69'dan 57'ye nasıl yapsam

sıvı detoksu nasıl canım bende 1 haftalık bi detoksa başlamak istiyorum sebzeli meyveli smoothilerle
psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum :)

ben 2 ay kadar önce birde geçen sene 3 günlük sıvı detox yaptım. 1 hafta yapamam sanırım. Ben kendim hazırlamamıştım juico gibi yerlerde setler var günlük kalori sınırlamalı ya da isteğine göre oluşturabildiğin onlardan 3 gün yapmıştım ben.
Yine yapar mıyım? Şu anki döngümden koparsam ve kendimi yola getirmek için yaparım valla ama bu haftayı çok iyi geçiriyorum haftasonları ipin ucunu koparmasam zaten çok bozduğum söylenemez

İnşallah. Sıvı detoksu yapıyorum zaten ve günde 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum.
ben günde 10.000 adım tamamlayamıyorum. Yani spora bu hafta hiç gitmedim ondan ama gün içinde hadi yüriyim şuraya da demezsem 2000 adımı geçmiyor aktivitem. Bugün akşam bi 10.000 tamamlamaya zorlayayım bende

sıvı detoksu nasıl canım bende 1 haftalık bi detoksa başlamak istiyorum sebzeli meyveli smoothilerle
psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum :)
Rus diyetinin bir kaç gününü aldım. İlk ve son günler süt, ikinci gün bir kilo yoğurt, üçüncü gün de bir kilo elma. Dört günlük. 4gunde bol kacamakli 2kilo gitti. Ama yağ değil. Ödem yapmıştı vücudum, onu attım. Bundan sonrası diyetle devam edicem bırakmadan. Düşük karbonhidrat diyeti ile.

ben günde 10.000 adım tamamlayamıyorum. Yani spora bu hafta hiç gitmedim ondan ama gün içinde hadi yüriyim şuraya da demezsem 2000 adımı geçmiyor aktivitem. Bugün akşam bi 10.000 tamamlamaya zorlayayım bende
Ben de totomu pazar günü kaldırmaya başladım. İlk defa dün 10bin yaptım. 6-7 binlerde kalıyordum. Karın kaslarimin gerildigini hissediyorum bununla bile.

bende artıya geçmişim. detoks mu yapsam diyorum. hani şu smoothilerle olanından. hatta beraber yapsak
kendi mesajıma kendim yazmışım ahaahahahaha
bende artıya geçmişim. detoks mu yapsam diyorum. hani şu smoothilerle olanından. hatta beraber yapsak
ilahi canım güldürdün beni hiç onemli degil arada olur öyle kazalar bana uyar canım detoks bende düsünüyorum verdiklerimi geri almış hissediyorum yerleşmeden o kilolar tekrar dönmem lazım diyete

ilahi canım güldürdün beni hiç onemli degil arada olur öyle kazalar bana uyar canım detoks bende düsünüyorum verdiklerimi geri almış hissediyorum yerleşmeden o kilolar tekrar dönmem lazım diyete
bi yerde görmüştüm 7 günlük bi süreç 3 öğün hazırlanan smoothielerle besleniyosun ağır gelir mi bilmiyorum ama denemek istiyorum.

Iki ayda 64 kilodan 56,5 kiloya dustum ve iki aydirda kilomu koruyorum.. hersey isteyince mumkun :)

Ac kalacagin diyetlerden kacin, daha uzun saglikli ve besin degeri yuksek seyler yemeni tavsiye ederim.. yoksa diyetten sogur birakirsin kisa surede . Arada sok diyetler yapabilirsin, eggfast, protein diyeti vs tavsiye ederim cok hizlandirir bu sureci ama cok sık degil.. Kas yapinin bozulmasini, cokme ve sarkma istemiyorsan protein iceren gidalardan ve spordan sasmayacaksin

Spor

Diyet

Bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…