69'dan 57'ye nasıl yapsam

aaa çok geçmiş olsun iyi misin peki, cana bişey olmasında

saol canım

Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sende bir şey yoktur.
Allah daha beterinden korusun.

En azından kenarda üç kuruşun varda yaptırabileceksin.
O da olmasaydı asıl sorun, borç harç derdi o zaman başlardı.

Birikim topiginde bir arkadaşımız "Birşeye ihtiyacım olursa; ver paşam diyecegime ver köşem diyorum. " derdi. En azından kimseye muhtac olmuyoruz

Cannımmmmmmm çok geçmiş olsun kuzum canına bişey olmamış çok şükür bi zarar gelmemiş ya allahım korumuş birikimide zaten böyle zor günler için yapıyoruz ya canım kimseye muhtaç olmamak kimseden borç istememek için sıkma sen canını sağlık olsunda yeniden biriktirirsin inşallah ve bu kez sadece güzel şeyler icin harcamak nasip olur allahın izniyle

Çok geçmiş olsun canım.

modakusu Canımm ben geldimmm. Buraya yazamadım ama spora ve kontrollü beslenmeye devam ettim şükür baskül aldım haha. Sabah 63.50 olarak tartıldım. Sen devam ediyor musun konuya yazmaya.

Bu sayfayı da sürekli kaybediyorum eski mesajlrımdan arayıp buldum. En iyisi favorime eklemek.

Çok sağolun çok şükür bende birsey yok bi kaç küçük morluk dışında
sağlık olsun biriktiririz yine inşallah
Fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak çöküntü yaşıyorum kaza anı gözümün önünden gitmiyor Rabbim beterinden saklasin

Çok geçmiş olsun canım.
Çok sağolun çok şükür bende birsey yok bi kaç küçük morluk dışında
sağlık olsun biriktiririz yine inşallah
Fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak çöküntü yaşıyorum kaza anı gözümün önünden gitmiyor Rabbimbeterinden saklasin

Daaha cok yeni olay canım hatirlaman çok normal çok korkmuşsun bunlarda gecicek inşallah merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…