69'dan 57'ye nasıl yapsam

tamam canım kolay gelsin sana dikkat et yediklerine

çok iyiydi dimi, aslında çok ciddi ve hassas bir konu.
dün pazara gittim, her şey yemyeşil mis gibi doğa yeterince besin veriyor aslında bize. ama işte bulunduğumuz ortam, şehir tüm dış etkenler bizi farklı gıdalara alıştırdı. Kendime göre olan doğru yolumu bulucam bi noktada, en önemlisi sağlıklı yaşlanmak için.

Çok haklısın ben zaten diyet BOYUNCA paketli şeylerden şekerden çok uzaklaştım ama böyle evde yapılan tatlılardaki şekeri seviyorum ama o da olmasa iyi olur. Dediğin gibi doğa bize her şeyi veriyor ve hepsini seviyorum cidden

tabiki alırız canım. motivasyonumuz bi var bi yok zaten. burda en azından birbirimizden destek alıyoruz
Evet KK nın inanılmaz etkisi olduğunun farkındayım Hiç yarışmaya girmedim burada ama bu topiği beğendim haftalık mı kilo belirtiyoruz nasıl oluyor :) Ben de uzun dönemdir kilo al ver yoruldum iyice. Burada birbirimize destek oluruz.

aynen canım cumaları kilo bildirimi günümüz. bende yıllardır alan ama veremeyenlerdendim. amaaaa bu sefer fena gaza geldim. hayatımda hiç görmediğim kilolara ulaştığımı gördüm o anki şokumu üzüntümü anlatamam. en son 80 i gördüm sonrasında artık yeter dedim ve kendime inanarak başladım. şimdi 72 çok şükür başarmaya başladım. yolum daha uzun biliyorum diyetteyim demiyorum. doğru besleniyorum diyorum.

Umarım istediğin bedene kavuşursun. Boyun ve hedefin kaç acaba

ilk hedefim 68 ikinci hedefim 65 en son hedefim ise 62 ondan aşağısı bende iyi durmuyo. senn durum nedir
Benimde 1.75 şu an 69 kiloyum. 2 ay önce 74 ü gördüm dur dedim kendime. Hedefim ilk olarak 64 galiba son da bu olur :)Aşağısı yakışmaz çok çıtı pıtı sevmiyoru Bakalım 5 kilo daha vermem lazım. Neyse ki havalar ısınıyor da yürüyüş fırsatı oluyor arada

Geçen sene doğum kilolarımdan 6 ayda kurtulmuştum. 28 kilo falan gitmişti. Şimdi 5 kiloyu mu veremeyeceğim diyorum ama insan tek olunca bazen azmini kaybediyor bu yüzden sizlere katılmak istedim :)

Geçen sene doğum kilolarımdan 6 ayda kurtulmuştum. 28 kilo falan gitmişti. Şimdi 5 kiloyu mu veremeyeceğim diyorum ama insan tek olunca bazen azmini kaybediyor bu yüzden sizlere katılmak istedim :)
aynen canım verirsin hemen olmasada zamanla gider. bende doğum kilolarımı hemen vermiştim. oğlum 2 yaşındayken tekrar işe başladım 1 yıl içinde 10 kilo almışım. hareketsizlik ve dengesiz beslenme mahvetti. ama akıllandım :)

Neyse ki çok geç olmadan farkına varıyoruz :) 2 ayda versem razıyım vücudum çok direniyor bu ara maşallah

İnsan anlamıyor ki nasıl aldığını pantolonlar da likralı olduğundan oh içine sığıyoruz diye farkına varmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…