69'dan 57'ye nasıl yapsam

Günaydın, dün çok zorlandım. bugün daha rahat geçecek sanırım. Hem Cumartesi hem pazar abartınca bide üstüne alkol içinde umarım bu hafta kilomu koruyabilirim. geçen haftayla aynı sonucu görsem yeter cidden eksisinde gözüm yok

Merhaba kızlar
Hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum

Bende ne yaparsam yapayım. Çikolata ve dondurmadan uzak duramayanlardanım.
Fakat bugün karar aldım ve şekersiz 21 gün diyetine başladım.
Insallah basarabilirim

Günaydin kizlar
Dün yağ kas ölçümü yaptirmaya gittim.
Ne yazıkki 64 kiloyum. Cumadan bu yana 4 kilo almışım
1 kg yağdan almışım. 3 kilosuda ödemmiş.

Dün itibari ile çok sıkı bir diyete başladım.
Özellikle 21 gün hayatımdan şekeri çıkaracağım.
Şekersiz 2. Günümdeyim

geç bir günaydınla merhabalar arkadaşlar :) bugün motivasyonum geri geldi çok şükür sabah harika bi karışımla kahvaltımı yaptım öğlenleri canım hiçbirşey istemiyo onu napıcam bilmiyorum. sadece bir portakalla geçiştirebilirim ama o da sağlıklı değil.

ben yaptım canım
arada küçük kaçamaklarım oldu ama
deli gibi çikolata yiyen ben hiç yemiyorum canımda tatlı istemiyor

ben yaptım canım
arada küçük kaçamaklarım oldu ama
deli gibi çikolata yiyen ben hiç yemiyorum canımda tatlı istemiyor
aynen bende öyle tatlının her türlüsüne bayılırdım. sütlüsü hamur işi olanı hiç farketmez. evet hala seviyorum belki ama tatlı tatlı diye gezmiyorum. çok su içmemin ve bitki çayları tüketmemin faydası oldu sanıyorum.

Günaydın kızlar, bu hafta bi ileri iki geri geçti.
Güncel kilom 65,700 +200 gr. ile haftayı tamamlıyorum. Biraz sıkıldım aslında uzun vadede beslenme şeklimi değiştirmem lazım. Baya okudum, araştırdım bu hafta yarını da kendime ayırdım dinlenicem, okuyacağım ve kendime iyi bir beslenme yolu bulmaya çalışıcam. Yarın sık güncellemeler ile burada olucam.
Kilo takvimimizi de yarın güncelliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…