sınavın umarım iyidir. bu arada ben haftasonu ipin ucunu bayaaaa bi kaçırdım
Teşekkürler canım no problemekledim şimdi canım, nasıl görmemişim seni sorryy
Yemek gezisi haKızlar yarın sabahtan günübirlik adanaya yemek gezisine gidiyorum yarın gece görüşmek üzere
Hepinizin yerine fazla fazla yiyeceğimden emin olabilirsinYemek gezisi hadiyetteyken yapılır mı bu e gitmişken benim yerime de ye
Ama bizim diyette olduğumuzu unutma ona göre yeHepinizin yerine fazla fazla yiyeceğimden emin olabilirsin
tamamdır dikkat etmeye çalışacağımAma bizim diyette olduğumuzu unutma ona göre ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?