aaa çok geçmiş olsun iyi misin peki, cana bişey olmasındaHoşgeldin canım
Ne zorluklarlâ biriktiriyoruz malesef bu devirde günübirlik yaşıyoruz artık Allah korusun daha beterinden
1 yıldır küçük bi birikim yapmıştım
Dün trafik kazası geçirdim arabada baya hasar var oraya gidicek birikimlerim sıfırdan başlıcam yine
Araban mi var derdin var
ekledim canım seni de, haftaya cuma tartı gününde bol eksiler dileği ileBeni de alırsanız listeye, kilom 62.4
saol canım, ilk sayfa güncellemeleri dağınık oluyordu. Bende motive oldum valla yaparkenAy harika olmuş emeğine sağlık bayıldım
Ellerine saglık canım süpersin cok güzel olmuşr
Teşekkür ederim canım kilo verdikçe birikim yaptıkça daha iyi oluyorum
Hoşbulduk efendim, nasılsınız
Burda kilo vercez, diğer topikte yemekten kıstıklarımızla birikim yapcez inşallah
Evde olmuyor yaaaa ya da ben tembelim evde motive olamıyorum
Evede plates malzemeleri mat, çember, lastik falan aldım.
Ama henüz hicbirini kullanmadım
Salonada sırf para verdim diye gidiyorum
Ellerine sağlık cnm.
Tabloyu görupünce bir gaza geldim sanki
Bu emeklerinizi heba etmicem haftaya eksi ile geleceğim inşallahsaol canım, ilk sayfa güncellemeleri dağınık oluyordu. Bende motive oldum valla yaparken
Saol canım iyiyim ben travma atlatiyorum isteaaa çok geçmiş olsun iyi misin peki, cana bişey olmasında
bakınız daha düzenli bi tablo yaptım
İlk mesajı tablo ile güncelliyorum. Yaza kadar
Eki Görüntüle 2130620
Teşekkürler, inşallah bol eksiyle geliriz hepimizekledim canım seni de, haftaya cuma tartı gününde bol eksiler dileği ilehoşgeldin..
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sende bir şey yoktur.Hoşgeldin canım
Ne zorluklarlâ biriktiriyoruz malesef bu devirde günübirlik yaşıyoruz artık Allah korusun daha beterinden
Dün trafik kazası geçirdim arabada baya hasar var oraya gidicek birikimlerim sıfırdan başlıcam yine
Araban mi var derdin var
Cannımmmmmmm çok geçmiş olsun kuzum canına bişey olmamış çok şükür bi zarar gelmemiş ya allahım korumuşHoşgeldin canım
Araban mi var derdin var
Çok geçmiş olsun canım.Hoşgeldin canım
Araban mi var derdin var
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sende bir şey yoktur.
Allah daha beterinden korusun.
En azından kenarda üç kuruşun varda yaptırabileceksin.
O da olmasaydı asıl sorun, borç harç derdi o zaman başlardı.
Birikim topiginde bir arkadaşımız "Birşeye ihtiyacım olursa; ver paşam diyecegime ver köşem diyorum. " derdi. En azından kimseye muhtac olmuyoruz
Cannımmmmmmm çok geçmiş olsun kuzum canına bişey olmamış çok şükür bi zarar gelmemiş ya allahım korumuşbirikimide zaten böyle zor günler için yapıyoruz ya canım kimseye muhtaç olmamak kimseden borç istememek için sıkma sen canını sağlık olsunda yeniden biriktirirsin inşallah ve bu kez sadece güzel şeyler icin harcamak nasip olur allahın izniyle
Çok sağolun çok şükür bende birsey yok bi kaç küçük morluk dışındaÇok geçmiş olsun canım.
Daaha cok yeni olay canım hatirlaman çok normal çok korkmuşsun bunlarda gecicek inşallah merak etmeÇok sağolun çok şükür bende birsey yok bi kaç küçük morluk dışında
sağlık olsun biriktiririz yine inşallah
Fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak çöküntü yaşıyorum kaza anı gözümün önünden gitmiyor Rabbimbeterinden saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?