69'dan 57'ye nasıl yapsam

selammmm sizlere tavsiyem Canan Karatay ın dediğini yapın :) biraz zor gelebilir başlarda ama pes etmeyin kilolar inanın çok çabuk gidiyor bir de youtube dan lesliyle 3 mil yapın süper oluyor dualarınız alırım :)

Günaaaaydın kızlarss, güzel bir tatilin ve kafa dinlemenin ardından sahalara geri döndüm.
Tabloyu güncelleyemedim eksikler olduğu için tamamlansın öyle paylaşırım diye bekletiyorum.

3 günlük tatilde, tüm zararlı yiyecekler ile vedalaştım (ne var ne yoksa yedim, içtim)

Telefonumun kilit ekranındaki görüntüyü değiştirdim, dr nowzaradan'ı bilenleriniz varsa artık ekran görüntüm kendisi :)

Güzel bir kahvaltı yaptım sabah ekmeksiz, yumurta, zeytin, domates-salatalık, peynir ceviz yedim biraz da. Ufak bir aradan sonra tüm motivasyonum ile geri geldim. Öncelikli amacım, her gün 10.000 adımı tamamlamak için çaba göstermek, paketli gıda yememek, sağlıksız karbonhidrat tüketmemek hadi bakalım

arkadaşım süpersin bende bu hafta daha güzel geçsin istiyorum d vitamini eksikliğim vardı o yüzden yavaş gidiyor ama bu sefer bende azimliyim. daha önce hiç bu kadar dayanamamıştım. grup olarak daha etkin olursak motivasyonum iyi olacak

Süpersin canım sonunda geldin ya özledim valla
Ben de mi yapsam ekran resmini mantıklıymış

ben 2 ay önce yaptırmıştım testleri canım, benim de d vitamini ve b12 eksik çıkmıştı ama doğru düzgün kullanmadım. Her iki eksiklikte kilo vermeyi duraksatma ya da yavaşlatma yapıyormuş. Doktor, kilo vermek istiyorsan bunları kullan eksikliği seni yavaşlatır demişti. Şimdi d vitamini için tekrar test yaptırıyım da kullanıyım bari çok haklısın

Öğünler arası 4-5 saat yapıcam bir de, ofiste olunca acıkmadan öğle saati geldi diye yiyorum genelde.
08.30'da bitirdim kahvaltı mı bakalım ne zaman acıkıcam, şu belgesele göre öğünde yediklerimiz zararlı ise ya da gereksiz şeker alıyorsak vücuda o zaman insülinimiz çok dalgalandığı için hemen acıkırmışız. Bir de tabi su. Aslında acıktık sandığımız bazı zamanlar aslında susamış olabiliyoruz.

bende damla kullanıyorum sanki etkili oluyor:) ya da psikolojik mi acabaa

canım bende herşeyi mükemmel yapıyorum ama yürüyüşüm eksik kalıyo iş çıkana kadar yürüdükçe yürüyesim geliyo orası ayrı :) birdeee akşam bi kasede olsa çekirdek yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…