69'dan 57'ye nasıl yapsam

Aslında kaçamak hakkım olmuyor :) düşündüm arada..
geçen cumartesinin yemeli içmeli etkinliğinde ipin ucu kaçınca pazar toplayamadım. her kaçamak yaptığım gün beni 2 gün geriye atıyor. zaten haftasonu 2 gün kaçamak yapınca otomatik olarak 4 gün geriden başlıyorum. yani aslında yanlışlar doğruları götürünce haftada sadece 1 gün tartıda eksi görme şansım kalıyor.
onun için haftasonu ziyaret etmek istediğim yerlerde çay içmeye karar verdim

ofiste işim uzun sürdü bugün çıkmadım henüz, inanılmaz zor durumlar :) lahmacunlar, pizzalar, nereye baksam kuru pastalar... su içiyorum bende çok güzel

Benimde bu gün canim bisey istemedi aksam yemeğide yemedim ama canım çayın yanına kirabiyeler pastalar istedi bi pastaneye gidim dedim zor durdum valla baktım olmicak peynir ekmek yedim çayın yanına. Azcıkta çekirdek.
Şimdide yürüyorum

günaydın dın dın dın, dün çok zor geçti cidden mesai cinneti geliyordu az kalsın. Ama yırttım.
Bence Cuma'ya kadar rahatım şimdi.
hafta sonu bir gezi planı var, hep olur ya şuranın busu buranın şusu meşhur onlardan nasıl kaçıcam bakalım.
Gözüme kestirdiğim bir tatlı var, Cumartesi onu yiyebilirim ama gezerken aşırı yürürüm diye düşünüyorum şimdiden vicdan rahatlatmaca

Günaydın
Yarın tartı günü ve ben artilardayim dün akşam çok fena kaçtı ipin ucu pizzalar patates kizartmalari tavuk parçaları ve soslar 3 yudum da kola
Bugun çok dikkat etmeli dünü telafi etmeliyim eksi çıkmam bile artıları gecmemeliyim

Günaydın kızlarrrrr ben sanırım motivasyonumu kaybettim kaç gündür sabah diyete başlıyorum akşam aç kurtlar gibi buzdolabına saldırıyorum napıcam boyle kızlar beni biraz motive edin nolur

Günaydın kızlarrrrr ben sanırım motivasyonumu kaybettim kaç gündür sabah diyete başlıyorum akşam aç kurtlar gibi buzdolabına saldırıyorum napıcam boyle kızlar beni biraz motive edin nolur
bende artıya geçmişim. detoks mu yapsam diyorum. hani şu smoothilerle olanından. hatta beraber yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…