- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Günaydın bugün YDS var tüm sınava gireceklere ben de dâhil başarılarGunaydin kizlar
herkese guzel bir pazar gunu diliyorum
selam, devam ediyoruz. en son güncellemede sen geçen haftada yazmadın diye listeyi temizlerken çıkardım senimodakusu Canımm ben geldimmm. Buraya yazamadım ama spora ve kontrollü beslenmeye devam ettim şükür baskül aldım haha. Sabah 63.50 olarak tartıldım. Sen devam ediyor musun konuya yazmaya.
Hoşbuldum canım haklısın çıkarmakta ama işte ha deyince baskül alamadım istediğim gibi bulamadım öyle de kaldı :) cuma haberleşiriz o halde.selam, devam ediyoruz. en son güncellemede sen geçen haftada yazmadın diye listeyi temizlerken çıkardım seni
Cuma günü tartı gününde eklerim yine canım hoşgeldin
selam, hoşgeldin cuma tartı günümüz. Cuma günü güncellersen bilgilerini listeye eklerim tabi canım.Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum sabah tartılıp yazarım kilom 69-70 civarı hedefim 60 yaşım 35 boy 1.72 iyi geceler
tablo gibi birşey yapmasam yine silmezdim de daha güzel durdu diye ilk sayfadaki tabloyu yaptım o arada gittin :)Hoşbuldum canım haklısın çıkarmakta ama işte ha deyince baskül alamadım istediğim gibi bulamadım öyle de kaldı :) cuma haberleşiriz o halde.
bu hafta çok sıkı tutmam lazım cumartesi diyetisyen randevum var yine artık 70 lerden inmek istiyoruuummGünaydın kızlarhafta sonu bende ipin ucunu kaçıranlardanım
ya hep hafta içi olsa ben söz verirdim :) kısa vadeli hedef yapıp 12 nisan'a kadar kaçamak yapmayacağıma söz verebilirimBu hafta çok kişi ipin ucunu kaçırdı demek ki. 1 mayısa kacamaksiz hedef koyalım mı birbirimize söz verip :)
Ya evet haftaici düzeni oturtuyorum haftasonu gidiyor ama bu geçtiğimiz hafta sonu için geçerliydi. Yoksa ipi tutuyorum geneldeya hep hafta içi olsa ben söz verirdim :) kısa vadeli hedef yapıp 12 nisan'a kadar kaçamak yapmayacağıma söz verebilirim
BendeKızlar iştahımı kontrol edemiyorum
Kızlar iştahımı kontrol edemiyorum
Cumaya 3 gun kaldı. Bırak eksiyi artı bile görebilirim bu hafta.günaydın kızlarss chia tohumlu puding yapsanıza kendinize bende çok işe yarıyor. Baya iyi hissediyorum yiyince kendimi. Akşamdan yapıp sabah içine yarım muz doğramacalı ohhh
AYNEN CANIM FENA HALDE ŞİŞKİNLİK OLDU. BİDE HALA REGL DÜZENE GİRMEDİ ONUNDA ETKİSİ VARDIR HERALDECumaya 3 gun kaldı. Bırak eksiyi artı bile görebilirim bu hafta.
Bu yüzden bu 3 günü detoks gibi gecirmem lazım.
En azından ödem ve şişkinlik gitsin
YABU HAFTA ÇOK İLGİNÇ SAĞLIKLI ŞEYLER YEMEK İSTEMİYORUM TADINI SEVSEM BİLEgünaydın kızlarss chia tohumlu puding yapsanıza kendinize bende çok işe yarıyor. Baya iyi hissediyorum yiyince kendimi. Akşamdan yapıp sabah içine yarım muz doğramacalı ohhh
Bu sabah canım hic kahvalti yapmak istemedi.AYNEN CANIM FENA HALDE ŞİŞKİNLİK OLDU. BİDE HALA REGL DÜZENE GİRMEDİ ONUNDA ETKİSİ VARDIR HERALDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?